|

Националните медии крият за срещите на Сидеров в страната

По нареждане на кабинета Борисов телевизиите не излъчват препълнените зали в различните градове, които Волен Сидеров посещава

Полина НАЙДЕНОВА

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров посети Силистра и Русе, за да представи пред гражданите своя план „Сидеров“. Това бяха поредните областни градове от националната му обиколката, в които той разкри за колониалното управление на ГЕРБ, довело страната ни до пълна разруха. Препълнените зали от желаещи да чуят думите на Сидеров обаче, за пореден път не бяха показани от нито една национална медия. „В седем областни града вече нашите срещи преминават с претъпкани зали от стотици хора, което означава, че интересът към АТАКА не е спаднал, а обратно на това, което ви говорят от различните телевизии“, каза Волен Сидеров в залата на общината пред силистренци. Той посъветва жителите на дунавския град да не слушат лъжите на социолози, политолози и дежурните платени коментатори, които се опитват да натрапят мнението, че партия АТАКА има спад в нейната дейност. „Интересът към АТАКА се засилва и това го доказаха срещите ни в Пловдив, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Добрич и Варна“, обясни Сидеров.

Силистренци разграбиха в. „Атака“ минути преди срещата с националист №1.

 

В начало на речта си в Силистра националистът информира, че така наречените национални медии БНТ, бТВ и Нова телевизия не желаят да отразят срещите му, защото не искат да представят на публиката истината за политиката в страната. „Явно страхът от АТАКА е голям, защото дори при платен репортаж да излъчат срещите ни в Добрич и Варна БНТ не го направиха. “Сидеров смята, че може би от кабинета на Борисов са се обадили в телевизията да не се излъчват репортажите. „Представяте ли си какъв страх ги е завладял управляващите да не би хората да чуят истината, която им казвам и алтернативите, които предлагам.“, каза Сидеров в Силистра.
Той предупреди и за сериозни изборни манипулации, които се готвят  от страна на ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори догодина. Лидерът на АТАКА заяви, че има данни за това, че в Информационно обслужване, държавната фирма, която обработва резултатите, се подготвя сериозно фалшифициране на резултатите. „Работи се по начин, по който е изгодно за ГЕРБ. Не е нужно този път да носят чували или да подменят протоколи, както направиха миналата година. Сега просто чрез компютърната обработка ще се нагласят данните такива, каквито искат ГЕРБ. Ще имаме едни предрешени избори, ако не се противопоставим, ако няма много силна съпротива“, предупреди патриота. Той призова да вземат участие всички медии, обществеността и външни наблюдатели, които да гарантират прозрачност. „Иначе сме заплашени от грубо фалшифициране на следващите парламентарни избори и купуване на гласове от ГЕРБ“, заяви той.
Лидерът на АТАКА представи своя план „Сидеров“ и последната си книгата „Основи на българизма“ пред над 300 силистренци, които едва се побраха в залата. Те аплодираха бурно думите му за идеята за 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. минимална заплата. След срещата му гражданите коментираха пред екип на в. „Атака“, че „всичките телевизии ги е страх да излъчват Сидеров, защото той разкрива истини, от която се страхуват управляващите“. Един от присъстващите, пожелал анонимност, пък призна, че дни преди срещата е бил предупреден да не ходи в общината по време на разговора със Сидеров, защото по-късно щели да му поискат сметка по негови думи „онези здравите от ДПС“.
На срещата в Русе на 17 ноември гражданите имаха възможност да зададат чрез специални анкети въпросите си към Волен Сидеров. Лидерът на АТАКА отговори на най-често срещаните, свързани с доходите на българите, ислямизацията на страната и идеята за обединение на националистите. И в двата дунавски града присъстваха още депутатите от АТАКА Десислав Чуколов, доц. д-р Любомир Владимиров и Деница Гаджева.

 

Доц. д-р Любомир Владимиров, депутат на АТАКА от Русе: Обединение на изборите за достойно представяне на националистите в НС

Всички българи трябва да се обединим на парламентарните избори догодина, за да има достойно представяне на националистите в Народното събрание. Това призова депутатът от АТАКА доц. д-р Любомир Владимиров след срещата на Волен Сидеров в Русе. „Лидерът на АТАКА беше посрещнат в нашия град както винаги с препълнена зала и бурни аплодисменти. На срещата имаше освен много хора, които са били винаги с нас през годините, така и много нови лица.“, каза доц. Владимиров. Той обясни, че идеите на АТАКА за минимална пенсия 500 лв. и минимална заплата 1000 лв. са абсолютно реални неща, които могат да се случат на българите. „Чрез програмата на АТАКА ще докажем нашите тези близките месеци и ще се борим за тях“, обеща русенският депутат. Той припомни, че Русенска област винаги е била атакистки регион: „Национализмът и патриотизмът на българите от Русе укрепва през годините и се утвърждава. Препълнената зала и интересът към Сидеров от русенци го доказа“.
Доц. Владимиров сподели, че в избирателния му регион най-често задаваните въпроси са свързани с доходите на хората. „От АТАКА не спираме да работим за рязък и незабавен скок на пенсии и заплати. Това е нашият приоритет“, заключи народният представител.

