|

ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ!

АТАКА   № 14

Волен Сидеров

Варна 3-ти МИР
СофиЯ 25 МИР

 

 

 

 

 

Илиян Тодоров

Благоевград 1-ви МИР
Кюстендил 10-ти МИР

Илиян Тодоров е роден през 1980 г. в София. Завършил е икономика в УНСС и Военната академия „Г.С.Раковски“. Специализирал е в единайсет чуждестранни учебни заведения в САЩ и Германия. Владее Английски, испански и руски език. Областен координатор на ПП АТАКА за Благоевградска област и регионален координатор на ПП АТАКА за Югоизточна България.

 

Десислав Чуколов

Бургас 2-ри МИР
Ст. Загора 27-ми МИР

Десислав Чуколов е роден през 1974 г. в Русе. Завършил е специалност „Европеистика“ в Русенския университет, дипломира се като магистър по еврокомуникации. От учредяването на политическа партия АТАКА на 17 април 2005 г. е член на Централния сбор на партията. Заместник-председател на ПП АТАКА, депутат в Европейския парламент от 2007 г. до 2009 г. Чуколов е народен представител в 40-тото и 41-то Народно събрание. Владее английски, немски и руски език.

 

Доц. д.и.н. Любомир Владимиров

В.Търново 4-ти МИР
Русе 19 -ти МИР

Любомир Владимиров е роден през 1974 г. в Русе. Завършил е „Европеистика“ в Русенския университет. В Стопанска академия в Свищов е специализирал “Стопански и финансов контрол“; зам.- председател на Общинския съвет – гр. Русе 2007-2009г.; народен представител в 41-то НС, член на Комисията по бюджет и финанси, Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм. Работи като  преподавател в Русенския университет и във Варненския свободен университет; доктор по икономика и управление,  доктор на науките във Военна академия „Г. Раковски“-София; доцент на Русенския университет.

 

Емил Лилов

Видин 5-ти МИР

Д-р Емил Лилов е роден през 1954 г. в гр. Цар Петрово, обл. Видин. Завършил е медицина в Пловдивския медицински институт, специалист по детски болести и здравен мениджмънт. Владее френски, португалски и руски език. Член на ПП АТАКА от основаването й, областен координатор на ПП АТАКА за Видин. В момента работи като началник сектор контрол на болничната медицинска помощ в РЗОК-Видин.

 

Венцислав Лаков

Враца 6-ти МИР
Ловеч 11-ти МИР

Венцислав Лаков е роден на 28 февруари 1962 год.  в София. Лаков е бил зам.-главен редактор на в. „Атака“. Работи като журналист във вестниците „Свободен народ“, „Демокрация“, „24 часа“, „Стандарт“, „Монитор“ и
„Земя“. Владее английски и руски език. Той е народен представител в 41-то Народно събрание избран от листите на ПП АТАКА.

 

Проф. Станислав Станилов

Габрово 7-МИ МИР
Пазарджик 13-МИР

Известният български историк и археолог е роден през 1943 г. в Габрово. Доктор по археология и ръководител на Секцията по средновековна археология на Археологическия институт с музей при БАН. Проф. Станислав Станилов е автор на множество публикации в българския и европейския академичен печат, както и на самостоятелни издания, посветени на средновековната археология. Проф. Станислав Станилов е народен представител от ПП АТАКА в 40-тото и 41-то Народно събрание,  зам.-председател на ПГ на ПП АТАКА. Владее немски и руски език.

 

Николай Александров

Добрич 8-ми МИР

Николай Александров е роден през 1986 г. в София. Завършил е география и биология в СУ „Св. Климент Охридски“ и международни финанси в УНСС.
Владее английски и руски език. Областен координатор на ПП АТАКА за област Варна и регионален координатор на ПП АТАКА за Североизточна България. Част е от ръководството на Националната Младежка Организация на АТАКА.

 

Димитър Аврамов

Кърджали 9-ти МИР
Смолян 22-ри МИР

Димитър Аврамов е роден през 1943 г. във Враца. Завършил е българска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Работил е като журналист в редица централни печатни издания. Един от основателите на в. „Земя“. Работи във в. „Атака“ от  създаването му. Почетен член е на Националния независим съюз на офицерите в България. Във в. „Атака“ е публикувал стотици разследвания по турско-ислямската тема и международната политика, съавтор е на шест сериен телевизионен документално – публицистичен филм, засягащ турската и ислямската инвазия в България. Активен участник в коментарните предавания на телевизия „Алфа“.

