|

ДОКАЗАНО ! 13-ТЕ ИМАМИ СА ДЕЙСТВАЛИ В ИСЛЯМИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ

Ислямистката организация Ал Уакф ал Ислями е била регистрирана в България в периода 2002 – 2004 година, а впоследствие регистрацията й е била заличена. Това посочи в прокурорската си реч Недялка Попова пред окръжния съд в Пазарджик по делото за разпространение на радикален ислям. На база на събраните доказателства, според прокурора се установява, че е осъществявано престъпление от обвиняемите. Според нея, те са си поставили за цел проповядване на антидемократична идеология срещу принципите на разделение на властите чрез налагане на идеологията на салафизма и налагане на шериатската държава.

Радикалното и антидемократично ислямистко учение „салафизъм” е било проповядвано на територията на област Пазарджик от Ахмед Ахмед, Абдулах Салих и Саид Мутлу. Според прокуратурата, обвиняемите са застрашили националната сигурност, тъй като са проповядвали срещу правата на граждани, използвали са верските убеждения на своите последователи за политически цели. Прокурор Недялка Попова каза, че съществуват 15 писма, в които се посочват празни бланки на отчети за пропагандна дейност, които след това са попълвани и използвани. В отчетите има адреси на ръководството на чуждестранното бюро за Европа и конкретно за България, посочени са местата за пропаганда. Освен това съществуват имената, рождените дати и телефоните на част от обвиняемите.

През май 2005 година Ахмед Ходжа, Муафак Аласад и Саид Мутлу са участвали в среща, проведена в Саудитска Арабия, в свещения за мюсюлманите град Мека. На същата среща са присъствали и представители на радикалната ислямистка организация  Ал Уакф ал Ислями. Като доказателство за участие са приложени справка от ГКПП Капитан Андреево за пътуванията на посочените обвиняеми, а също подписано споразумение на участниците в тази среща. Техническата експертиза на подписите на Саид Мутлу, Муафак Аласад и Али Ходжа е доказала, че те принадлежат на посочените лица. Като доказателство прокуратурата посочи също участие в семинар през месец март 2008 година в Истанбул, където, според прокурора, е втората важна среща, свързана с нелегалната организация. На нея също са участвали много от обвиняемите.

Подсъдимите са напускали страната още веднъж през ГКПП Капитан Андреево, отново по организирана среща от саудитската организация, като на нея предварително е била подготвена програма за новосформиращия се български клон. Прокурор Попова поясни, че информацията за това е била намерена в компютрите на Муафак Аласад и Саид Мутлу,които бяха иззети при акция на ДАНС по време на разследването. При същата акция в домовете на някои от подсъдимите са намерени документи носещи името „Проповеднически план на бюро България за 2008 година”. Намерен е и финансов баланс на организацията Ал Уакф ал Ислями за 2008 година, който нагледно разкрива списък за усреднени работни заплати на проповедниците, индексирани в Турция за същия период.

Атака многократно е алармирала властта и обществеността в България, че страната ни е подложена на безмлостна ислямизация с помощта на мощни радикални организации, наливащи огромни финансови средства в смесените райони, не и без дейното участие на Република Турция и нейните проводници в България. Позицията на Главно мюфтийство продължава да бъде неадекватна, като от вероизповеданието твърдят, че имамите са невинни. Трябва да се отбележи, че в хода на разследването и по показания на свидетелите стана ясно, че български имам може да отиде на собствени разноски до Саудитска арабия или на организирано пътуване именно от мюфтийството. По този начин мюсюлманското вероизповедание награждавало най-добрите си студенти, без да се притеснява от различните идеологии, преплитащи се по отношение на исляма в тази страна. Резултатът е на лице.

