|

Зрелостник с помощ от националистите

18-годишният Георги и семейството му благодариха сърдечно на Сидеров за помощта.

Волен Сидеров помогна на бъдещ абитуриент от град Дългопол, който няма финансовата възможност да си осигури дрехи за бала, както и да си покрие балната вечер. Лидерът на АТАКА лично посети 18-годишния Георги Добрев и му връчи дарението от името на патриотичната партия.
Момчето е израснало без баща, а майка му се намира в тежко финансово състояние. Георги се е обърнал за помощ към общинския председател на националистите, който веднага се е отзовал на молбата му.
Георги е пълен отличник и пред Сидеров разказа, че мечтата му е да продължи образованието си. Той иска да следва висше образование във Военния университет „Васил Левски“ във Велико Търново.
След като разбра това Сидеров се ангажира да включи Георги към инициативата на АТАКА за подпомагане на студенти, които не могат да си плащат семестриалните такси. „Някой път си без възможности, друг път ти ще може да помагаш. Важното е всяка помощ да е навреме“, каза Сидеров на дванайсетокласника и му пожела да направи кариера и да се развива в България, а не да бяга навън.
Абитуриентът ще получи стипендия АТАКА, която патриотите учредиха в началото на предизборната кампания. Припомняме, че тогава Сидеров връчи на шестима младежи стипендии, които ще покрият цялото обучение.