|

Депутат помогна на многодетна майка във Видин

Цецка Николова пожела бъдещи успехи на Сидеров и все повече хора да повярват в неговата кауза за България

 

Народният представител от АТАКА Адриан Асенов помогна с финансови средства на многодетна майка, която живее под наем във Видин. Цецка Николова се грижи сама за трите си деца. Тя и дъщерите й живеят в едностайно жилище. Жената работи на четиричасов работен ден като хигиенистка в общината. Доходите на самотната майка са в размер на 237 лв., от които 137 лв. заплата и 100 лв. детски надбавки.
Николова не скри искрените си благодарности към АТАКА и Адриан Асенов за помощта, която оказват на семейството й. „Много благодаря! От мое име и от имената на децата ми, благодаря и на г-н Сидеров! Партия АТАКА ще превъзмогне всички нападки. Просто няма кой да ви свали. Ние сме с вас“, каза пред камерата на АЛФА ТВ Николова и добави, че недоумява защо медиите обвиняват Сидеров, че пътува в чужбина като всеки нормален работещ човек, а никой не говори за това къде пътува Бойко Борисов и по какъв начин харчи партийната си субсидия.
На свой ред патриотите от местната организация на АТАКА в Ямбол платиха наема за 4 месеца на семейството на Минка Петрова. Единственият доход, с който разполагат, са заплатата на големия й син в размер на 300 лв. Сумата е недостатъчна за покриването на основните им нужди. Те не са успели да отделят средства за наем на общинското жилище, в което живеят, и от общината са били на път да ги изгонят. Семейството на Минка се обръща към националистите като последен пристан на надежда за запазването на покрива над главите им. По линията на благородната инициатива „Православна солидарност“ на АТАКА местните патриоти се погрижиха семейството да не остане на улицата в най-студените месеци от годината.