|

АТАКА откри нов клуб в Свищов

Нов клуб на АТАКА откриха националистите в Свищов. Случайно или не той се намира до един от символите на вярата и на града – Съборната черква „Св. Троица“, построена от Кольо Фичето.
Вярата в бъдещето на България и вярата, че има кой да им помогне да решат проблемите си, доведе много хора в новооткрития клуб отбеляза Иван Димитров, национален координатор  на АТАКА за Централна Северна България. Гражданите коментираха не само сметките си за ток. Обсъждаха най-вече че Свищов може да е поредният град, който ще остане без болница, заради финансови проблеми. Едни говореха за избори, други се вълнуваха, че имат проблеми с разпространението на телевизия Алфа. Някои бяха дошли,за да поговорят с общинските съветници. Всички обаче възприеха клуба като своето място.
На откриването беше дошъл и областният координатор на АТАКА за Велико Търново Огнян Георгиев. Той отбеляза, че в област традиционно силна за АТАКА, в последните месеци партията е във възход. „АТАКА от създаването си до днес винаги е отстоявала своите принципи и е заставала зад хората“, заяви Георгиев. И подчерта, че единственият път да се преодолеят проблемите с ЕРП-тата е национализацията.