|

Бойко венча Янето и Валери скатаджията

СКАТ и РЗС се гушнаха в угода на ГЕРБ

Екип АТАКА

Псевдонационалистите от НФСБ, по-известни като скатаджиите от Националния фронт за спасение на Бойко, и издъхващата партия РЗС се прегърнаха страстно в угода на ГЕРБ. Яне Янев и Валери Симеонов обединиха сили в обща кауза – да върнат бившите управници на власт. Патериците на Бойко Борисов, които останаха извън парламента, организираха поръчкови протести в София в деня на Христо Ботев 2 юни. Техните искания са нови избори, а целта повече от ясна – ГЕРБ да ги вкара в парламента, за да си осигури мнозинство. На протестите обаче се събраха не повече от 200 души и то събрани от цялата страна. Сред тях имаше и симпатизанти на ГЕРБ. Те трябваше да останат  „анонимни“ сред негодуващите резесари и псевдопатриоти и да бъдат само за пълнеж на митинга. Някои от тях обаче на излизане от вкъщи бяха забравили да си махнат отбележителните партийни знаци като гривнички на ГЕРБ, тениски и т.н. Други пък сами се издаваха пред медиите, че са активисти от партията на Борисов, дошли да ударят по едно рамо на фронта за спасение на Бойко и РЗС.
Първоначално в медиите се съобщи, че продължители близо 4 часа протести из централните софийски улици срещу новото правителство били анонимни, организирани само и единствено в социалните мрежи. За никой не остана скрито, че зад тях стоят именно РЗС и НФС на Бойко. Собственикът на кабеларката Скат и Яне Янев са имали разрешение от общината за определени маршрути за шествия в неделния ден. Олигархът Симеонов и Янев дори застанаха един до друг пред сградата на Народното събрание.  Там хората им бяха инструктирани да повтарят няколко научени фрази. Те скандираха за оставка на правителството на Пламен Орешарски и за провеждането на нови избори.
„Срещу кое точно действие на новоизбраното правителство протестираха хората на улицата, организирани очевидно от РЗС и НФСБ, които стояха зад днешните протести“,  се питаше зам.-председателят на парламента и депутат от БСП Мая Манолова на специална пресконференция. Според нея премиерът Орешарски би отговорил на всички граждански искания, но такива не са чути на протестите в неделя.
Те не бяха чути, защото всъщност нямаше такива. Интересно също, след като протестите са срещу кабинета “Орешарски”, в който участие има само БСП и ДПС, защо повечето нападки бяха към АТАКА, която гласува „против“ структурата и състава на този кабинет?
Припомняме, че Волен Сидеров гласува отрицателно за избора на правителство и то бе одобрено само с гласовете на БСП и ДПС.
От парламента водените под строй протестиращи тръгнаха към Орлов мост, където блокираха движението за кратко. Броят им ту се увеличаваше с няколко бройки, ту намаляваше. Оттам шествието премина по бул. „Васил Левски“ и за известно време протестиращите скандираха пред турското посолство. Маршрутът мина нерегламентирано (виж карето) през партийните централи на АТАКА, БСП, ДПС и Съдебната палата.
Хората на Новата Тройна коалиция ГЕРБ, НФСБ и РЗС се задържаха пред сградата на партия АТАКА. Докато националистите почитаха паметта на геройски загиналия Христо Ботев на връх Околчица, вандалите замеряха с твърди предмети централата на партията и изпращаха нецензурира словесни обиди. Те успяха да провалят и коктейла за нова постановка в Операта, която се намира в същата сграда на „Врабча“ 1, информираха от информационния сайт news.bg.
Неделният протест показа акт на отчаяние на новосформираната тройна коалиция, която ще прави всичко възможно да замете следите от престъпното управление на Цветан Цветанов и Борисов.
Яростният защитник на Борисов Яне Янев обаче до неотдавна обвиняваше ГЕРБ в източване на огромни суми и всевъзможни престъпления (виж в карето част от обвиненията на Янев към ГЕРБ).
Какво обаче свърза приятелите Бойко и Яне с техния нов партньор – т.нар. патриот, който нарече българските избиратели лумпени и прости хора? Това е общата подписка за касиране на изборите, която трите партии внесоха в съда.

 

АРХИВИТЕ СА ЖИВИ

Янев за правителството на Бойко:

- „Може ли България да има премиер, който е бил съучастник, подбудител или извършител на убийства в България?“
Изказване на Янев по време на четвъртия конгрес на партията му в НДК 19.06.2011

- „Правителството на ГЕРБ е плод на лобита и икономически групировки“
Изказване на Янев на  пресконференция в Пловдив 25.01.2010

-“ГЕРБ е еднолична власт и милиционерски ботуш“
Изказване на Янев в телевизионно участие по бТВ от 24.01.2010

- „Правителството на ГЕРБ чрез свои икономически кръгове са източили огромни суми“
Изказване на Янев пред журналисти във Велико Търново

- „Цветан Цветанов контролира контрабандните канали“
Изказване на Янев на пресконференция  24. 10. 2010

„Ще стане ясно, че в това правителство има наследници на Иван Тодоров Доктора. Закрилник на Доктора е вътрешният министър“

 “Цецо и Бойко са царете на компроматите в България“
„Това правителство са килърите на българския бизнес“
Изказване на Янев в сутрешния блок на Нова телевизия  07.01.2011

 “ГЕРБ е най-корумпираната партия на прехода“
Изказване на Янев в предаването „На 4 очи с Цветанка Ризова“ 30.01.2011

 

