|

Волен Сидеров: Само обединението на патриотичните сили може да спаси България от ново поробване

Нима ще позволим турската гмеж да ни залее  както през XIV век заради дребни вражди и съперничества?

Скъпи приятели, съратници, националисти и патриоти,

Днес сме тук, за да кажем на цяла България, че няма да допуснем радикалният ислям да разбива нашата родина. Днес и тук пред вас заставаме ние, Обединените националисти, защото само по пътя на единението можем да се противопоставим на заплахата от радикален ислям. И това не е теоретична, а реална заплаха, застрашаваща единството на нашата родина. Аз призовавам всички патриотични партии да се обединим, да се съединим! Приканвам и представителите на патриотичната партия Национален фронт за спасение на България, и екипа на телевизия Скат да заповядат тук, за да покажем, че единството на националистите стои над всички лични недоразумения. Иначе не може да има национална кауза.
(Възгласи „България!“)
Скъпи съратници, ние сме тук по силата на нашия граждански дълг. Тук сме, за да покажем, че дългът живее в нас като българи, не като партийци. Аз лично пиша и говоря по проблема с ислямизацията на България повече от 15 години – още преди да създам партия, преди да се захвана с политическа дейност – защото винаги съм чувствал противопоставянето на радикалния ислям като свой граждански, патриотичен дълг.
Радикалният ислям е система на управление, която изисква разрушаването на светската държава, на конституционния строй, която налага жените да ходят забулени в шамии, а  мъжете да носят бради и да крещят „Аллах-ху акбар!“. Система на управление, която изисква „неверникът“ да бъде покорен, а ако не се подчини, да бъде унищожен. Така пише в Корана. Не в някоя статия – в Корана, който техните кадри научават наизуст. За разлика от християнството историята на исляма започва с кръвопролития, с унищожаване на „неверници“. Разликата е огромна, казвам това като богослов. За да наложи исляма, неговият създател Мохамед избива голяма част от своите съплеменници, докато Исус Христос идва с любов и никога не е призовавал към насилие. Това е огромната разлика, скъпи приятели и сънародници! Когато ви казват, че трябва да уважаваме всички религии еднакво, помислете кой как е налагал своята религия – дали с меч или с любов и сърце. Ние, християните, сме народът на братската любов. Но искаме и трябва да защитаваме вярата си от посегателства. Защото когато вече си приел православната вяра и тя е станала твоя същност, ти си длъжен да я браниш, ако трябва и живота си да дадеш за нея. Така са правили нашите мъченици, нашите предци, когато са ги изправяли пред избора „чалмата или главата“. Те са предпочели да загубят главите, но не и душите си. Пролятата кръв на нашите мъченици иска от нас да бъдем последователи на тяхната вяра, на тяхната твърдост.
Ние сме тук като православни християни, за да кажем, че радикалният ислям е заплаха и за светската държава, и за Българската православна църква, и за нашата вяра като цяло. Ние не можем да допуснем тук, в Пазарджик, ислямисти да обучат подрастващи хора в ненавист към християнството, да ги учат как да се гаврят с християнския кръст, какъвто случай имаше в Кърджалийско. И докато в България има и един жив патриот, ще бъде така.
Днес много хора ни слушат и гледат и – аз съм убеден! – ще последват нашия пример. Защото ние отстояваме каузата си със силата на личния пример.
Не ние насаждаме омраза. Насаждат омраза онези, които в момента са изправени да отговрят пред закона в Съдебната палата. Те казват „Поклон пред тези, които режат глави!“. Това са думите на един от подсъдимите. „Поклон пред тези, които режат глави“? Какво означава това? Означава стимулиране на насилието. Тези имами внушават на мюсюлманчетата, че да отрежеш главата на „неверника“ е добро, заради което ще отидеш в  Рая.
В защита на подсъдимите са наети най-скъпо платените адвокати в България. Зад тях стоят турските служби, стои турската държава и това не се крие. На предишното дело главният секретар на мюфтийството Хафъзов заяви пред камерите на телевизия „Алфа“: „Не е важен законът!“, „Не е имало турско робство“, „Само един мюсюлманин да бъде осъден, ще видите какво ще стане!“
(Освирквания)
Защо този човек не е разследван за антидържавна дейност, за призиви срещу Конституцията, питам аз. Самият главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи, водачът на мюсюлманите в България, е завършен ислямист, който учи своите последователи, че „неверникът“ трябва да бъде унищожаван, че всички трябва да е подчинено на исляма, а  който не се подчини  – под ножа. Главното мюфтийство е институцията, която в момента влияе на съда. Тя има закрилата на чужди посолства като американското и турското, има закрилата на българската изпълнителна власт.
