|

10 000 ПОИСКАХА АТАКА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ НОВИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ

Полина НАЙДЕНОВА

Десет хиляди националисти от София и страната поискаха АТАКА да спаси България от новите колонизатори на митинг по случай националния ни празник 3 март. Лидерът на АТАКА Волен Сидеров поведе своите симпатизанти на митинг-шествие  по повод 134 години от Освобождението на България от турско робство. Шествието започна от  Националния дворец на културата, където националистите развяха стотици знамена. Огромната колона тръгна към храм-паметника „Свети Александър Невски“, водена от Волен Сидеров и депутатите от АТАКА под ритъма на български възрожденски песни, изпълнявани от група „Епизод“ върху автомобилна платформа. Мощно „Атака – победа!“ разтърси  централните улици на столицата. Шествието спря за кратко в близост до  Министерството на финансите и Министерството на икономиката, където лидерът на патриотите заяви, че  министрите   Симеон Дянков и Трайчо Трайков са предали националните интереси. Той поиска оставката им, подкрепен от възгласите на множеството двамата да напуснат постовете си незабавно.
На митинга пред катедралата „Свети Александър Невски“ Волен Сидеров произнесе реч, която хилядите посрещаха с бурно одобрение. Той обяви програмата на АТАКА  „Нов път за България“ , която съдържа ефективни и конкретни мерки за излизане на страната от социално-икономическото тресавище. Между тях са рязко и незабавно повишаване на доходите на населението, като  минималната заплата трябва да скочи на 1000 лв., а  минималната пенсия да бъде не по-малко от 500 лв.
В програмата се настоява  концесиите, дадени на чужди фирми, като тази за добив на злато, да бъдат анулирани и националните богатства да се върнат  в български ръце. С продължителни аплодисменти и възгласи бяха подкрепени думите на Сидеров, че договорите с трите електроразпределителни дружества  ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН, чиято печалба захранва чужди икономики и пенсионни фондове, трябва също да се прекратят и тези стратегически предприятия да се върнат на българската държава.
На митинга говориха и областните  координатори на партията, които заявиха, че организациите  в страната стоят твърдо зад нейния лидер и категорично отхвърлят спекулациите и лъжите срещу АТАКА, разпространявани от разни политически въжеиграчи и българофоби. Ораторите обвиниха отцепниците от парламентарната група на патриотите в измяна на идеите на партията, в предателство и  настояха те  да напуснат парламента.

 

Надежда Барбазова, общински координатор Благоевград:
След предателствата АТАКА в Благоевград е по-сплотена
Въпреки провокациите и нападките, които ни сполетяха, ние патриотите отново сме на празника на България. Огнян Тетимов се кълнеше, че никога няма да предаде националната кауза, но това се случи. Въпреки жестокия удар под кръста, който понесе Благоевградската организация, ние сме сплотени, единни, по-силни сме от всякога и сме готови за всички предизвикателства, които ще се изправят пред нас на предстоящите избори.

Венцислав Лаков, депутат от Атака:
Срамно е ГЕРБ да не знаят кога сме се освободили от турско иго
 Срам за България на националния празник е, че депутати от управляващата партия ГЕРБ във Врачанско упорито твърдят, че сме се освободили преди 500 години. Тези продажници, тези безродници сега ни управляват и си раздават бонуси. А драмите и интригите около АТАКА, за които пишат жълтите вестници, са измислици. Единствено АТАКА има шанса да превърне този край от “Северозападнала” България в проспериращ регион.

 

 

 

 

Александър Йовчев, общински координатор във Варна:
Отцепниците да освободят място в НС за истинските националисти
На предишните парламентарни избори Варна има над 34 хил. гласа,  които дадоха два мандата на Цвета Георгиева и Димитър Карбов. Те обаче предадоха волята на народа. Ако имат смелост, нека напуснат Парламента, за да освободят местата за истинските националисти. В закона пише „Купуването и продаването на гласове е престъпление!“ 34 хил. престъпления има само от Варна. Тази олигархия трябва да спре, за да си върнем България.

Доц. д-р Любомир Владимиров, депутат от Атака:
Само АТАКА е срещу монополите в България
Като народен представител искам да припомня икономическите инициативи, които АТАКА поде и се опитва да се пребори за тях. Единствено патриотите искат да се повишат пенсиите в България. Единствено АТАКА застана срещу монополите в България, срещу електроразпределителните дружества, срещу топлофикациите, срещу мобилните оператори. Що се отнася за Русенския регион, структурите ни винаги са били силни и изцяло стоят зад своя лидер Волен Сидеров.

Илиян Пеевски, областен координатор в Ловеч:
Партии ментета няма да провалят патриотизма
Въпреки десетките партии ментета, които се създадоха с цел да разрушат патриотичната партия, АТАКА в Ловеч оцеля и тя винаги ще съществува. За предателите от партията, които се водят вече независими депутати, трябва да се знае, че те са независими дотолкова, доколкото нищо не зависи от тях. Какви народни представители са те, като не представляват никого, те представляват само себе си. Те са безнародни представители и е жалко, че българското правителство се крепи на тях.

Михаил Михайлов, общински съветник в Стара Загора:
Отцепниците щяха да видят парламента през крив макарон
 На последните избори имахме достатъчно гласове да изпратим трима народни представители в парламента, докато не дойдоха автобусите от южната ни съседка (да не й споменавам името, че ме е гнус) и благодарение на техните бюлетини за първи път в най-новата история на България влезе депутат от ДПС от Старозагорска област. За отцепниците мога да кажа, че ако не беше нашият духовен и морален водач Сидеров, тези всичките мухльовци, които напуснаха групата на АТАКА, щяха да видят НС през крив макарон.