 

Волен Сидеров в Русе: Прокуратурата да провери дали рязането на лентички с трикольора не е гавра

Прокуратурата да се заинтересува дали рязането на лентички с националния трикольор при откриването на различни обекти от Бойко Борисов не е оскверняване на символите, призова в Русе лидерът на АТАКА Волен Сидеров, „Трябва да се коментира наистина от юристи дали това безогледно рязане на лентички по всякакви поводи от страна на премиера и неговите прислужници не е нарушение, не е някаква гавра с националния трикольор“, заяви националистът. Той разясни, че по закон трибагреникът например не може да присъства в търговска или политическа реклама. „Тук виждаме всеки ден как Борисов реже и раздава разни парченца от трикольора. Всички телевизии пък, които ги дават тези репортажи, би трябвало да бъдат глобени от СEМ“, смята Сидеров.

 

Анкета от Силистра: Кое ви впечатли от речта на Сидеров?

Минчо Калинов:
Впечатлен съм от откровеността и честността му. Съгласен съм с него, че трябва да се обединим с другите националисти, за да си върнем България. От думите му разбрах, че медиите не отразяват срещите му в страната. Те са купени марионетки от властта и затова не искат да популяризират идеите на Сидеров, защото ги е страх.

 

 

 

Нели Добрева:
Присъствах на срещата със Сидеров, защото съм потърпевша от настоящото правителство на ГЕРБ. Бивш преподавател съм, но останах без работа. Още не съм се пенсионирала заради управляващите и техните реформи. Мисля, че ако планът „Сидеров“ стане реалност, такива като мен ще изплуват от сегашната мизерия.

 

 

 

Йовчо Димов:
След речта на лидера на АТАКА вярвам, че има шанс да си върнем България. Освен това мисля, че се плаща на медиите да не пишат за Сидеров, защото властта я е страх той да казва истината на цяла България.

 

 

 

Тодорка Кирилова:
От идеите на АТАКА одобрявам най-вече минималната пенсия да стане 500 лв., както и да си върнем енергото. За тези предложения обаче мълчат другите медии, защото ще се харесат от целия народ, което не е добре за управляващите.

 

 

 

Димитър Александров:
От речта на Сидеров най-много се впечатлих от идеята му да се съкрати администрацията на половина. Смятам, че както в нашия град, така и в цялата страна на много държавни работни места се слагат определени хора, от които няма никаква нужда и само ощетяват държавната хазна.

 

 

 

Анкета от Русе: Как гледате на плана „Сидеров“ за минимална пенсия 500 лв. и минимална заплата 1000 лв.?

 

Ангелина:
Напълно одобрявам идеята пенсиите да почват от 500 лв., защото моята е 165 лв., а имам 37 години стаж. Дори и на по-малко от 500 лв. ще сме доволни. Заради тази идея заставам зад АТАКА.

 

 

 

 

 

 

Бай Марин:
Научих скоро за плана му и го подкрепям. Радвам се също, че единствено Сидеров даде глас срещу Доган за изказването му за Балканската война. От къде на къде един циганин на име Ахмед ще ни пише нова история. Ако не гласуваме на следващите избори за Волен, ще ходим голи и боси и България ще се заличи.

 

 

 

 

Илиян:
Аз съм млад човек, който получава близо 500 лв. Те не са ми достатъчни за никъде. Всеки иска да има поне 1000 лева в джоба си и смятам, че всички ще сме доволни, ако планът Сидеров се осъществи.

 

 

 

 

 

Десислава Радева:
По много обясними причини заставам зад идеята да увеличат заплатите и пенсиите ни. При положение, че в момента получавам 310 лв. няма как да не поискам идеята на Сидеров да стане по-скоро, за да изплуваме от беднотията. Неговият план е нашето най-голямо желание.

 

 

 

 

Михаил Иванов:
Работя от години в чужбина. Заявявам категорично, че ако се осъществи планът на Сидеров ще се върна в България. На майка ми пенсията е 160 лв. На всичкото отгоре сме заобиколени от цигани, които ни ограбват. Само той може да сложи край на циганската престъпност у нас веднъж завинаги.