|

Волен Сидеров на Трети март: Освобождение от икономическото робство или оставка на властта!

Продължение

Истината е, че това, което България получава като еврофондове, и това, което дава като вноска за членство и такси е с минус за нас. Защо тогава Борисов тича и подписва? Нима не носи българско сърце? С този пакт ние преставаме да бъдем държава, губим достойнството си. Макар че

 

медии и манипулатори
направиха много да ни
обяснят, че всичко е
пазарна вакханалия,

парадно хомосексуално шоу и че ние всички сме ничии граждани. Не, ние сме българи, можем да имаме търговски, културни, дипломатически отношения с всички държави, но ние си оставаме българи. Затова АТАКА казва: Европа на отечествата, а не нова Римска империя, не нов Съветски съюз. Къде отива Борисов – в новия Съветски съюз. Ние искаме равнопоставеност, защото най-старата европейска държава се казва БЪЛ-ГА-РИЯ!
Тази държава съществува не от 1300, а от хиляди години. Ние сме най-старата цивилизация в Европа и света, запомнете го, братя и сестри българи. Трако-българската цивилизация, на която ние сме преки наследници, вече е доказано с ДНК-експертизи, е преди еврейската, шумерската и египетската. Наша кауза е да вкараме в учебниците по история истината за произхода ни, живели сме по тези земи и преди 7000 години. (Възгласи Бъл-га-рия!)
Много империи са се опитвали да ни завладеят, но изтекоха в канала на историята, а България остана и ще надживее всички! Искаме България, в която българинът е стопанин, а не икономически роб както е днес, 134 години след Освобождението от турско робство. Гениалният ни национален поет и герой, националистът Ботев, е казал – „Дайте на този народ възможност да се развива, не му пречете и ще видите на какви чудеса е способен той“. Защото той може много да направи, но винаги върху него има тежък похлупак от наши и чужди гости. И той започва да живее с чувството, че е нормално да бъдем най-бедните в Европа, че е нормално изборите да се фалшифицират, да ни управляват хора, които не знаят какво значи българска история. Дотам докараха измъчения български народ.
(Възгласи „Волен, Волен, Волен!)
И тази лъжа щеше да мине, ако не беше АТАКА, която да казва – не това е пътят на България. Водите ни към ново робство и ни казвате, че няма алтернатива? О, Боже, като чуя тези думи ми идва да раздавам шамари. На кое няма алтернатива, Бойко? На кражбата, на корупцията? На ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН? На „Дънди прешънс“, които крадат златото на България ли, Бойко? Съвземи се, събуди се и ако е останало нещо българско в теб, чуй какво ти казвам тук, пред храма Господен. Ако нямаш уши, значи си загубен за България, ще бъдеш забравен и покрит със срам и позор.
Днес, уважаеми братя и сестри, България има алтернатива! Програмата, която АТАКА заявява на този светъл ден – Трети март, е програма за нов път на България. Това е програма, в която ние казваме – стига колониализъм, стига чужди монополи, стига двоен стандарт. Не ми обяснявайте, че българското електроразпределение не може да бъде в български ръце. Не ми обяснявайте, че златото на България, което специалистите изчисляват на над 100 милиарда евро, трябва да бъде подарявано на чужда фирма. Не ми обяснявайте, че няма пари за пенсии и заплати. Има, но те не се преразпределят правилно.
АТАКА излиза с ясното виждане, че минималната заплата трябва да бъде не по-малко от 1000 лева. Направихме сравнение с европейските държави, сметката е следната: в Германия минималната работна заплата е над 3000 евро – тук 270 лв. Цените на кашкавала, на млякото, на хляба там са по-ниски.

Срам и позор за такова
правителство, което казва, че това е нормално

900 евро – 1800 лева е минималната пенсия в Германия. 68 евро – 136 лв. в България. Не е нормално в Люксембург, където минималната пенсия е 1558 евро, бензинът и дизелът да струват по-евтино от България. Няма гений, който да ми каже, че това е нормално. Средната работна заплата в България е близо 9 пъти е по-ниска от Европа. Нима ние сме 9 пъти по-низши хора от един французин, белгиец, италианец, германец? Не и не! Затова казваме – веднага увеличете доходите в България – 1000 лв. минимална заплата, 500 лв. минимална пенсия. Ако не можете – оттеглете се от властта. Има кой да го направи и това е А-ТА-КА!
(Възгласи „АТАКА! АТАКА! АТАКА!)
Знам, братя и сестри, какво ще последва – воят на пионките, на олигарсите и чуждите монополи, политолози, медии, социолози – ще гракнат в един глас – о, това е популизъм, това не може да бъде. Сидеров говори глупости! Сидеров е луд! Не, не е луд Сидеров, луди са тези, които търпят да ги тъпчат и да им казват „вие сте в калта и там ви е място, там ще бъдете до гроб“. Трябва да се събудим и да поискаме правата си – европейски доходи сега, не след 35, не след 135 години! Как, откъде – направете така, че да стане. Нали сте много умни, нали сте велики, , нали няма кой да ви смени – направете го. Ако кажете, че не можете – значи сте некадърни и трябва да си отидете. И за вас има само едно – О-СТАВ-КА!
(Възгласи „ОСТАВКА!)
Същите медии, политолози и социолози искат българинът да е роб, за да бъде управляван лесно, да е стадо, който да отидеш да го купиш за 50 лева на изборите и той отново и отново да избере мафиотите и чуждите подлоги. Не! АТАКА иска освобождение от икономическото робство. Искаме европейски живот за българите сега. Сочат ни Гърция, колко лошо било там. Ами 600 евро минимална пенсия – нека да е лошо и тук, хитреци, тарикати и демагози – Дянков, Борисов, Цветанов.
Защо младите българи да изкарват хляба на своите семейства, робувайки на гърци, испанци? Затова ли умряха Ботев и Левски? Не! Искаме младите хора да живеят и се развиват тук!

