|

АТАКА създава социални отряди срещу циганската престъпност

Сидеров дарява за Коледа българите от село Мечка, пострадали от ромската вандалщина

На 22 декември, в навечерието на Коледните празници, лидерът на АТАКА Волен Сидеров, заместник-председателят на ПГ на патриотичната партия Десислав Чуколов и депутати ще бъдат в подложеното на нескончаема циганска вандалщина село Мечка, Плевенско. Те ще раздадат на близо сто домакинства продукти от първа необходимост като брашно, олио, захар, боб, вино и сладкиши, с които хората да посрещнат Рождество Христово. Патриотите ще обсъждат с жителите на селото, в което всяка къща е била обирана поне по три пъти от развилнелите се безнаказани цигани, мерките срещу тази чудовищна престъпност. По данни на полицията в селото живеят около 1200 души, половината от които роми, много от тях регистрирани за извършени криминални престъпления. Българите в селото живеят почти като на война, седем са жертвите за последните 10 години, някои от тях застреляни в собствените им къщи по време на обир. Убийците не са осъдени, а трагичните случаи просто се поставят в графата „битов инцидент“. Държавата, по всичко личи, е абдикирала от отговорностите си, а полицията е безсилна въпреки монтираните камери.
С посещението в с. Мечка Волен Сидеров слага начало на кампания за създаване на социални отряди в помощ на възрастни хора, изоставени от държавата и пострадали от циганска престъпност. Той призовава всички политически сили да се включат в борбата срещу безнаказано вилнеещите ромски банди.
АТАКА набира доброволци за сформиране на социални отряди на територията на цялата страна. За записване свържете се с координаторите на АТАКА.

 

За Видин, Монтана, Враца, Ловеч, Плевен – Адриан Асенов 0886 261 003

За Габрово, В.Търново, Русе, Разград, Силистра – Иван Димитров 0882 662 306

За Варна, Добрич, Шумен, Търговище  – Николай Александров 0885 650 374

За Бургас, Ямбол, Сливен, Ст. Загора -  Димитър Димов  0885 075 675

За Пловдив, Хасково, Кърджали, Смолян, Пазарджик- Гален Монев 0882 662 226

За Перник, Кюстендил, Благоевград – Илиян Тодоров 0882 662 253

Помогни на възрастните българи да оцелеят, включи се и ти!