|

19 000 граждани подкрепиха Сидеров за 10 дни

Провокациите и заплахите към него се засилиха, откакто оглави комисията по корупция, пишат гражданите в петицията

Каузата на Сидеров обединява в подписка стотици граждани всеки ден.

 

Петицията в подкрепа на лидера на АТАКА Волен Сидеров и водената от него политика продължава да събира одобрението и подписите на хиляди хора. Само за първите 10 дни 19 000 българи са се подписали в онлайн петицията в защита на Сидеров. Припомняме, че в подписката изпратена до президента, председателя на НС, главния прокурор, министър – председателя и вътрешния министър, се настоява да се предприемат необходимите законови мерки срещу провокациите и натиска, упражнявани над Сидеров от олигархичните кръгове на политическите партии ГЕРБ, РЗС, СДС, ДСБ и НФСБ.
В петицията се казва, че олигархичните кръгове, принадлежащи на партии, които не успяха да прескочат бариерата от 4% като СДС, ДСБ, НФСБ, РЗС и политически провалилата се партия ГЕРБ, са предприели общи действия срещу лидера на АТАКА. А целта на тези провокатори, които са и представители на партийни централи, е да се дестабилизира държавата, да се създаде анархия и да се заличат следите от десетките нарушения на грабителското четиригодишно управление на Борисов. Натискът срещу Сидеров доби още по-внушителни размери, след като той беше избран за председател на Комисията за борба с корупция.
„Страхът на ръководството на ГЕРБ и други партии от разкриване на корупционни схеми, ощетили държавата и данъкоплатците с огромни по размер средства, засили провокациите и заплахите към него. За последния един месец бяха извършени няколко организирани акции, застрашаващи живота и здравето на националиста“, пише в петицията на гражданите.
Тя се намира на интернет адрес: http://www.peticia.net. Може да се подпишете в подкрепа на Волен Сидеров и водената от АТАКА политика и във всички клубове на ПП АТАКА в страната, както и в централата на партията на „Врабча“ 1 в столицата. Резултатите от нея ще бъдат оповестени по телевизия АЛФА и в. „Атака“.