Не ме интересува
какво казва Барозу.
Интересува ме народът!

В програмата ни ясно е написано -да се прекратят концесиите с фирмата, която изнася българското злато за милиарди, да се прекратят договорите с ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН. С тези съмнителни, криминални, мафиотски фирми, които ограбват народа. Банките да бъдат в български ръце и да работят за нашата икономика. Защото това е пътят на България – другото е връщане към робството. Ние сме тези, които ще извоюваме новия икономически модел. Хайде пак изберете Плевнелиев, изберете ГЕРБ, да ви тъпчат още, изберете тези, които искат да надупчат добруджанската златна земя и да я превърнат в сметище. Мазохисти ли сте? Така питайте своите съграждани, когато се затичат да гласуват за ГЕРБ или за тези, които бяха преди ГЕРБ, защото те управляваха по същия начин. Или тези, които сега ги лъжат, че щели да направят нови партии и те щели да блеснат като ясно слънце над поляна и да превземат политическото пространство. С какви идеи? С каква програма? Тези нови претенденти за червените килими искат да излъжат българския народ, че те били по-добрите, но в какво? Кой от тях водеше битки по улици и площади, кой от тях понесе удари, каквито аз съм понесъл? Защо не застанат лице в лице с мен, да им кажа какво мисля, а вие да отсъдите. Да спрат клеветите по АТАКА, защото вършат антибългарско дело. Всяка дума срещу АТАКА е антибългарско дело.
(Възгласи „Волен! Волен! Волен!)
Всяка дейност срещу АТАКА е в услуга на турските служби. Трябва да знаем ясно – тези, които плюят АТАКА, плюят срещу България. Какво ще направят по-добре, освен да разбият националистическия вот? Ами турските служби, където АТАКА е черно име, където Сидеров е черно име, ще почерпят всеки, който е разбивал вота за Сидеров, за тях той ще бъде герой. Лъжа и демагогия, затова ходят при нашите активисти и ги дърпат да предадат четата – „елате при нас“. За какво да се присъединят към предатели и ренегати? Предателството е зараза – веднъж предател, цял живот предател. Нов, единен патриотичен фронт е необходим – да. Но не с предатели, не с хора, които са доказали, че работят срещу българските интереси. Аз призовавам всички – и организации, и граждани, и патриоти, да застанат до нас и да бъдем заедно в битката за България. Нима можем да зачеркнем всичко това, което правихме, братя и сестри, за 6 години? Нима аз мога да зачеркна своите усилия, нерви, енергия, удари, всичко, което преживяхме и да кажа – не, те ще дойдат, защото са по-добри. Това е много важен въпрос.

Единен фронт – да, но
начело с АТАКА, около АТАКА,
а не вместо АТАКА!

Защото историята не може да се зачеркне.
(Възгласи „АТАКА! АТАКА! АТАКА!)
Неслучайно отново сме първи с програма, с ясен път за нов икономически модел. Рязкото вдигане на доходите е само част от този план, защото той предвижда държавно регулиране, връщане в български ръце на основните ресурси на България. Предвижда социална справедливост, която беше отнета по време на т.н. преход. Национализъм означава единство на нацията, означава антиглобализъм. Означава социална справедливост, защото национализмът не е нито ляв, нито десен. Нацията се състои от всички прослойки и съсловия и те не трябва да бъдат в конфликт, както казваше комунизмът, а трябва да са в единство. Това е доктрината на национализма и тя става все по-актуална в Европа. Днес национализмът означава добри доходи за всички, социална справедливост. Това е формулата – ясна, проста и трудна за изпълнение, защото има много нихилисти, но ние сме камбаната, която ги буди от сън. Ние сме АТАКА и носим най-високата мисия, боговдъхновена мисия – да будим българския народ! Успех, здраве и вяра на всички. Ние сме бойният отряд на България и водим Отечеството към верния път. Да живее България!