Форум

Коментирай

46 коментара за “ДОКАЗАНО ! 13-ТЕ ИМАМИ СА ДЕЙСТВАЛИ В ИСЛЯМИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ”

 1. vasko vassilev казва:

  mnenie – BALGARIA da e tolerantna kam mirni religii no da objavjava za protivozakonni religii
  koito si slushat ili propovjadvat nasilie

 2. .БАШИБОЗУК казва:

  С какъвто мяра се замерва с такъв да бъдат и отмерени……

 3. turçina казва:

  hmm…tova ne sa nikakvi dokazatelstwa a tvardeniq koito teparva şte se dokazvat…uspehi …pravi vpeçatlenie otnovo zaglavieto na statiqta …nikade ne e kazano çe balgarski grajdani nqmat pravo da çlenuvat v islqmistki ili islqmski organizacii…porednata PR akciq na ATAKA …da ne se vrazvame ştoto moje da stane kato sluçaq sas zakona za udaljavane na moratoriuma za prodajba na balgarska zemq na çujdenci…t.e. fiasko.

  • VP казва:

   Султански държави като Саудитска Арабия ,Катар и няколко други халифати,в които шериатът е обявен за основен закон ,не са подписали „Хартата за правата на човека“
   Тази харта гарантира на хората цивилизован начин за решаване на спорни проблеми и нормално човешко съществувание,като правото на живот,правото на работа и т.н.
   (макар ,че днес това дори не се знае от нас или много други народи ,като например Република Турция,чиито подпис също я задължава)
   Фактът че шериатските султанати и модерните републики са напълно противоположни държавни устройства и поради това абсолютно несъвместими ,нито по начин ,нито по права и задължения,е предпоставка за сблъсъци и стремежи за надмощие.Хитроумното в случая за арабите е ,че използват наглед миролюбиви начини с коварство и умственна проказа да унищожат целените от тях по-модерни държави и да ги върнат в лоното на османската империя от XIVвек.
   Само ми е чудно ,защо у нас а и в други държави султанът на Саудитска Арабия наричат Крал ,а синовете му принцове,въпреки ,че титлата крал и принц е католическа,а синонимът е султан и шейх?Ако тези титли действително се притежават от тези хора ,то кой им ги е продал?Не е ли това уважаемата кралица Елизабет?И не е ли Англия кралство и виновна за тези кралски мародери да се гаврят със цял свят ,изпращайки терористи ,където им хрумне?

   • turçina казва:

    Само ми е чудно ,защо у нас а и в други държави султанът на Саудитска Арабия наричат Крал ,а синовете му принцове,въпреки ,че титлата крал и принц е католическа,а синонимът е султан и шейх?
    az saşto sam se çudel zaşto titlata e „kral“? moje bi sa jelali da izglejdat po-zapadni s cel da prikriqt şeriatskoto upravlenie v S.Arabiq?sinonim na kral ne e sultan…sultan e imperator…a şeyh e religiozna titla-vodaç predstavitel na obştnost…kral e şah ot persiyski…v Turciq saşto se izpolzva titlata „kral“ za monarha na S.Arabiq…edva li arabite biha izpolzvali persiyski ili turski titli.. moje bi zatova sa kralstvo…znam li…no greşiş çe dvete posoçeni ot teb darjavi biha iskali da vidqt Balgariq v lonoto na Osmanskata imperiq…S.Arabiq i Osmanizam tova e oksimoron.

  • VP казва:

   турчина в случаят тъпанарят си ти.Явно си безмерно ядосан от глупостта и простотията на имамите да съхраняват подобни списъци и по този начин заедно със пътните листове ,командировки ,регистрации и други подобни ДОКАЗАТЕЛСТВА,които са представени пред съда от български адвокат и приети като такива,значи са признати от водещия делото български съдия и се водят като ДОКАЗАТЕЛСТВА.Доказателство е и че въпросната организация ,известна на световно равнище и стояща в списъка на терористичните организации наниво алкаида.алукафислами е терористична организация ,неѝависимост от това че се крие под бурката на религията.Тя е отговорна за много терористични нападения,както и за смъртта дори на мюсулмани шеити,сунити и всякакви.Просто тероризм носещ смърт докъдето се допре.Досегът с тези терористи и фактът ,че някой е оцелял и си пътува спокойно на разноски на терористи,значи само едно ,че се пече нещо.Днешно време сме свидетели на много „самозривявания“,които по всяка вероятност не са никакви такива а зомбирани привърженици и мулета,пожертвани сцел да бъдат убити колкото се може повече хора, независимо какви са по религия.Не се спират да взривяват и деца,както видяхме в Пакистан.