Десетки хора ми казват: „Край! Никога вече няма да се излъжа да гласувам за ГЕРБ“. Добре, че се събуди, казвам, но събуди и другите твои познати, роднини, колеги. Кажи им вече да не се лъжат да гласуват за ГЕРБ, защото ГЕРБ е новото ДПС. ГЕРБ е по ДПС от самото ДПС, тъй като изпълнява абсолютно всички директиви на турското посолство. Вие знаете какво стана, когато в няколко общини наши общински съветници предложиха да се сменят турско-арабските имена на селища, на реки и на планини. На места този процес започна успешно, но веднага беше спрян от общинските съветници на ГЕРБ по директивата на Бойко Борисов, който си призна, че им я спуснал, след като турският посланик му се обадил. Това ли е министър-председателят на България?!
Това ли е суверенитетът на България?! Аз не мога да го нарека друго яче, освен национално предателство. Ние не можем да приемем политика, в която министър-председателят на България се прегръща с министър-председателя на Турция, тупат се по раменете, наричат се „приятелю“, „братко“, а в същото време Турция ни дължи над 10 милиарда долара за заграбените през 1913 г. тракийски имоти. И българското правителство не прави нищо, за да си ги върне. Какво означават „приятелю“ и „братко“, когато Анкара обяснява публично как ще възстановява Османската империя, как в България имало „репресирани малцинства“ и те трябвало да говорят на турски език на митинги и събрания?  Ние предложихме да се забрани употребата на друг език, освен българския, в публичната реч, но ГЕРБ отхвърли и това наше предложение.
Вече никакви пиар хватки, никакви медийни залъгалки не могат да скрият факта, че през 2009 г. българите качиха на власт един турски васал. Той не прави нищо, за да спре радикалния ислям, защото разчита, че догодина циганската махала на Пазарджик, която днес крещи „Аллах-ху акбар“, ще гласува за ГЕРБ. Аз питам къде е кметът на Пазарджик? Къде са МВР, ДАНС, Прокуратурата? Защо не се намесят, за да спрат ислямските шествия, демонстриращи злоба, ненавист и омраза към всичко немюсюлманско? Защо не бяха задържани криминално проявените типове, сутеньори, джебчии, крадци и наркопласьори, които днес крещят „Аллах-ху акбар“? Защото Цветанов – вицепремиер, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ, не дава да бъдат закачани. Те са електоратът на ГЕРБ.
През есента на 2011 г. ГЕРБ „спечели“ изборите с купени цигански гласове, а сега иска да взме и гласовете на турчеещите се граждани на България.
Партията ГЕРБ си играе с огън, който може да запали България.
Вие знаете ли, че измежду съдените в момента 13 души има и двама общински координатори на ГЕРБ? Не дори редови членове или симпатизанти – общински координатори! Това са хората, които набират членската маса на партията. Значи ГЕРБ възлага на радикални ислямисти изключително отговорните правомощия да бъдат общински координатори за Гоце Делчев и Гоцеделчевска община. По този въпрос повечето медии си мълчат, защото са купени от Борисов, но истината не може да се скрие. Истината винаги излиза наяве.
Истината е, че ГЕРБ води България към катастрофа! Истината е, че ГЕРБ е новото ДПС! Истината е, че ГЕРБ трябва да бъде свалена от власт! Истината е, че България най-после трябва да бъде управлявана от патриоти, от националисти, които в своето единство да кажат – повече няма да допуснем демографски разпад на България, ислямизация на България, циганска престъпност в България, колониално ограбване на България и заробването на българина в собствената му родина! Защото ние сме потомци на българските будители, които утре ще честваме. На нашите национални герои, с които днес се гаврят мюсюлманчетата в Добрич. На Ботев, Левски, Раковски, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, на всички тези, които проляха кръвта си, за да бъде България свободна, суверенна и управлявана от българи по българския закон.