 

Адриан Асенов

Монтана 12- МИР

Адриан Асенов е роден през 1973 г. в Козлодуй. Завършил е техникум по ядрена енергетика. Работил е 13 години в АЕЦ „Козлодуй“. Председател на контролния сбор на ПП АТАКА, областен координатор на ПП АТАКА в Монтана и регионален координатор за Северозападна България.

 

Проф.Румен Ваташки

Перник 14-ти МИР

Проф. Румен Ваташки е роден през 1962 г. в Радомир. Завършил е богословие в СУ „Св. Климент Охридски“ и библиотекознание и научна информация в Алма матер. Специализирал е теория и история на културата в СУ „Св. Климент  Охридски“и в папския институт в Рим, където е защитил и докторска дисертация. От 2000-та година е доцент в Шуменския университет „Еп. Константин Преславски“. През 2007 г. става доктор на науките, а през 2010 г. професор. Работи като професор в Шуменския университет, катедра „Теология“. Областен координатор на ПП АТАКА за Перник, член на ПП АТАКА от основаването й.

 

Явор Нотев

Плевен 15-ти МИР
София – 24-ти МИР

Явор Нотев е роден през 1957 г. в София. По професия е адвокат. Доказано име в юридическите среди. Владее руски и английски език. Явор Нотев е народен представител в 41-то народно събрание от листата на ПП АТАКА. Заместник-председател на Комисията по правните въпроси в 41-то НС и председател на Подкомисията за контрол на СРС и председател на Временната анкетна комисия за нарушенията на изборите през 2009 г. Владее английски и руски език.

 

Павел Шопов

Пловдив 16-ти МИР
Ямбол 31-МИР

Павел Шопов е роден през 1955 г. в Пловдив. Работил е като районен съдия в Районния съд в Пловдив. След 1989 г. е адвокат на свободна практика в Пловдив и Карлово до 1991 г. Владее немски и руски език. Народен представител в 36-тото, 37-то и 41-то Народно събрание. Павел Шопов е заместник-председател на 41-то НС.

 

Магдалена Ташева

Пловдив Област 17-ти МИР

Магдалена Ташева е родена през 1953 г. Завършила е специалност „Ядрена физика“ във физическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Дългогодишен журналист във в. „Атака“. Владее английски и руски език. Автор на редица анализи и коментари по теми от обществено-политическия живот. Водеща на предаването „В окото на бурята“ по телевизия „Алфа“. Член е на Централния сбор на ПП АТАКА.

 

Георги Георгиев

Разград 18-ти МИР

Георги Георгиев е роден през 1949 г. в с. Островче, Разградско. Завършил е НСА, владее руски език. Занимава се с частен бизнес. Член е на ПП АТАКА от основаването й, областен координатор на ПП АТАКА за Разградска област.

 

 

 

 

 

 

Иван Димитров

Силистра 20-ти МИР

Иван Димитров е роден през 1984 г. в София. Студент е в НСА, треньорски профил. Владее английски език. Регионален координатор на ПП АТАКА за Северна Централна България.

 

 

 

Димитър Димов

Сливен 21-ви МИР

Димитър Димов е роден през 1985 г. в Сливен. Завършил е НСА, специалност спортен педагог. Владее английски и немски език. Член е на контролния сбор на ПП АТАКА, регионален координатор за Югоизточна България и областен координатор в Сливен и Бургас.

 

 

Деница Гаджева

София 23-ти МИР
София ОБЛ. 26-ти МИР

Деница Гаджева е родена през 1982 г. в Хавана. Инженер по образование. Владее английски, немски и италиански език. Деница Гаджева е народен представител в 40-тото и 41-то Народно събрание, избрана от листите на ПП АТАКА. Членува в Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения, както и в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към 41-то НС.

 

 

Огнян Стоичков

Търговище 28-ми МИР
Шумен 30-ти МИР

Огнян Стоичков е роден на 1 април 1968 г. в Омуртаг. Огнян Стоичков е народен представител, избран от листата на ПП АТАКА в 41-то Народно събрание и председател на Парламентарната комисия по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта. Завършил е математическа гимназия, а след това право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Роботи 16 години като адвокат.

 

 

Гален Монев

Хасково 29-ти МИР

Гален Монев е роден през 1986 г. в Стара Загора. Завършил е археология в СУ „Св.Климент Охридски“. В момента е 4-ти курс специалност „История“ в Алма Матер. Владее немски и английски език. Член е на контролния сбор на ПП АТАКА, областен координатор в област Пловдив, регионален координатор за Централна Южна България.