   • turçina казва:

    pak ne si dorazbrala…razglejdam vaprosa samo v praven aspekt…prokuraturata tvardi advokatite oprovergavat tavrdeniqta sadiqta reşava koq strana e prava…tova e prostata logika v pravoto…bez da sam veşt po pravo..dokato sadiqta ne prieme çe tvardeniqta na prokuraturata sa dokazatelstvo ne mojem da govorim za DOKAZATELSTVA….POREDNOTO PODVEJDAŞTO ZAGLAVİE NA v.ATAKA…tezi tvardeniq ne sa novost …oşte sled parvoto zasedanie na sada v Pazardjik pisaha za tezi tvardeniq i ot razni organizacii predimno soroski zaqviha çe ne sa sastoqtelni i lesno oborimi…i drugi nezavisimi balgarski instancii ( ne pomnq sega koi ) saşto dadoha izqvleniq s podobno sadarjanie…nay dobre v sluçaq e da se izçaka reşenieto na sada…az razbiram trevogata i bezpokoystvoto na ATAKA…veçe Siderov predade imuniteta si ta trqbva da se vdiga vrqva za vsiçko vazmojno belkim pripovdignat parviçnite instikti na sakruşeniq elektorat i po tozi naçin da imat dumata v publiçnoto prostranstvo…oçakvam oşte vrqva şto gode kade ima ştekotlevi problemi da BADAT İZKARANİ NA DNEVEN RED …te slujat za zamazvane na oçite na elektorata, no ne davat jivot na umiraştiq…ATAKA veçe e patnik kam nebitieto…ti si si v pravoto da misliş çe az sam tapanarqt :)

    • VP казва:

     турчин
     ATAKA била пътник към небето“тук имаш право ,защото всеки има някакъв път пред себе си ,дори и една партия.За всеки този път води в различни посоки.Това че пътят на АТАКА води към небето си е самата истина ,защото към небето се лети и за бързо летене се изисква много гориво,независимо колко дълго,а към пъкъла се пада ,понякога бавно ,по някога много бързо.Това гориво за бързото издигане на АТАКА го дават ето такива зложелатели ,като теб,нелегален ,баязид,йосариан,картофелхен и някои други подобни пишещи велики простащини в сайта.Тези и още мнго другибългарски и турски „политици“послушни маши на дявола.Колкото повече се поставят в услуга на пъклени интереси ,за да унищожат страната ни ,толкова повече и по-бързо дяволът ще си прибере бакиите от тях и толкова повече сила наливат в редиците на АТАКА….Привържениците

    • VP казва:

     Защо продължаваш да твърдиш ,че АТАКА била неправилно тълкувала ситуацията и аз съм била тази ,която не била разбрала,правилно?
     Какво ми замайваш главата и се опитваш да пишеш тези глупости,след като доказателствата са приети като такива от съда и присъдата е произснесена.Всичко това си е отразено много правилно от АТАКА,защото:Присъдата е произнесена….
     Това беше вчера обявено от старозагорския съд официално и е отбелязано не само на страниците на в.Атака.Нали твърдиш ,че ползваш различни източници на информация,но…..само когато ти изнася по всичко личи…

     • turçina казва:

      oo tova e drugo ..az nqmam informaciq za proiznesena prisada…az govorq za neşta ot poziciq na neproiznesena prisada..i kakva e prisadata?i pak povarhnostno proçetoh statiqta …nikade ne dava informaciq za proiznesena prisada nito nqkakva data za „vçera“…bi li proçela pak?…ne vidqh i na drugi e-saytove info po vaprosa…statiqta govori za obşti neşta znayni ot parvoto zasedanie na sada…day info ako obiçaş…pak povtarqm davat vi se pretopleni razvaleni mandji i vie kalvete…proçeti statiqta ili day link kam druga informaciq …govorq za ATAKA poela pat kam nebitieto …day info de… za vçeraşnata informaciq moje i da sam propusnal …az ne vidqh takava…i pişa vaz osnova na nastoqştata statiq….SORRY nabarzo tarsih i po neta nqma info…da ne bi da sa nalojili informacionno zatamnenie?? çakam info…interesno mi e kakva e prisadata na Pazardjişkiq sad…

