|

Затваряйте границата, да не затворим България!

Няма друга причина днес да имаме бежански проблем, освен васалния характер на политическия елит. От страх някой отвън да не ни направи забележка управлявалите досега и управляващите в момента погазват българските закони.
Имаме Наказателен кодекс, който казва ясно, че всеки, който премине границата без надлежното разрешение или я премине на неразрешено място, се наказва с лишаване от свобода до пет години. А 99,99% от всичките десет-единайсет хиляди от влезлите у нас последните месеци, са такива. Защо българските власти не прилагат закона?

Защото се поддават
на медиен и хелзинкски
натиск

Хелзинкският комитет е антибългарска и антидържавна организация, която трябва да бъде изгонена от страната, както направи Путин. Те заплашват граничните полицаи, притискат ги да пускат наред и без контрол влизащите от Турция, те настояват да пускаме и такива, за които има данни, че са свързани с терористи. Те са ясни, но къде е акълът на десетките коментатори, певци, актьори и акробати, които олигавиха атмосферата със сълзи и сополи на тема „бежанци“.  То не бяха профански прочити на историята, то не бяха хълцания за хуманизъм и думи на омраза към всеки патриот, който повдигна въпроса за опасността от нелегалните мигранти.
След нападението над Вики българофобите истеризираха. Нямаше какво да кажат по случая и съм убеден, че ден след това такива като хелзинкарите платиха на някакви биячи да шамаросат мургаво момче, което се оказа български гражданин. Край на опита за убийство, извършен от алжиреца! Той бе смачкан от безнадеждните медии.
Невидима ръчка отвори шлюза на манипулаторите и отприщи помийния поток на хелзинкарите: ужас, ксенофобия, омраза, фашизъм…Този изтъркан рефрен винаги върви, когато трябва да се измести същинският проблем. Вместо да коментират опасностите от потока нелегални мигранти, тв водещи започнаха да ахкат и охкат за несъществуващата опасност от ксенофобия. Нежеланието на българското население да бъде ограбвано, изнасилвано и убивано от неидентифицирани елементи от Азия и Африка се нарича ксенофобия и расизъм. Според повечето ни медии българинът трябва веднага да се поправи и да иска да бъде брутално ръган с нож не по-малко от десет пъти, ако не – пишем го расист.
Върхът на сбърканящината беше, разбира се, изцепката на една женица с неясни качества, която правителството на ГЕРБ произведе еврокомисар с двайсет хиляди евро месечна заплата – Кристалина Георгиева. Тя била Сталинка по рождение, но си сменила името, като сложила едно „кри“ отпред, за да може да работи в  Щатите и да минава за либерал-капиталист. А защо, бих я попитал, да не би Сталин да не беше съюзник на САЩ и Англия през Втората световна война и пръв любимец на Рузвелт? Беше естествено

какво има
да се срамува Сталинка
и да се прекръщава

В Щатите могат само да ръкопляскат на такова име.
Та тази КриСталинка изцепи най-върховния кретенизъм по темата с пришълците. Те щели да подобрят демографската ни картина! Тоест, ако ви изнасили чернокож, да не се дърпате много, а да осъзнаете, че в този момент давате принос към демографския въпрос на България. И да се отпуснете. Вероятно точно за тези свои нелепи изказвания същата КриСталинка води по рейтинг сред политиците.
И като говорим за тази дама, няма

как да подминем нейния мъжки аналог -
 Росен Плевнелиев

едно също така титанично кадрово постижение на ГЕРБ, издигнато на  най-високия стол в държавата. Той просрочи с повече от месец Консултативния съвет за национална сигурност от страх да не  го питам за офшорните фирми на жена му и сараите в Гърция. Миналата седмица все пак този съвет се събра и какво да чуем. Страшни работи казват от службите, братя и сестри! Имало вече вкарани у нас структури на ислямистки организации, те изграждали клетки и чакали знак да взривяват. Всички тези специалисти идвали под форма на „бежанци“. Е, браво на службите, че най-накрая чуха какво им говори „Атака“ от месеци и го написаха в докладите си. Дори вътрешният министър, който допреди седмици се мусеше на въпросите ни в парламента на тема „бежанци“, сега ми се видя постреснат и заговори за изграждане на ограда, та макар и  частична на турската граница.
Истината е, че у нас вече са влезли около десет хиляди и петстотин нелегални пришълци и само на четиридесет и осем души са дадени статути  на бежанци според международните норми. Те отговарят. Другите – не. Другите са НЕЛЕГАЛНИ, НЕЗАКОННИ. Те подлежат на експулсиране или принудително извеждане от страната.

Това иска „Атака“ –
спазване на закона,
не саморазправа

или расистки изстъпления, както лъжат някои. Искаме също изграждане на ограждения по цялата ни граница с Турция, защото сега тя е голо поле и който не е поискал, не е минал през нея. Тоест отново настояваме за законност и спазване на реда за минаване през международните граници.
Само че на мен ми омръзна да се оказвам прав постфактум. И месеци след моите искания да чувам същите тези, представени от държавните мъже като техни мисли. Не държа на авторско право, но държа проблемите на България да се решават навреме, а не като, ни зарият до ушите. Затова затваряйте границата, да не затворим скоро България!
Има един много елементарен начин нещата у нас да вървят към по-добро. Управниците трябва да слушат какво им казвам и да го прилагат без бавене.  Ако  Бойко го правеше, още щеше да е на власт. Така че, Орешарски, прави си изводите!