|

Лъсна Сейшелската афера срещу АТАКА

Продължение

Днес всички, замесени до коленете в Сейшелската афера, крещят на възбог, че искат Волен Сидеров да се махне от лидерското място и те да си присвоят партията му:
1. Валери Симеонов, който е измисли схемата;
2. Слави Бинев, който може да я осъществи благодарение на връзките си с бизнеса на Сейшелите и пътуванията си дотам като евродепутат;
3. Димитър Стоянов, който е убеждавал кандидат-депутатите да подпишат листа с тези договори или записи на заповед, пъхнат в комплекта с другите документи, които всеки кандидат-депутат трябва да подише по закон;
4. Майка му, чиито вуйчовци се водят като собственици на онова, което е регистрирано на Сейшелите – ако изобщо има такова;
5. Самите отцепници – те са все от „квотите“ на Бинев и на СКАТ, които Сидеров поради своята доверчивост е допуснал да влязат в парламента.
И нито една медия – ни Би Ти Ви, ни Нова ТВ, ни някои от вестниците, които те ежедневно обикалят, за да хвърлят кал по АТАКА и персонално по Сидеров, не им задава въпроса защо и как именно те – нашите ругатели – се оказаха активните играчи в Сейшелската афера.
Очевидно е, че срещу обещание за замитането на аферата под килима от тях е поискано да работят за разрушаването на автентичната АТАКА – мечтата на американското посолство в България, и да гарантират политическа подкрепа за ГЕРБ.
Те вече се разплащат.

Буквално лежат в
краката на Борисов
и гласуват сляпо за всеки закон, който ГЕРБ внесе в парламента.  В унисон с плановете на Уорлик щели да правят ерзац-Атака  – „не крайно националистическа като автентичната, а по-кротка, по-умерена, вероятно с членове на НДСВ“, писа сп. „Тема“ в последния си брой от 2011 г.
Интересно що за партия ще е тази „Атака“-2, която гласува заедно с ГЕРБ и в Столичната община, и в парламента? Що за „Атака“ ще е този сурогат, който гласува заедно с ГЕРБ за разпродажбата на българската енергетика и на българската обработваема земя на чужденци, най-вече араби и турци? Която гласува за увеличаване на пенсионната възраст и колонизирането на България с борисовия „фискален пакт“? Каква ще е тази „Атака“-2, която гласува заедно с ГЕРБ за мракобесния закон АСТА за повсеместно подслушване и следене на българите, за унищожаването на България „на инат“  със сондите за шистов газ? Що за „атакисти“ са тези, които в ЕП се присламчват към групата на британските консерватори – най-горещите поддръжници за влизането на Турция в ЕС?
Удобната „Атака“.
Унищожаването на партия АТАКА е несбъдната мечта на американското посолство в България и на неговите марионетки – „партиите“ на местната олигархия, които се различават единствено по трибуквията си. Иначе политиката им е една и се диктува отвън. Само АТАКА е извън тази „система“ на българския „елит“ и категорично не желае да влезе в нея, затова съвсем правилно е наричана „извънсистемна“ и „антиелитистка“. Ние се гордеем, че сме такива. Никога няма  да влезем в „системата“ и да се наредим до парвенюшкия й, антибългарски „елит“.
Неговата мечта да ни унищожи не е тайна за никого вътре и вън от България.
„Ще ви помогна да унищожите АТАКА, с моите ръце ще го направите“ – така звучат клетвите за лоялност на българските политически марионетки пред техните чужди кукловоди. Такава клетва положиха президентът Георги Първанов в Германия през 2006 г. и Бойко Борисов като столичен кмет и лидер на ГЕРБ пред тогавашния американски посланик Джон Байърли. През май 2011 г. US посланикът Джеймс Уорлик-джуниър заяви публично на Волен Сидеров: „I will destroy you! The United States will destroy you!“(Ще те унищожа! Съединените щати ще те унищожат!)
След тези няколко примера, изтекли в публичното пространство, вече не е необходимо да доказваме, че ликвидацията на АТАКА е един от „горещите“ проекти на бюрото на всеки американски посланик в България.
Има само един начин за унищожаването на АТАКА – тя да бъде обезглавена. Причината е, че нейният лидер Волен