     • VP казва:

      Присъдта за осъждания вече ахмет ахмет,които има още дейставща присъда от 3години пробация,е получил към тези още 5 години и трябва да ги излежи заедно,което значи ,че могат и да бъдат 8,по-малко или повече ,зависимо от това как ще бъде оценено неговото поведение и дали се е вразумил.Ако се установи ,че няма промени ,може и да остане повече от 8години да лежи ефективно в затвора.Едни се разминават с условни присъди и пробация.Така че си мисля ,че съдът е бил много милостив със тях,Ако това беше в някоя друг дъържава,например в турция биха ги убили още по пътя към съда или изклали целите им фамилии ,така както направиха с немски католици разпостраняващи католицизма

     • turçina казва:

      hmm…trudno mi e çrez elektronen podpis vse oşte nqmam takav…da ne bi da barkaş s nqkakvi drugi obvineniq i kam ahmet ahmet? zasto nastoqştata statiq ne dava informaciq za proiznesena prisada?? sklonen sam da se samnqvam ako deystvitelno imaşe prisada po deloto za koeto ide reç v statiqta v.ATAKA ŞTEŞE DA VDİGNE VRQVA DO SEDMO NEBE…a samiqt vestnik ne dava informaciq za proiznesena prisada…edin ot nas e v jestoka greşka şte vidim koy…i zaşto şte se proiznasq edna prisada v Stara zagora kogato e v prerogativite na Pazardjişkiq sad? İ TOVA E STRANNO..vazmojno e deloto da e premesteno v St. zagora ..znam li

 4. ertg казва:

  ей резак, както пише, това са представените доказателства от прокурора, а не твърдения :) яжте свинско беее

  • turçina казва:

   tupanar… kakvo razbiraş ot pravosadie zadrastenqko? tvardeniqta trqbva da se dokajat i pred sadebni zasedateli…za sega sa nişto ne struvaşti i lesnooborimi tvardeniq ot strana na advokatite i po smisala na balgarskoto pravosadie.

   • ertg казва:

    ама ти наистина си кръгал олигофрен :D Това не са твърдения а наглед предоставени доказателства ! Имаш ли представа какво е твърдение и какво доказателство ? Като са ти реезнали оная работа, да не са ти ампутирали и част от мозъка ?

    • turçina казва:

     kazah…za po-veçe prikazki sled proiznesena prisada…az znam kakvo pişa :) a koyto ima informaciq za proiznesena prisada neka da bade taka dobar da q spodeli.

     • ertg казва:

      ПО-ВЕЧЕ няма такова чудо в българския език ! Качи се на първия автобус за центъра на Измир и разговаряй свободно на майчиния си език !!!

     • turçina казва:

      nqmam problem s obrazovatelniq balgarski ezik oşte po-malko s mayçiniq i s drugite 3 ezici koito govorq…zaşto mi stana otvratitelen kato muha v qhniq ne moga da si go obesnq :) i nay veçe zaşto li ti otgovarqm …ganço uçil sam balgarska filologiq nesam selqnçe kato tebe..tova mi beşe posleden posting adresiran kam teb.

     • ertg казва:

      Нагледно се вижда, че имаш. Честно казано не се интересувам колко езика говориш, при положение, че си позволяваш да пишеш на български с турска фонетика :) Като един навярно дипломиран филолог, би трябвало да знаеш, Ганчо, че думата „обЯсня“ се пише именно така, а не с „Е“. Наистина бих ти купил билет за Измир, и се надявам да го приемеш като жест !

 5. Хахаха казва:

  КОЛКО ДЕКАРА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ПРИТЕЖАВА VP?

 6. VP казва:

  Темата тук не е за притежание на земя,а за двата метра дупка в която ще заровят всеки независимо колко земя е притежавал.
  Аз искам след смъртта си да бъда изгорена и праха ми да ти бъде змесен в хляба ,направен от житото расло по българска земя.

