|

България днес: Липса на ред и колониален бюджет

Това е положението, драги читателю! Безредици, слаба власт от типа Керенски и пореден бюджет на мизерията. По улиците на София фашистчета горят рекламни материали на партия АТАКА и чупят светлинни табла, полицията стои и ги гледа. Така е било по времето на политическото недоразумение, русофоба и масона Керенски през февруари 1917 г. Много преди болшевиките да посмеят да си покажат носа, предателите на своята страна – Керенски, граф Лвов, Милюков и други либерал-нихилисти, свалят царя, ругаят православната църква, парализират властта и оставят криминални елементи да грабят и трепят по улиците на Петербург. След което поднасят на тепсия най-голямата православна империя, запазила светлината на Христовата вяра в автентичния и апостолски вид в ръцете на неруснаци, на пришълци отвън, на богоборци и нечестивци, на бесовете, както гениално ги определя Достоевски.
Днес бесовете вилнеят у нас.

Младежи със странна транссексуална външност се хвърлят мазохистично върху полицаите

с отявлен копнеж да изпаднат под доминацията на униформените. Да се отдадат в техните силни мъжки ръце и да изпитат нездрава наслада от твърдостта на допира. Едно такова същество разказа пред пет телевизии тия дни как един полицай се приближил и го хванал за слабините. Не знам еротичните си фантазми ли споделяше това нежно дългокосо момче, или просто направи подсещане към полицейските служители при следващия сблъсък с него къде точно да се насочат.
Не знам и не искам да знам какво става в главата на това същество, не ме интересува, но небългарските монополни телевизии ми го тикат пред очите, занимават ме с подобни генетични недоразумения и ги представят като героите на деня.
По-лошото е, че

водещи телевизионери оправдават фашистчетата

които гориха рекламни плакати на телевизия Алфа на 10  ноември. БиТиВи, Нова и БНТ цензурираха вандалските прояви, не ги показаха и дори излъгаха, че всичко е минало спокойно и без инциденти. Явно за тези дезинформиращи средства за промиване на мозъци да палиш и трошиш чуждо имущество не е инцидент и престъпление. Тези медии служат на всичко друго, но не и на обществото.
А едната от тях се води „обществена“. Имам предвид БНТ. И не само се води, ами получава по 94 милиона лева на година от вашите пари, драги мои читатели! Огромна сума, с която държавната телевизия води антидържавна политика.  И понеже заговорих за пари, да ви кажа за сравнение колко получават всички партии като държавни субсидии – 40,5 млн лв. По-малко от половината на БНТ. Тези прословути субсидии, с които всички т. нар. журналисти се занимават от сутрин до вечер. Както и с кюфтетата в стола на Народното събрание. Те първо ги изяждат кюфтетата, същите тия журналисти, и после пишат за тях. Казвали са ми, че народните представители не могат да се вредят от представители на дезинформиращи медии в стола. Предавам чужди разкази, защото аз там не съм влизал сигурно от три-четири  години.
За бюджета за 2014 г. няма да се впускам в подробности, само ще кажа, че

за подслушване се отделят 49 млн. лв.

с 9 млн. лв. повече от партийните субсидии и точно колкото бюджета на цялото Народно събрание. Целият бюджет е 19 млрд. лв., което е мизерно малко за страна като България. Имайте предвид, че чуждите компании, които владеят у нас бензиностанциите, мобилните оператори, ЕРП-тата и супермаркетите имат чисти приходи около 30 млрд. лв. на година.
За какво говорим тогава? За какви дебати върху един колониален бюджет на бедността и  външната зависимост става дума? Та ние от 1997 г. нямаме централна банка, а едно голямо чейндж бюро вместо банка. БНБ няма право да прави това, за което се създават централните банки по начало – да емитира пари. Пипането на заплати и пенсии се съгласува с МВФ, а оттам винаги казват „не“ на тяхното повишение.
Дебатите трябва да са на тема:

Kога ще излезем от колониалното робство и ще върнем суверенитета на България?

Да ти дам ли жокер, верни мой читателю? Знам, че се сещаш, но ще го кажа за пореден път: Когато властта е в ръцете на български патриоти, доказали с работата си, че имат виждане, отстояват го и понасят безброй удари заради своята народополезна работа.
Кои са тия патриоти ли?  Четеш им вестника в момента.