Сидеров освен идеолог
и създател на партията
е и непреодолимо независим
и неподкупен
Той няма дялове и акции в доходоносни бизнеси, няма милионни доходи като някои други „лидери“ на „националистически“ партии, които треперят да не загубят натрупаното, няма дори собствен апартамент в някой панелен квартал – живее на свободен наем и дори отказва упорито да ползва парламентарните БМВ-та и охраната на НСО, на които има право като депутат.
Такъв човек е свободен. Затова трябва да бъде заменен с някоя зависима марионетка, която хем да позира, по възможност убедително, като „националист“, хем да изпълнява антибългарската политика, която му се диктува отвън. Такъв лидер бе произведен от българските медии в лицето на Бойко Борисов, но към днешна дата той е вече изхабен.
Безкръвните начини за обезглавяването на АТАКА са само 2 – тя да бъде изхвърлена от парламента и/или да бъде овладяна отвътре с преврат, който да свали Сидеров и да се настани на неговото място. И двата варианта са в ход, откак АТАКА влезе в парламента през 2005 г. И двата включват по необходимост следенето и шпионирането на личния живот с цел фабрикуването на ефективни компромати. Задачата за осъществяването на пълзящия преврат бе поверена на най-зависимия от зависимите – ерзац-архонта, след като Борисов му направи една незаменима услуга. Министър-председателят затлачи разследването на поредната измама с фирмата му „М.И.Г. Груп“, която Бинев прехвърлил на двама цигани, след като преди това я заложил срещу заем от $1 милион от Българо-американската кредитна банка (виж карето за аферата). Месец след това Бинев задейства своето протеже Камен Петков, а през октомври 2010 г. анонимният сайт „БСП новини“ (BSPNews) обяви, че Бинев  е поел ангажимента да превземе отвътре АТАКА и да свали Сидеров при едно от посещенията сив  Израел. Там имал срещи с МОСАД, които поискали политическата смърт на автора на „Властта на Мамона“ и „Бумерангът на злото“, който на всичкото отгоре като председател на парламентарната комисия за национална сигурност разкри, че

Петров е снабдявал с
проститутки дипломатите от посолството на
еврейската държава
Тази „операция“ бе толкова очевидна, че Бинев се принуди да даде интервю, в което твърдеше „Няма да бутам Волен“ (Виж „Блиц“ от 9 април 2011 г.), защото не обичал да бъде рамкиран, а политическите лидери били такива – рамкирани. Днес той не само че иска да свали Сидеров, ами се кани да прави ерзац-Атака с отцепниците.
Остават въпросите:
1. Защо прокуратурата не назначи поне проверка за готвената от Валери Симеонов измама?
2. Защо Димитър Стоянов не поиска оставката на майка си, когато нейният кандидат-кмет Слави Бинев загуби тежко изборите в София през 2007 г., Защо  не се обяви срещу включването му в евролистата, след като из цяла София бяха разлепени снимки на Бинев с турски фес, а младите атакисти отговориха с контраплакат: „не искаме мутрата с фес Слави Бинев да ни представя в Европарламента“?
3. Защо Цветелина Бориславова, собственицата на БАКБ, не си търси заема от $1 милион, даден на Слави Бинев през 2008 г.?
4.  Какво търсят на Сейшелите роднините на Капка Георгиева?
5. Как тъй пълнолетни и вменяеми хора са подписвали записи на заповеди, обвързващи ги със 150 хиляди евро, без да разберат какво правят? Утре, като депутати, могат по същия начин  да вкарат България във война, подписвайки нещо, което не са чели?