Истерията на РЗС и НФСБ пред централата на АТАКА незаконна

Поръчаният от ГЕРБ протест пред сградата на АТАКА, който бе стриктно изпълнен от патериците на Борисов- РЗС и Скат, се оказа незаконен. Псевдопатриотите от НФСБ (Националния фронт за спасение на Бойко), резесари и „анонимните“ симпатизанти на ГЕРБ без нужното разрешение от Столична община блокираха улица „Врабча“ 1, където се намира централата на партия АТАКА. Нито в уведомлението за провеждане на митинг от РЗС, нито в това на НФСБ за датата 02.06.2012 г. (неделя) не е посочен като маршрут на протеста адреса на партията. Това стана категорично ясно от документите на Столична общината. Те бяха представени от Волен Сидеров пред медиите на специална пресконференция на ПП АТАКА.
На 27 май в Столична община е постъпило уведомление от РЗС с искане за провеждане на шествие по маршрут – бул.“Княз Ал.Дондуков“, ул.“Г.С.Раковски“, бул.“Цар Освободител“ до площад Народно събрание, където да се проведе митинг. На 31 май пък е постъпило и уведомление за провеждане на митинг-шествие от НФСБ с маршрут „Орлов мост“, бул.“Цар Освободител“ до сградата на Народно събрание 2 на площад „Независимост“.
„НФСБ и РЗС, под зоркото око на ГЕРБ, извършиха нападение над партийната централа на АТАКА в нарушение на Закона за събранията и митинги на открито. Техните действия са незаконни“, каза Сидеров. Той определи случилото се в деня на Христо Ботев като мръсна политическа поръчка на ГЕРБ със съучастието на Столична община, СДВР и Общинска полиция.
Това е причината националистите да поискат оставката на кмета Йорданка Фандъкова и на заместника й Мария Бояджийска. Според Сидеров трябва да бъде потърсена отговорност и от бившия директор на СДВР – Валери Йорданов, за престъпното му бездействие. Националист номер 1 ще подаде сигнали и до прокуратурата за хулигански прояви на Валери Симеонов, Яне Янев, Велизар Енчев и водачите на протести пред централата на партията – Георги Стоянов и Венцислав Тоцев. Също така от АТАКА смятат, че трябва да бъде потърсена отговорност и от директора на „Обществен ред и защита при бедствия“ към Столична община Красимир Димитров. „Настояваме всички, позволили незаконните действия, да бъдат санкционирани“, призова Волен Сидеров и допълни, че заместничката на Фандъкова е отговорна за сигурността, а СДВР и Общинска полиция не са предприели нищо, за да предотвратят незаконното шествие на РЗС и НФСБ.
„Ако не бяхме на връх Околчица в същия ден, а бяхме в централата си, можеше да има счупени ръце и крака“, коментира още лидерът на АТАКА. „При следваща конфронтация обаче презервативите на Бойко Борисов, Яне Янев и Валери Симеонов ще се сблъскат безкомпромисно с АТАКА“, категоричен е Сидеров.

 

Oт РЗС обявиха Валери Симеонов за топмафиот

През юни 2009 Янев обяви директно Валери Симеонов за топмафиот. Тогава Янев написа доклад за десет нелегално придобити имота чрез помощта на действащи политици от висшите етажи на властта. Адвокатите на партията според думите на Янев са внесли този важен доклад в прокуратурата. Десети в списъка на Янев е не друг, а именно лидерът на НФС на Бойко – Валери Симеонов. „Какъв е произходът на средствата за телевизия СКАТ и чии капитали управлява Симеонов, за да развива икономическа дейност и чрез фирма за недвижими имоти?“ Тези въпроси зададе по време на пресконференция в Бургас Янев и допълва, че няма да се поколебае да оповести цялата истина.

 

СКАТ за Яне Янев: Изпечен лицемер
Шмекер
Хитрец
Измамник
Шарлатанин
Нещастен копой на Буда
Глашатай
Бойков пудел

Ето какво пише за Янев водещият в кабеларката Велизар Енчев на 6 юни 2012 – „Много политици ни водеха за носа през кошмарните 23 години, но само един едновременно ни мами и разсмива. Името му е Яне Янев и имам чувството, че е роден артист с неизчерпаем репертоар. Той е с талант на драматичен актьор, но по-често играе комедийни роли.Седмица преди втория кръг на президентските избори Яне пи кафе в Бойковия кабинет и внезапно обикна човека, когото наричаше мутра. За старомодните това е морално падение, за циниците – нормална смяна на ролите.“ В своята статия във вестник „Десант“ Енчев нарича по следния начин лидерът на РЗС Яне Янев: „Изпечен лицемер“,“шмекер“, „хитрец“, „измамник“, „щарлатанин“, „нещастен копой на Буда“, „глашатай“,“Бойков пудел“.
След всичките тези нападки един към друг трите колационни партнъора се обединяват за да ругаят по Сидеров и АТАКА. Янев коренно промени възгледите си и се прегърна с мафиота (по неговите думи) Валери Симеонов. Самият Симеонов очевидно също няма нищо против новия си приятел Янев и довчерашния му най-голям враг Борисов. ГЕРБ от своя страна искат хаос, да сринат всичко и да си уредят новите избори.
След всичко казано дотук се вижда, че Новата Тройна коалиция – ГЕРБ-РЗС-СКАТ е създадена на безпринципна основа и опити да върне ГЕРБ на власт, за да прикрият следите от престъпното и антибългарско управление на Борисов, което сложи чадър на монополите, разруши бизнеса и докара българския народ до невиждана бедност.