|

Стотици скандираха “Волен” пред новия клуб на АТАКА в кв. Младост

Искаме да чуем вашите проблеми, обърна се към софиянци Сидеров

Адрияна НИКИФОРОВА

Без АТАКА в парламента няма кой да ви казва какво се случва там, напомни Сидеров на софиянци.

 

С възгласи „Волен“ и „АТАКА“ стотици патриоти посрещнаха лидера на АТАКА в  столичния квартал Младост. Сидеров лично откри нов клуб на патриотите в Младост 3, който се намира до бл. 332. Всички вие трябва да обяснявате на вашите близки, съседи и приятели какво точно предлага АТАКА. Аз не искам да ме хвалят, искам хората да знаят каква е програмата на АТАКА – ние настояваме за 500 лева минимална пенсия и 1000 лева минимална заплата в България, заяви на импровизирана трибуна лидерът на националистите. Пари за по-високи доходи има и те са в грабителските концесии за злато. Ако тези концесии се развалят, милиарди левове ще влязат в хазната. АТАКА продължава да настоява и за разваляне на договорите с ЧЕЗ, ЕОН и ЕВН, защото българските пари изтичат в чужди държави. Вашите пари, вместо да влязат в хазната, отиват в джоба на чехите, защото ЧЕЗ, например, е собственост на чешката държава. ГЕРБ отказа да развали тези договори, без дори да има аргументи за това. Аз мисля, че българите не са мазохисти и няма да изберат отново ГЕРБ да управлява България на следващите избори, категоричен беше Волен Сидеров. Той напомни на хората, че е единственият лидер, който се среща с тях.

С хляб и сол по традиция посрещнаха лидера на АТАКА в новия клуб в Младост 3.

В следващия парламент трябва да я има патриотичната партия АТАКА

защото само така ще разбирате какво се случва в Народното събрание. Защото само така ще има хора в парламента, които да защитават интересите на обикновените българи, а не на отделни бизнесгрупировки, обяви лидерът на националистите.
Сидеров пожела да чуе проблемите на софиянци. Именно за това ще послужи и новият клуб на АТАКА в квартал Младост. Очакваме тук да чуем вашите жалби срещу корупцията и беззаконията. Ние ще помагаме, защото разполагаме с екип от адвокати, обясни председателят на АТАКА-София Васил Кацов. Той пое ангажимент всяка сряда от 18.30 часа в клуба да има срещи с местните представители на АТАКА в София. Убеден съм, че атаката тепърва започва, заключи Кацов.
АТАКА понесе много удари тази година. Да не забравяме и телевизия СКАТ, която сипе хули по нас, обърна се към Сидеров Ваня Левашка, член на партията. Мисля, че хората вече разбраха как стоят нещата и не вярват на СКАТ. Това показаха и нашите срещи в Бургас, отговори й Сидеров. той напомни, че всеки, който цепи вота на патриотите, работи срещу България.
Хората искат повече клубове на АТАКА в София, настоя Стефка от Слатина. Знаете, че субсидията на партията беше открадната от ГЕРБ, но винаги когато има хора, които искат да работят за патриотичната кауза, сме готови да помогнем, категоричен беше Сидеров. Пенсионерът Иван Михайлов настоя телевизия „Алфа“ да обикаля малките градчета, за да се види как ГЕРБ съсипва живота на българите там. Патриотичната телевизия винаги е готова да отрази проблемите на българите. Ако имате сигнали, нашите журналисти ще помагат, отговори му лидерът на АТАКА.
Само за минути вестник „Атака“ беше разграбен от столичани, които минаваха пред новия клуб на партията в Младост.
В края на срещата Волен Сидеров лично връчи членски книжки на млади патриоти. Софиянци пък се наредиха на опашка за автограф от лидера на патриотите върху книгата му „Основи на българизма“.