|

Гешефтът с отровната ваксина за момиченца е вече узаконен

Не разрешавайте да имунизират дъщерите ви с Гардасил/Силгард и Церварикс!

Магдалена ТАШЕВА

Така изглежда днес иначе здравата Линда Еванс, след като на 14 години майка й я имунизирала с Гардасил.

 

Гешефтарите за Разорението на България“, както би трябвало да се разчита акронимът ГЕРБ, все пак завъртяха далаверата с отровната ваксина за момиченца, известна с търговските марки Гардасил/Силгард и Церварикс. Честито на фармацевтичните мастодонти „Мерк“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия)!
На последното си заседание на 25 юли кабинетът „Борисов“ гласува „Национална програма за профилактика на рака на маточната шийка“. Тя предвижда НЗОК да реимбурсира ваксините срещу 2 разновидности на човешкия папиломен вирус (HPV), който причинявал рак на маточната шийка. (Внимание! Разновидностите на вируса са поне 14, така че ваксинирането срещу 2 от тях, дори да беше ефективно, каквото то не е, няма да гарантира нищо!)
За сметка на касата ще се имунизират всички желаещи момичета над 12-годишна възраст.
Програмата предвижда 75% от 12-годишните момичета да бъдат ваксинирани срещу човешки папилома вирус (HPV), който бил „основният виновник за онкологичното заболяване“.
В момента

по всички казионни медии върви скъпо платена рекламна кампания на отровите

Gardasil/Silgard (на американската корпорация „Мерк & Ко“) и Cervarix (на британската „ГлаксоСмитКлайн“), които, както е ноторно известно, причиняват парализи, парези, безплодие и смърт. Върви си кампанията по банално познатата рецепта – с нагнетяване на страх и психоза, които да натирят българите към лекарските кабинети.

Никой не може да изгони от парламента гешефтаря Лъчо Мозъка – той е личен лекар на премиера, познава в подробности медицинския му картон.

 

„Пак оглавихме негативна класация – първи сме по смъртност от рак на маточната шийка!“, гласи заглавие от 30 юли. От него разбираме, че в лобито, което налага тази осакатяваща децата ни ваксина, до печално известния депутат Лъчезар Иванов-Мозъка, се е наредила и директорката на Специализираната болница по онкология доц. Здравка Валерианова. Тя твърди, че България е на първо място по смъртност от въпросния вид рак и благосклонно ни подава спасителното въже – ваксина за момиченца над 12 години.
„Онковаксина без пари!“ – квичи от радост и вестнкът на Огнян Донев от 31 юли. – „От 1 октомври т. г. личните лекари ще поставят безплатно новата ваксина срещу рак на маточната шийка на 12-годишните момичета…“
Един вид – всеки, който си инжектира детето, е на далавера – ваксината е безплатна!
„Специалистите очакват ефектът от акцията да настъпи след 15 г.“, твърди рекламната статия.
„В останалите страни от ЕС над 80% от контингента, на когото се прилага ваксината, вече са имунизирани. Става дума за държави като Великобритания, Франция и Шотландия. А в Австралия този процент е 90″, съобщава доц. Пламен Теохаров, национален консултант по вирусология.
Друг доцент на име Никола Василев, началник на клиниката „Обща и онкологична гинекология“ във ВМА, обяснява:
„Ваксината дава 100% защита срещу двата онкогенни 16-и и 18-и тип на човешкия папиломен вирус (ЧПВ), на които се дължат 3/4 от случаите на рак на маточната шийка. Освен това предпазва и в 90% от случаите срещу останалите видове на ЧПВ. Имунизацията защитава също от трите степени на предраковите заболявания.“
И тримата изброени дотук доценти лъжат като дърти роми, но за това после. Държавата е отделила 2 милиона лв., ваксините са вече купени и внесени, от мафиотите в бели престилки се иска само да ги пласират.
За целта „Труд“ тиражира още една, далеч по-груба лъжа. „Досега по света няма регистрирани усложнения след поставянето“, пише статията от 31 юли.
Каква е истината?
На 7 декември 2011 г. парламентът гласува парите за здравеопазване за 2012 г. Тогава страната се тресеше от скандала с орязването на бюджета с близо 244 милиона лв., та почти никой не забеляза как в Закона за бюджета на НЗОК се промъкна един друг гешефт – ГЕРБ прехвърли 2 милиона лева от парите за имунизации на Министерството на здравеопазването към бюджета на НЗОК, която през 2012 г. да реимбурсира с тези пари поставянето на ваксини против рака на шийката на матката на 12 годишни момиченца (т. 6 от приходната част в закона).
На 19 декември в. „Атака“ пръв оповести мошеничеството под заглавие „ГЕРБ внасят отровна ваксина, ще я поставят на момиченца“. Описахме как скъпо струващата отрова на корпорациите „Мерк & Ко“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия)

вече причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания и безплодие у над 20 000 жени,

