|

Защо прокуратурата не обвини БХК* за престъпления срещу републиката?

Много глупости се изговориха, драги читателю, за така наречените сирийски бежанци у нас. Първо място по кретенизъм държи, разбира се, еврокомисарката Кристалина Георгиева. Тя направо предложи да се съешаваме с африканците и да подобрим демографията си.
Като се сетя, че тази убога женица я представяха като титан на политическата мисъл, кандидат за премиер, за президент и за папа едва ли не, получавам леки позиви за повръщане. А трябва да им прилошава на социолозите, които продължават да й нагласяват най-висок рейтинг от всички политици.
Един друг българофоб – Паси си позволи да се изгаври с историята ни и обясни, че ние българите сме били бежанци, начело с Аспарух по тия земи. На този подъл наглец мога само да му кажа, че дори ДНК експертизите вече доказват, че ние – българите сме автохтонният народ на Балканите и че живеем тук от седем хилядолетия. Точно когато е датирано най-старото обработено злато в света от Варненския некропол. Имаме по-стара цивилизация от Египет, Шумер и евреите.
Разни треторазредни актьорчета също се лигавят по телевизиите и обясняват как трябва да сме хуманни и толерантни, колко ужасни са тия фашисти от АТАКА, дето искат депортирането на нелегалните емигранти у нас и затваряне на границата. Не знам защо всеки епизодик в некадърен сериал у нас, се чувства длъжен да раздава политически и геополитически оценки като варено жито на Задушница. За тая работа се иска подготовка, бе карагьозчии пърхащи! Иска се собствена мисъл и много четене. Неща, които са ви дефицит по начало.
В състезанието по демагогия и антибългарско фекалолеене, яростно се борят за първото място поръчковите измекяри от монополните телевизии. Те и дежурните им гости  – соросоидите дъх не могат да си поемат от бяс и злоба по адрес на всички честни патриоти, които искат защита на страната от нашествие на ислямисти и потенциални убийци и обирджии, влезли нелегално у нас от Турция. Многоцолова антинародна и българофобска струя шурти всеки ден от сутрешни блокове и вечерни просташки шоута.
А темата е истински важна. Правителството си трае, вътрешното министерство спи и пуска свободно нелегални пришълци да пълнят България. Отгоре на това им строят и общежития, кампуси и джамии. Защо допусна Цветлин Йовчев 9000 нелегални емигранти? Защо не спазва чл. 279 , алинея 1 от Наказателния кодекс, която гласи: „Който влезе или излезе през границите на страната без разрешение на надлежните органи на властта, или макар с разрешение но не през определените за това места, се наказва с лишаване от свобода до пет години и с глоба от сто до триста лева“?
Защо няма нито един осъден по този член от всички тези девет хиляди закононарушители? Защо българската правосъдна система отказва да прилага законите към една група пришълци, някои от които вече извършват тежки престъпления?
Кой ще понесе отговорност и ще подаде оставка за случая „Виктория“, при който престъпникът свободно се е разхождал и живял в центъра на София, бидейки месеци наред нарушител на чл. 279, ал. 1 от НК, почти уби едно работещо българско момиче и най-свободно се оттегли в Гърция, необезпокоен от нашите спящи власти?
И когато граждани и политически партии възмутени от наглото престъпление поискаха отговор от МВР и кабинета с протестни шествия, някой натисна прокуратурата да повдига обвинения в „ксенофобия“ срещу патриоти, по сигнал на антидържавната и антибългарска организация Хелзински комитет. Служители на гранична полиция съобщиха на мои колеги, че този комитет оказва непрекъснат натиск върху тях да пускат свободно всички нелегални и неидентифицирани пришълци  у нас. Тоест Хелзинкският комитет подтиква държавни служители да нарушават законите на Република България! Защо прокуратурата спи и не разследва този Хелзинкски комитет за престъпления срещу републиката? Да подпомагаш ислямски терористи и свързани с терористични  организации лица, както много пъти са правили представители на Българския Хелзинкски комитет, е съучастие в престъпна дейност и се преследва от закона.
Не и у нас обаче. У нас за държавници назначават хора, които се подмокрят пред подобни антибългарски организации. А тези българофобчета от такива комитети от десетилетия подриват държавността у нас, пишат клеветнически доклади срещу България и слагат чадър над престъпници, за които скъпоплатени адвокати съдят страната ни в Страсбург. Един от тия адвокати се набута и в политиката чрез партията на Кунева и ако се докопа до парламента и правителството, не ми се мисли, какви българофобски поправки и закончета може да прокара. Тоя същият иска да отпаднат констутиционните текстове, че българският език е официален, че Православието е традиционна религия у нас и че не може да има партии на етническа и верска основа.
Такъв ако има властта, ще направи така, че страната ни да се разпадне на анклави, земята ни да се продаде на чужденци, а българите да станат роби на пришълци отвън.
А ако прословутите реформатори се докопат до властта с партията на Корман Исмаилов – личният приятел и протеже на Ердоган? Имате ли представа какво бясно турцизиране ще се развихри?
Давайте, гугутки, гласувайте за „алтернативата“ Кунева, социолози и медии, надувайте рейтингите на разни реформатори, корманчета и подобни, дайте властта на соросоидчетата и прокопиевчетата.  Напълнете пак парламента с национални предатели, които гласуват „против“ да отбележим ден на геноцида над българите под турско робство или „за“ земята ни да се продава на безценица на чужденци!
И после елате да ми изплачете: Господин Сидеров, ама то става все по-лошо! Направете нещо!
Аз да не съм Батман. Близо двайсет години пиша статии и книги, правя политика и ви показвам пътя за спасение на страната, разяснявам ви българизма и го отстоявам със здравето и живота си. Вие сте на ход, драги читатели и почитатели мои. Вие хейтърчета, също!
Господ дава, но в кошара не вкарва. Направете нужното парламентът да се пълни с доказани патриоти и тогава ще видите, че може да се оправи България. Не 23, а 123 атакисти в Народното събрание!
Това е начинът! Другото е фекалолеене.