Скъпи братя и сестри, оцелели от 5-вековния турски геноцид,
Благодаря на всеки един от вас, че дойдохте въпреки лошото време, въпреки страха, сковал България! Днес България се управлява от хора, които властват чрез измама и насилие. Днес България е управлявана с гласовете на тези, които грабят, убиват и изнасилват по българските села – циганите, които от две десетилетия не плащат дори тока, водата и данъците си. Догодина 42-ят български парламент ще се напълни с депутати, избрани от цигански банди, от мюсюлмани и престъпници.
В Северна и Северозападна България има селски къщи, обирани по 10, по 15 пъти от цигански престъпници. Цветанов, на когото в началото на мандата възлагахме надежди, не направи нищо за пресичане на престъпността. Сега той работи с циганските босове, сега той ги закриля. Докато говоря пред вас – абсолютно законния митинг на Обединените националисти, свикан след надлежно уведомление до общината – малко по-нататък, на тротоара пред съда, над 200 души със салафитски бради са се струпали без разрешение. И полицията отказва да ги отстрани оттам, въпреки вероятността от провокация. Това е неизпълнение на служебните задължения на МВР.
Полицията повтаря сценария от 20 май м.г. пред джамията в София, когато един незаконно пребиваващ у нас ислямист размахваше нож срещу нашите активисти, а на метър от него полицаят не направи нищо – не го прибра, не го задържа. Ясно е, че това бездействие е заповядано отгоре, от министър Цветанов. Ето ги мюсюлманите с бради, облекла и други отличителни ислямски знаци, окупирали незаконно пространството около Съдебната палата без разрешение на общината. А МВР отказва да изпълни служебните си задължения. Това е българската държава днес, това е българското правителство днес, това е българският вътрешен министър днес. Ето, затова ние искаме оставка на това правителство, ние искаме то да отстъпи най-после място на истински патриоти, на хора, които знаят как да сложат ред и да осигурят спазването на закона в България.
(Възгласи „Оставка!“)
Скъпи съратници,
днес е повратен момент за България. Днес няма място за бездействие, ни за политически и партийни интриги. Няма място за разцепление, защото всеки, който цепи патриотичния ред, помага на душманите на България. Всеки, който отклонява избирателя от патриотичния ред, помага на враговете на България. Всеки, който клевети АТАКА и патриотичните формации, с които днес сме заедно, помага на враговете на България. Нека да си дадат сметка тези, които работят срещу нас и плюят по АТАКА, а в същото време твърдят, че са патриоти. На кого помагат? На турските спецслужби. И там им ръкопляскат: „Браво, ха така! Разделяйте се, работете за нас – вие, българите, за да можем да ви завладеем!“
Наглеците, които нападат патриотичните партии като АТАКА, вършат предателство, защото работят за врага на България. Те трябва да се осъзнаят, че не АТАКА е управлявала България през тези 22 години, не АТАКА е разпределяла активите на България през тези 22 години, не АТАКА допусна ислямизацията на България през тези 22 години, не АТАКА позволи циганската престъпност да се вихри като никога през тези 22 години. Други партии го направиха, те са в парламента и догодина ще се явят отново на избори пред вас. Нима сме толкова късопаметни да допуснем пак тези, които разрушиха България, отново да поемат управлението й? Нима сме толкова глупави да обвиняваме АТАКА или ВМРО за неща, извършени от други? Нима сме толкова заблудени, та да останем разединени, в деня, в който трябва да бъдем единни? Нима сме толкова заслепени да не видим, че има нещо по-голямо от личното, от това което ни гложди понякога отвътре, от страстите, които ни завладяват от време на време? И това по-голямо нещо е България, чието име днес скандираме. Защо сме разделени, защо не сме заедно? Аз поканих всички, които се чувстват български патриоти, да дойдат тук, да си кажем думата на една трибуна, под едни знамена, пред един микрофон, в един глас, защото иначе вършим грях към родината си.
Така ли ще се явим утре на избори – разроени, с по два-три митинга, с три, шест, десет партии, за да ни завладеят един по един – до един? Така България е паднала под турско робство – всеки се затворил в своята феодална крепост и си казвал „Те няма да стигнат до мен, нека сега другият да му мисли, че аз му имам зъб, защото се карахме там за едни работи. Нека сега него покорят, аз тук ще си стоя в моята крепост“. Така нашите предци са паднали един по един – до един! – под турския ятаган. Така турската гмеж е заляла Балканите и унищожила християнската цивилизация. Голяма била радостта й, като гледа как православни християни, братя-единоверци, един по един ходят при турчина и го канят „Я, удари оня, че аз му имам зъб, пък после ще се разберем“.
