|

Помогнаха на Руско от Нова Загора с пари за храна

Националистите от АТАКА Димитър Димов и Стоян Пенев помогнаха на Руско от Нова Загора, който е получил два инфаркта. Мъжът е в окаяно състояние, живее в нищета и няма пари да свърже двата края. „От АТАКА няколко пъти ми донесоха и храна. Много съм доволен, откакто се свързах с тях“, сподели пред екипа ни Руско. Той не можа да сдържи сълзите си и изказа няколко пъти благодарността си към патриотите.
Виждате, че за здравите хора в Нова Загора просто няма работа. От временната заетост по европейски проекти, с които се гордеят гербери, се ползват единствено най-верните избиратели – циганите. Щом за младите и здрави хора, няма работа, представете си какво остава за Руско, който е преживял инфаркт.
Руско няма как да работи и няма никакви доходи. АТАКА му помага от месец насам с храни и пари за лекарства. От 2 години в дома му няма електричество, но той вече е свикнал. Свикнал е в 21-ви век без електричество, а единственото нещо, което не го откъсва от цивилизацията е мъничка радио точка, която се захранва от кабел, спуснат му от добър съсед.