|

Волен Сидеров: В България се извършва преврат срещу държавността

АТАКА иска бърза процедура за вандалщините по улиците на София

В България се извършва преврат срещу държавността, законно избраното Народно събрание и обществения строй. Извършват го изгубилите изборите партии като ДСБ, СДС, РЗС и други, заедно с провалилата се във властта партия ГЕРБ чрез активиране на няколкостотин вандалстващи по улиците на София.“ Това заяви от парламентарната трибуна в четвъртък лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Според декларацията на партията, която той представи, в помощ на превратаджиите работят основни национални медии като: държавната телевизия БНТ (на издръжката на данъкоплатците), БиТиВи, Нова телевизия и Канал 3. „Тези медии чрез всекидневни манипулации, лъжи и поощряване на закононарушители изпълняват антидържавна и антинационална поръчка, давана отвън“, категоричен бе Сидеров. По думите му, поръчката идва от чужди монополи, които изпомпват печалби години наред от българския народ. „Само за 2011 година в техните каси са влезли 28 млрд. лева“, изнесе факти патриотът. Застрашени от евентуалните мерки на новото правителство срещу монополите, тези компании хвърлят милиони, за да активират изхвърлени зад борда политици и групи и да продължат колониалното заробване на България.
„Органите на МВР наблюдават безучастно вилнеещи в центъра на София хулигани всяка вечер. Особено след 22 часа, когато са забранени протестите. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат избирателно партийни централи, нанасят материални щети, застрашават здравето и живота на български граждани и не биват санкционирани за своите престъпления“, каза още националист номер 1. Припомняме, че депутати от АТАКА бяха ударени от камъни, докато от МВР се държат неадекватно и не помагат за опазване на обществения ред. „Депутатите от АТАКА категорично отхвърлят агресията и насилието, с което провалени политици и чужди търговски фирми се опитват да извършат преврат срещу държавността“ каза Волен Сидеров. Той напомни, че съвсем наскоро се появи нова политическа партия, оглавена от видна наша известна спортистка, гимнастичка, спонсорирана от „Дънди прешъс метълс“, която източва златото на България от години. Т.е. има пряко доказателство, че чужди монополи финансират българския политически живот и действия в ущърб на държавата.
Сидеров обърна внимание на цинизма, с който Росен Плевнелиев нарече „симпатични“ тези протести, на които се лее кръв…

Част от декларацията на националистите:
„От АТАКА настояваме да се предложат и приемат в НС незабавно мерките за подобряване на доходите на българските граждани, за намаляване на сметките за тока, за раздвижване на икономиката и преодоляване на безработицата, както и за изгонване на чуждите монополи, прекратяване на ощетяващите България концесии за добив на злато, прекратяване на договорите с чужди фирми, които ни ограбват, прекратяване на контрабандата и наркотрафика, които бяха покровителствани от ГЕРБ и търсене на отговорност от досега управлявалите правителства за злоупотреби, корупция и ощетяване на българската нация.
Това е дневният ред  на българското общество и няма сила, която да ни отклони от пътя да го следваме.
Да живее България!“