Така българският народ потъна в 5-вековен мрак. И днес още носим следите от робството. Питаме се един-друг защо не излизат българите с хиляди, защо не се събужда този народ? Ами, защото е мачкан, защото неговия генофонд е унищожаван векове наред.
АТАКА внесе предложение в парламента 17 май да бъде обявен за ден на национална почит към жертвите на турския геноцид над българите под османска власт. Представителите на ГЕРБ заедно с купените „независими“ депутати, плюс ДПС и БСП се въздържаха. Защо се въздържаха, какви сърца носят, български ли, турски ли, еничарски ли, какви? Как може да не гласуваш за почит към избитите, към мъчениците? Към милионите българи, взети като деца за еничари и превърнати във врагове на собствения си народ – най-тежкото престъпление на турската сган, престъпление против човечеството, което по днешните разбирания трябва да бъде признато за геноцид. Без този геноцид днес българският народ щеше да наброява 50-60 милиона, щяхме да сме една от първите нации в Европа. Ето ги последствията днес – смачкани, уплашени хора, които ми казват: „Аз съм от Пазарджик, утре ще дойдат от циганската махала и ще ме пребият“. Така ми каза днес една жена, която знае, че няма да получи защита от МВР. Тя знае, че докато я пребиват, МВР ще гледа със скръстени ръце, както правеше през последните 22 години, докато циганите грабят, трепят, убиват. Така стоеше МВР, докато мафията вилнееше, продаваше дрога и тровеше децата на България. Така стои МВР, докато ислямисти призовават да се режат глави. И сега стои така – с щитове, с каски, с палки, приготвени за българските патриоти. Ние сме ги опитвали, ние носим следите от тези палки. Властта в България трябва най-после да се заеме с престъпниците, с ислямистите, с мафията, с трафикантите на дрога, с контрабандистите, а не да ги оставя да шетат необезпокоявани от никого, а да гони патриотите.
Сбъркана е, скъпи братя и сестри, властта у нас, сбъркана е цялата система! Тази власт не работи за народа, тя работи против народа. И когато ние, патриотите – атакистите, хората на ВМРО, хората на БНРП, на всички патриотични организации, които днес стоим единни тук – надигнем глас, срещу нас се обръща цялото стадо чакали. Те вият, крещят, засипват ни с клевети и помия. Ние сме „лошите“, защото казахме първи истината за циганската престъпност. Аз станах „най-лошия“ и съм обект на поне 10 съдебни дела досега. И в момента пак водят прокурорско следствие срещу мен и моите колеги от парламентарната група на АТАКА, защото сме направили митинг пред софийската джамия срещу оглушителнопто озвучаване и петъчната окупация на улицата и тротоара на най-важното кръстовище в столицата. Милиони българи  мислят като нас, но ние имахме куража да го направим. И какво стана? Българският парламент прие декларация, заклеймяваща „хулиганите“ от АТАКА, представете си, а не хулиганите, които къртеха плочки от джамията, замерваха ни с тях и нанесоха телесна повреда на български народен представител. Не тези, които размахваха ножове, железни тръби и други оръжия. Не тези, които се заканваха: „Само елате и ще видите какво ще стане, ще ви режем главите“. И тук пред съда в Пазарджик, на предишната сбирка на мюсюлмани, гаджали и цигани имаше закани, които бяха записани с камерата на телевизия „Алфа“. Тези закани гласяха: „И на вас ще ви дойде времето“.
Това не са само заплахи. Те го мислят! В България има много заблудени хора, които смятат, че ние, обединените патриоти, говорим приказки, за да плашим хората. Не, скъпи братя и сестри, това е живата реалност. Онзи ден пуснах кадри по телевизия „Алфа“, в моето предаване „Студио АТАКА“, които показват как ислямист крещи „Алах-ху акбар!“, докато с механична резачка за дърва отрязва главата на жив, вързан и гол човек. Самите ислямисти са заснели тази сцена, за да я показват с гордост на целия свят. Те крещяха същите призиви, които слушаме тук, в циганската махала в Пазарджик. Те искат да режат и вашите глави. И го казаха тук, пред този съд, преди няколко седмици: „И на вас ще ви дойде времето“. Затова не бъдете наивни, не бъдете пасивни.  Бъдете будни, бъдете бдителни.
