|

Шефът на кабеларката бяга от екип на АЛФА

Пак не коментира незаконните си постройки в сараите край Златоград

Репортер от телевизия АЛФА причака Симеонов на влизане в Нова телевизия. За пореден път потърсихме отговори от шефа на групировката СКАТ за беззаконното строителство на неговите фирми. Скатаджията отново не даде обяснение кога ще събори незаконните пристройки в сараите си край Златоград, а уплашен се затича към входа на медията.
На излизане от Нова телевизия журналистът от АЛФА го попита и за далаверите му в Бургаската болница, откъдето печели на година по над половин милион лева.
„Г-н Симеонов, докога ще рекетирате пациентите на МБАЛ Бургас да заплащат по 15 лв. за дистанционно в болничните си стаи и отделно по 2 лева на ден, за да гледат телевизия?“, попита репортерът от АЛФА. Без да отговори, Симеонов се качи на лъскав автомобил, придружен от своя шофьор и асистент-прислужник Данчо Хаджиев, който иначе се води съпредседател на партията Национален фронт за спасение на Бойко.

 

Топла връзка  Симеонов – Бинев

Ръка за ръка в политиката и в далаверите

Слави Бинев спаси Винкела от затвор през 2009 г.

 

В интервюто при Люба Кулезич Валери Симеонов изсипа хвалебствени слова по адрес на бизнес съдружника си Слави Бинев. АТАКА многократно е обяснявала как още 2009 г. единият спаси другия с фалшиви документи за заем, за да мине проверката на Валери Симеонов от НАП. Тогава агенцията беше установила над 2 милиона лева незаконни или с други думи укрити доходи. За такова нарушение на закона се влиза в затвора. Тогава Симеонов се спаси с фалшиви записи за заем, дадени му от Слави Бинев и неговите фирми. Това е обяснението защо днес те са заедно и в политиката, освен в бизнеса и далаверите.
„Слави Бинев бил най-великият евродепутат“, така се изрази Далавери Симеонов. Очевидно, че шефът на СКАТ е задължен към Бинев и се налага да го хвали. Все пак Бинев го спаси от затвора през 2009 г. чрез документна измама.