|

Протест срещу педерастката агресия обедини националистите

Националистите протестират срещу парадирането на извратена сексуалност, срещу посегателството върху православни ценности.

 

С гей парада се прави опит да се разложи традиционното семейство

Маргарита ВЪРБАНОВА

Протест срещу педерастката агресия обедини националистите. Шествието срещу т.нар. гейпарад тръгна на 30 юни в София от пилоните на НДК и продължи до храма „Св. Неделя“, предвождано от джип на партия АТАКА, от който звучаха патриотични песни. Множеството скандираше “ Българино, събуди се !“, За България – Свобода или смърт “ .
Единството днес е въпрос на национален интерес, категорични бяха присъстващите. Гейпарадът е изключително опасен и подценяван проблем. Антисоциални елементи целят унищожаване на традиционни български ценности, заявиха активисти на АТАКА. Протестът обедини АТАКА, ВМРО- БНД, Българската национално-радикална партия, Българския национален съюз, Българско национално движение, Национална съпротива, ПП „Национален фронт за спасение на България“, други патриотични сили, много граждани. Над множеството се вееха национални флагове и знамена на АТАКА и ВМРО.
Три двойки „младоженци“ се присъединиха към протестиращите, около тях веднага се събраха много хора с лозунги „Стига чужд диктат, не желаем гей парад“, „Който иска гейове, да си ги вземе в държавата“, „Държавата гние, проблемът сте вие“. Искаме да покажем нормална българска сватба, да покажем естествения начин на живот. Противоестественото не трябва да бъде демонстрирано, категорични бяха присъстващите. Протестът им беше срещу опитите да се разложи традиционното семейство, срещу пропагандата на хомосексуализма, особено в политиката. Такива зависими хора трябва предварително да обявяват своята сексуална ориентация, защото са лесни за манипулиране, коментираха патриоти. От АТАКА заявиха, че настояват кандидатите за депутати да декларират сексуалната си ориентация, ще бъде внесена и такава промяна в Изборния кодекс.
„Ние се противопоставяме с цялата си сила и непримиримост на подобно парадиране на извратена сексуалност.  Не можем и няма под никаква форма да приемем чужди посланици и представители на чужди държави да ни налагат гей културата в собствената ни държава“, заяви Адриан Асенов, председател на Контролния сбор на АТАКА. “ Днес, 10 години от смъртта на великия българин Николай Хайтов, ние се превръщаме в свидетели на поредната проява на деградация и отмиването на националните ни ценности чрез подобни напълно неприемливи за обществото ни прояви. Аморални прояви, които целят да въздействат на все още неизградените ценности в подрастващото поколение. Кому е нужно парадирането на подобна гнусота“, подчерта той. И бе категоричен, че гей-парадът е опасен за националната сигурност. Той е културен тероризъм, подкрепен от 12 чужди държави, 12 държави, които се месят във вътрешните ни работи.
Всички бяха категорични: протестът е и срещу намесата на чужди посланици във вътрешните ни работи.
„Поведението на американския посланик Джеймс Уорлик, обявил се за един от участниците в т.нар. гей парад,  е недопустимо. Не ни интересува кой какво си прави вкъщи, интересува ни – да не ни налагат политика. Ние имаме своите ценности и се опитваме да ги пазим“, каза Ангел Джамбазки, общински съветник в Столичен общински съвет, заместник-председател на ВМРО. „Протестираме против това – някой да ни натрапва своя избор; изборът е избор, но вкъщи, а не – на улицата. Личният избор е свобода на всеки, но дотогава, докато не пречи на другия. Искаме държавата да се грижи за всички български граждани“, заявиха от трибуната  националисти.
В първата редица на безпрецедентното шествие на обединените патриоти беше и отец Георги Манджуков. „Така трябва да бъде. Народът да се вдигне срещу такива извращения, които са против бога и държавата“, коментира свещеникът.