|

Винкела потвърди: СКАТ ще подкрепи Бойко

Гласуваш за СКАТ – получаваш Борисов, Цветанов и Фидосова

Валери Симеонов ясно заяви в интервюто си по Нова при Кулезич, че ще подкрепя ГЕРБ. Това АТАКА твърдеше месеци наред и по тази причина хората вече разчитат НФСБ като Национален фонд за спасение на Бойко. Далавери Симеонов потвърди пред аудиторията на Нова, не само, че ще подкрепя ГЕРБ, но дори се е разбрал със Слави Бинев да не е вече критик на Бойко, както преди.
Голямата болка на Далавери е, че не влязоха в парламента. Иначе щеше да е патерицата, с която да направят кабинета на Бойко Борисов и още един мандат да продължи продажбата на българските интереси  от страна на Борисов и Цветанов. Нещата стават ясни. Когато гласуваш за НФСБ, всъщност ти гласуваш за Бойко, Цветанов, Искра Фидосова и другите далавераджии. Останалото ще бъде пропаганда, през която ще се мъчи Симеонов да отклони гласоподаватели от АТАКА, защото всъщност това е неговата кауза.

 

Валери си плаща за интервюта по НОВА ТВ?

Политическата есен започна с поръчкови интервюто на медиите, които вече са се разделили на ЗА и ПРОТИВ правителството. Една такава много сериозна поръчка-интервю се излъчи по Нова телевизия при известната водеща Люба Кулезич. Няма да се спираме на това с какво точно е известна Кулезич, но е известна. Тя е много амбициозен човек, който иска да изпъква на фона на другите журналисти. В разговора си от 08 септември с Далавери Симеонов г-жа Кулезич пропусна някои много сериозни негови прояви на олигарх и на нарушител на закона. От една страна тя показва, че следи АЛФА ТВ и вестник „Атака“, откъдето би трябвало да знае за незаконните деяния на Далавери Симеонов, от друга страна обаче спестява най-големите му нарушения. Точно това ни кара да си мислим, че интервюто е поръчково и вероятно платено с незаконните му пари от незаконните му оптични трасета. Той трупа милиони и нищо не му коства да си плати едно обширно интервю, което обаче го представя по-скоро в комичен, отколкото в сериозен план.

 

Скатаджии, патриотично ли е да разпространявате гей порно?

Далавери Симеонов, който се прави на морален, на патриот, на защитник на българските традиции и народно творчество, всъщност развращава подрастващите с гей порно, което разпространява чрез кабелния си оператор СКАТ. Тези порно канали стигат до стотици или хиляди деца. „Това ли е патриотичното?!“, би трябвало да бъде запитан Симеонов от Люба Кулезич в интервюто си по телевизията.
В момента обаче медиите са в тежко положение. Нова телевизия е телевизията на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Там се плаща солидно, за  да се хвърля светлина върху определени личности като Валери Симеонов. Трябва да се изперат подобни хора и да се представят положително. В България бизнесмени и политици са преплетени в един октопод. Този октопод СКАТ държи под пипалата си Бургас, който казват, че бил най-добрият град за живеене. Групировката СКАТ иска да пусне пипала и в останалата част на страната, разбира се с решаващата помощ на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.
Сидеров дава колегиален съвет на начинаещите журналисти и на напредналите, като Кулезич, да попитат Симеонов, когато застане пред тях, дали е морално и етично да развращава български деца с педерастко порно.
Симеонов рекламира в Бургас, че кабелният телевизионен доставчик СКАТ предлага гей-порно и че те предоставят най-голям брой програми с порнографско съдържание. С фирмата си СКАТ ТВ Симеонов е монополизирал цялото южно Черноморие. Там дори и да искаш не можеш да избереш друг кабелен оператор. Хората пък се оплакват, че сигналът за телевизията и интернет е много лош.
Групировката СКАТ е монополизирала Бургаска област с помощта на общински служители, кметове и корумпирани институции, които не правят нужното да й упражнят контрол.