България трябва да се вдигне, трябва да се събуди, милиони хора трябва да излязат и да кажат, че няма да позволят България да бъде превземана  от радикалния ислям област след област, община след община. Ако не го направим, ще станем жертва на онези с резачката. А те са само на няколко хиляди километра оттук, в Сирия.
Турция вече дрънка оръжие, за да „освобождава“ Сирия с помощта на „бунтовниците“ с електрическите резачки. Нашия министър-председател вече обеща, че България ще участва във военни действия срещу Сирия, в полза на своя съюзник в НАТО, Турция. Виждате ли я простата формула, скъпи братя и сестри, българският министър-председател иска да даде военна помощ на тези, дето режат глави с резачки, за да дойдат по-близо и да режат глави и тук.
Борисов помага на Турция да свали легитимния президент на Сирия и да качи на власт резачите на глави. Същите, които бяха качени на власт в Либия и Египет. Днес Египет се управлява от член на екстремистката, терористична организация „Мюсюлмански братя“. Как стана така, че довчера „Мюсюлманките братя“ бяха в черните списъци на ЦРУ, ЕС и НАТО, а днес са обявени за демократи и борци за свобода?
Става с директивата на Вашингтон, който извлича полза от постояните войни в Близкия изток, като се намесва в ролята на миротворец и слага ръка на нефта и природния газ. Защо ние се връзваме на тази проста, но цинична игра? Защо България не обяви неутралитет, както иска АТАКА? Ние не искаме млади български момчета да мрат като пушечно месо за интересите на Щатите, така както загинаха българските момчета в Ирак. Те бяха убити, за да може корпорацията „Халибъртън“ да сложи ръка на иракския петрол.
За огромно съжаление на 1.6 милиона българи, които гласуваха за ГЕРБ през 2009 г., правителството на Борисов стана пионка  геополитическите игри на Щатите, Израел и Турция. То е готово да жертва българските интереси за техните геополитически интереси.
Скъпи братя и сестри,
Има голяма опасност въоръженият конфликт в Близкия изток да прерасне в Трета световна война. И българската администрация, вместо да обяви неутралитет, за да защити българската нация от тази заплаха, върши обратното. Тя пуска в България ислямисти, муджахедини и талибани – този Франкенщайн, създаден от тайните служби на САЩ, който вече уби един американски посланик в Бенгази. Вижте колко време мина от бомбения атентат в Бургас, а резултати от разследването няма, заловени няма, разобличени няма. Бил камикадзе и край, толкова. А тези, които му помагаха в България и направиха атентата възможен, къде са? Защо не са заловени? Какво правят досега службите, за които данъкоплатецът дава стотици милиони левове? Къде е МВР, което и тази година получи увеличение на бюджета с десетки милиони?
Службите и МВР пазят незаконно пребиваващите в България ислямисти. Защо? Защото са командвани от национални предатели. Аз не мога да нарека другояче министъра на вътрешните работи, който отиде на партийния конгрес на Реджеб Тайип Ердоган, един заявен ислямист и неоосманист. Обвинявам Цветан Цветанов в национално предателство. Цветанов ръкопляскаше, докато ислямистът, фанатикът, неоосманистът Ердоган стоеше пред картата на света и обясняваше как Турция ще превземе Европа. Е, как искате МВР да защитава националните интереси на България?
Този министър предаде и собствените си служители. Аз съм убеден, че сред тях има много честни патриоти, разговрял съм с такива. Отгоре им нареждат:  „Не закачайте циганите, не закачайте мюсюлманите, бийте атакистите“.  А те са на служба, козируват и изпълняват. Онези, които изпълняват тази политика, нека се замислят в каква система работят. И длъжни ли са да работят в система, която предава националните интереси на България. Защитава ли днешната власт гражданите на България? Защитава ли ги от циганските набези по селата? Не! Има квартали в нашите градове, които са се превърнали в гета, където не можеш да стъпиш, без да е застрашен животът ти. Защитават ли българските деца от наркодилърите, които продават дрога пред училищата и всички в София знаят къде можеш да си купиш дрога? Не!  Защитават ли ни срещу тези, които се гаврят с българската идентичност, със знамето, с портретите на нашите национални герои, с портрета на Левски. Не!