от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на „Мерк“ носи търговската марка „Гардасил“ (Gardasil), а в Европа се разпространява под име „Силгард“ (Silguard), т.е. с размяна на местата на двете срички.  Патентованото изобретение на „ГлаксоСмитКлайн“ пък е печално известно като „Церварикс“ (Cervarix).
Разказахме как след редица смъртни случаи в Европа и САЩ властите прекратиха масовото инжектиране на деца с нея. В Британия например Националната здравна служба (NHS – аналог на нашата НЗОК) спря ваксинирането срещу HPV още през 2009 г., след като 14-годишната Натали Мортън умря един час след поставянето на инжекцията – както си стоеше на чина в класната стая.
Автор на идеята държавата да плаща за прескъпата ваксина е на печално известния Лъчезар Иванов-Мозъка, който сам казва за себе си, че е „бивш гинеколог“. Същият, който трябваше да бъде отдавна изхвърлен от законодателната власт заради аферата му с митничаря Сергей Бранков, след гешефтарските му хонорари от „Евроинс“ и „Секюрити Груп Алфа“ и след последния скандал с плагитатството на двете статии на Любомир Иванов, за да се хабилитира.
Както обикновено, Лъчо Мозъка вмъкна поголовното имунизиране на момиченца от набор 1999 г. (които според него били 30 хиляди в България) между първо и второ четене на Закона за бюджета на НЗОК. Това е изпитан лобистки трик. Поръчковият закон се вкарва в НС без лобисткия текст, за да мине леко през комисиите и да влезе за първо четене. Поръчката се вмъква на второ четене, когато парламентът и обществото нямат време да обмислят промяната и да реагират.
Целта е ваксината срещу „полово предавания рак“ (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация, така че правителството да плати милиони на корпорацията производител и на вносителя. Комисионата на местните рекламни агенти е процент от стойността на сделката.
След решението на кабинета „Борисов“ от 25 юли т.г. стана ясно, че тя е стигнала за пазаруването на цяло едно правителство.

 

Ваксината не е противоракова и нищо не лекува!

Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки на 12, 19 и 22 години получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. (в. „Стандарт“ от 3 ноември 2007 г.)
В САЩ, по данни на Федералната служба за дрогите и лекарствата, около 17500 момичета и жени са получили усложнения, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система „Джудишъл уоч“. Това са 17500 семейства, поразени от трагедии с имена като „синдром на Гилен-Баре“ или „паралич на Бел“. Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията.
В Британия ваксинирането на момиченца беше отменено едва през 2009 г., когато в Ковънтри 14-годишната Натали Мортън умря в училище, час след като е била имунизирана. Испания също се отказа от ваксинирането след поредица от фатални случаи.
Въпреки това в България се развихри агресивна кампания за пласиране на ваксините на „Мерк“ и „Глаксо“ – все под уж благородното намерение да предпазят децата ни от рак на половата система.
През януари 2009 г. във Варна се проведе Европейска седмица за предпазване от рак на шийката на матката, на която бе съобщено, че ваксинирането на едно дете или жена ще струва само някакви си … 800 лв. (в. „Монитор“ от 20 януари 2009 г.).
Малко след това списание MD (Медицински дайджест) – специализирано издание за лекари, брой 6, септември 2008 г. потвърди, че Гардасил/ Силгард и Церварикс изобщо не предпазват от рак. „Интервенцията с анти-HPV ваксина се използва за превенция на преканцерозните лезии, предизвикани от човешкия папиломен вирус (HPV) серотипове 16 и 18*, но не е доказано дали това понижава заболеваемостта от рак на шийката на матката. Корпорациите производителки бяха заставени да запишат този изключително важен факт в рекламните си брошури.
Нима доцентите Здравка Валерианова, Пламен Теохаров и Никола Василев не са запознати с тази статистика? С известията, че в САЩ над 50 хиляди семейства водят дела срещу държавата за увреждане на децата им ? Знаят я, естествено, но смятат, че българският народ е съставен от илитерати и простаци, много подходящи за опитни мишки.
Те са наясно също, че след като ваксината е била пусната на пазара едва преди 6 години, а ефектът й може да се прояви едва 15 години след ваксинацията, значи днес никой няма основания да се произнася какво ще бъде нейното действие. Най-малкото, което може да се направи, е да изчакаме още 10-12 години и да видим какви са последиците от тези имунизации по света. Да, ама тогава ще изпуснат гювеча. Защо да не приберат милионите сега, а след 15 години я камилата, я камиларя. Иди доказвай през 2030 г., че дъщеря ти е останала безплодна още на 12 годинки, защото през 2012-та имаше един Лъчо Мозъка, който пласираше отровна ваксина.

 

Кабинетът “Борисов” остойности българките – по 62573 лв бройката!

Месец преди кабинетът „Борисов“ да вземе решението си на 25 юли, „Програмата за превенция на рака на маточната шийка“ е била публикувана за „обществено обсъждане“ на сайтa на Mинистерството на здравеопазването (МЗ). Понеже този сайт е напълно неизвестен на българската общественост, обявеното „обществено обсъждане“ всъщност не се състоя. Жалко, защото „тежката артилерия на ГЕРБ“ беше записала забавни неща.
Програмата остойностява (!) българките – по 62573 лв. бройката!
Записано беше, че: „Министерството е установило, че цената на един спасен живот на ваксинирана жена в България е 62 573 лв. От преждевременната смърт на същата жена на 42-годишна възраст България би загубила най-малко 288 000 лв.“
Тоест, ако ви се наложи да съдите държавата за това, че в болницата са убили ваш близък, или в родилния дом са оставили дъщеря ви да умре, защото не е платила 900 лв. подкуп за „избор на екип“, вече знаете базисната стойност, която можете да искате за причинените ви щети – по 62 573 лв. на индивид от женски пол.
Казано е също, че „действителното ограничаване на онкогенните HPV инфекции е възможно само при постигане и поддържане на висок ваксинален обхват при над 75% от момичетата на 12-годишна възраст“, т.е. налага се да се ваксинираш периодично през 5-6 години. И да плащаш за ваксините, естествено.
До ден днешен остава загадка и посоченият процент обгрижени от държавата. Не разбираме защо, ако ваксината е толкова хуманна и благородна, МЗ е решило да ваксинира само 75% от българските момиченца. Останалите 25% болни ли ще ходят, госпожо Десислава ?