Цветанов гледа как да окраде нас, патриотите. Цветанов и неговият началник Борисов са крадците, които присвоиха субсидията на АТАКА, за да не можем ние, българските патриоти, да развиваме политическа дейност, да не можем да провеждаме митингите, да поддържаме нашите средства за информация. За да може българите да гледат само промивката на мозъците през Босфор ТВ, през държавната БНТ, която козирува на Борисов и цензурира парламентарните партии. Това искат те. Но няма да го бъде!
Няма да го бъде, защото Цветанов още се е учил как да си връзва гащите, когато аз съм се занимавал с политика. Цветанов е бил шофьорче някакво в МВР, когато аз съм правил политика през 80-те години, и то политика, която беше преследвана от режима. Борисов е размахвал пожарникарския маркуч, когато аз съм създавал опозиционни организации. Аз имам зад гърба си години и години в битка за България.
Нека всеки, който претендира да е политически лидер, каже публично какво е правил досега. Дали е правил далавери със старо желязо, или се е борил за България. Дали е обслужвал нечии властници и мафиотски структури или е бил начело на общественото мнение и е писал статии, книги и е будил народния дух, така както го правя и днес.
(Възгласи: „Волен! Волен! Волен!)
Аз съм чист пред съвестта си и пред Бога. Може да имам грехове – всеки от нас ги има – но аз нямам грехове към българския народ. Нямам грехове към българската държавност, българската нация и българската православна вяра. Но съм критичен към правителствата, които работят против българския интерес. Давал съм им добрия шанс да работят, изчаквал съм да проявят своята отговорност като държавници, да направят това, за което се кълнат в Народното събрание. Когато видя, че не го правят, ставам и казвам „Не така! Грешите срещу България, поправете се!“, с риск да понеса удари.
Когато браниш нещо по-голямо от собственото си его, когато браниш вярата си, родината си, нямаш право да мълчиш. И мълчанието продава Бога, казва Св. Василий Великий. Защото когато мълчиш, докато ти погазват вярата и родината, когато тъпчат народа ти и го карат да живее скотски, ти ставаш предател на вярата си,  на родината си, предател на народа си. Аз предател на народа си не съм бил и не мога да бъда.
По същия начин дадох шанс на ГЕРБ да управляват в полза на България. Нима 1.6 милиона българи не направиха същото? Нима те не дадоха шанс на ГЕРБ и Борисов да бъдат истински държавни български ръководители? А нима те не даваха заявка? Та именно Цветанов говореше, че „циганските гета са генератор на престъпност“, това са негови думи от 2010 г. Е, как да не подкрепиш такива думи? Нима Борисов не казваше, че „чуждите монополи са колониални“, че те изнасят печалбата и ограбват България. Каза го през 2010 и през април 2011 г., има го записано. Е, как да не го подкрепя, като това са моите думи, казани години преди него? Аз мога само да поздравя един политик, ако той най-после влезе в час и разбере кой как ограбва България. Борисов даде вид, че го разбира, след което се извъртя. И като се извъртя, казах: „Не, грешиш, долу от власт. Ти повече не трябва да  управляваш, защото влезе в руслото на васалната политика към Турция, на колониалната политика и не направи нищо, за да я промениш“.
Десет пъти го призовавах от парламентарната трибуна да прекрати престъпния концесионен договор за добив на злато, сключен от Костов и да спре теча на милиарди евро от България. Нали Борисов обвинява Костов, защо продължава политиката му? Той го е сключил, ти го прекрати, за да покажеш, че си истински държавник. Не, не смее, не иска, не може. От какво е зависим, не зная, той да си каже, да отиде да се изповяда. Но да се изповяда първо пред българския народ, защото българите го качиха на власт.
Борисов не прекрати и колониалните договори с ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН, които ограбват България. Те вършат правни нарушения и договорите с тях могат да бъдат лесно прекратени. Но не иска господин Борисов, не смее, не може. Борисов се оказа едър на ръст, но с малко сърчице. Жалко.
Ние не можем да очакваме, че този министър-председател ще съумее да защити българските интереси в края на своя мандат. Ако за 3 години и половина не е могъл да го направи, няма как да очакваме в оставащата половин година да стане чудо.
Ако исках удобен живот, щях да викам „Ура“ на Бойко. Ура, когато се целуваше с Ердоган. Ура, когато продава България. Ура, когато слага данък върху депозитите. Ура, когато намали и замрази пенсиите. Аз избрах неудобството да бъда критик и опозиционер, но да бъда този, когото вие познавате, да бъда човека, който винаги е стоял на непоклатимата почва на българския национализъм. Човекът, който слага над всичко интереса на народа, а не интереса на американското, руското, френското, турското посолство. Не интереса на Брюксел, който ни съветва „Интегрирайте циганите“. Ами, интегрирайте ги вие, защо ги връщате от Франция? Защо не ги искате сред вас? Защото сте расисти. Ние не сме расисти и ги търпим. Вие сте „толерантни“, но ги депортирате.
Скъпи братя и сестри,
Нашата толерантност вече клони към мазохизъм. Знаете какво е мазохизъм – психическо отклонение при хора, които изпитват удоволствие, когато ги бият.
Ние не сме мазохисти, но се опитват да ни направят такива. Искат да бъдем толерантни към тези с чалмите и брадите. Не може и няма как, защото ще бъдем мазохисти. А ние сме български националисти, готови да защитават страната си, вярата си, традициите си, културата си срещу всички тарикати, изроди и врагове на България, които се заканват да я превърнат в халифат. Те не можаха 500 години, та сега ли? Няма да стане! Но за да не стане, трябва да будим всички наши познати и приятели. Да ги пазим от манипулацията, че щат не щат, трябва да гласуват за ГЕРБ, щото нямало алтернатива. Това е лъжа и демагогия! Има алтернатива! И тази алтернатива се казва „Патриотично управление на Република България“. Само то е в състояние да спре циганската престъпност, да прогони ислямизма от България, да изхвърли колониалните монополисти и да върне българските активи в български ръце. Българското злато трябва да носи печалба за България и да влиза в пенсионни фондове. Българското енерго  трябва да работи за България и парите да влизат в пенсионни фондове, здравеопазване и образование. Българската енергетика трябва да работи за България, парите да влизат в пенсионни фондове, здравеопазване и образование. АЕЦ – Белене трябва да се построи! Тя трябва да бъде преимуществено българска държавна собсвеност и печалбата от тока да влиза в българската хазна. Това е нашето виждане и никакви хитрости, и никакви медийни манипулации на ГЕРБ няма да ни заблудят. Ние имаме нужда от АЕЦ – Белене, защото без нея ще бъдем принудени да купуваме ток от Турция. И вероятно това е задната мисъл на управляващите, т.е. на Управляващия, както го наричаме.
Елате в парламента, скъпи братя и сестри, активисти и симпатизанти на патриотичните партии, да видите как народните представители на ГЕРБ изпълняват като безгласни пионки всяка заповед на Министерския съвет, т.е. на Борисов. Те слушат и изпълняват, начело с Цецка Цачева, вероятно защото са си платили мандата, пък са и бизнесмени. Не трябва да допускаме вече подобна картина! Това е подигравка със самите нас. В НС влизат хора, които се надсмиват над българския интерес. Няма смисъл да правим протести пред Народното събрание. Протестите трябва да бъдат пред Министерския съвет, там е истинската власт, там се пишат законите и оттам се спускат в парламента, за да бъдат гласувани от герберите. В МС е мястото, където се разпределя бюджетът, където текат поръчките – държавни и общински, и после поемат към фирми, приближени на Борисов. Там се разпределят „финановите порции“ на баницата, за която говореше Доган. Народното събрание е сведено  до една театрална сцена, на която депутати с купени гласове натискат копчето по заповед на министър-председателя. Ние сме министър-председателска република, а не парламентарна, както пише в Конституцията. Затова всички ощетени, онеправдани и ограбени българи трябва да протестират пред Министерския съвет.
Трябва да работим за обръщането на тази деформирана власт и за възстановяване на конституционния ред. Това може да стане, само ако българският парламент е съставен от български патриоти.
Затова всеки, който работи срещу българските патриотични организации, върши национално предателство. Всеки, който отклонява гласове от българския патриотизъм, всеки който го клевети, охулва, черни и разпространява лъжи за него, един ден ще отговаря като национален предател пред съда на българите. И пред съда на историята!
Да живее България!