 7. VP казва:

  Апропо аз съм подписала подписката за непродажба на чужденци на български имоти и земи.
  Разбира се дори и да нямам един метър на мое име.Това е нашата земя.На моите сънародници,независимо какви са дали помаци или българи.
  Интересно защо никой султан, Ердоган и други не си искат Алхамбра от Испания,въпреки,че всички знаят че тези палати са построени и принадлежат на мюсулмани?

 8. VP казва:

  Причината е че са построени от султан юсуф ли беше не си спомням точно,за да векува там с харемите си и градаовете дето хрантутят султана и ханъмите му.Неговият последен наследник бил убит на 36 години.Впоследствие палатът и принадлежащите градове били завладяни от испанския крал.Така че всъщност половината Испания е дефакто построена на развалините на мюсулманска собственност.Нали имате претенции за български земи ,ами за испански ,защо нямате,въпреки че там не сте завоювали нищо,както от България,а напротив там сте си били в правото си ,защото от вас са го взели.

  • turçina казва:

   izglejda i ti si v saştata zabluda koqto paranoiçno se nastani v obştestvenoto prostranstvo sled neoficialnoto poseştenie na turskiq ministar Bekir Bozdağ…togava beşe predstaven spisak na osmanskite arhitekturni pametnici na teritoriqta na R.Balgariq koito se nujdaqt ot speşna restavraciq i remont,kato za celta beşe poiskana tqhnata restavraciq, remont i podrajka da bade osaştestvena ot Turciq mila…ima razlika nali? İnaçe nikoy ne si e iskal nişto…a inaçe ATAKA togava si napravi uspeşen PR… taka çe nqma da bade poiskano i ot İspaniq…nqma znaçenie ot kogo sa postroeni te sa sobstvenost na saotvetnite darjavi…nqma smisal da se iska neşto ot İspaniq i poradi priçinata çe saştata se griji dostataçno dobre za islqmskite arhitekturni pametnici za razlika ot Balgariq…v taq vrazka az suziram leka i finna podigravka s Balgariq na koqto de fakto i be zaqveno çe e nekadırna da se griji dori za nqkakvi sgradi..moe mnenie :) :) :) za da me razbereş trqbva da vidiş sas sobstveni oçi kak se pazi iztoriçeska cennost v Turciq no ti se opuvaş kato gimnazistka…ela da te razveda iz Istanbul…estestveno s decata.

   P.S.
   neşto vav vrazka s halifata i İspaniq…dvorecat ALHMBRA e postroen po vreme na apogeya na arabskiq halifat…sled vreme Andalusiq e zavladqna ot ispancite i si e taka do den dneşen…ima edan osobenost.. posledniqt halif v islqmskata istoriq e posledniqt sultan na Osmanskata imperiq,t.e. halifatskite atributi sa vse oşte v Turciq i edinstveno tq po islqmsko pravo moje da poiska vruştaneto na tozi dvorec… :) :) razbira se nikoy nqma podobno namerenie …samo vmetnah kato info.

   • VP казва:

    турчин
    Никой не искал нищо,АТАКА си правила ПР.
    Само от това изречение се вижда ,че си едностранчив ,в случая си пишеш неща ,които нямат никаква действителна стойност ,а само папагалски словореди ,целящи объркване,За да поставя нещата на мястото им ,ще ти напомня ,че след това“посещение“ за което споменаваш,веднага беше торпедиран въпросният закон за имуществото на вероизповеданията и гласуван набързо,без да има изобщо някаква спешна нужда от подобен закон ,за разлика от други по надлежащи регулации.
    Впоследствие се получиха веднага искове от мюфтийството ,за не само в Карлово ами и много други ,просто вълна от искове.
    След което Шопов си оттегли подписа и постави остро въпроса за умишленното приемане на подобен закон ,с цел да се задоволят апетитите на Турция ,чрез прякото съдействие на мюфтийството,което заедно с ДПС систематично работи за подкопаване на законноста и етническия мир в страната.Имам предвид обръчи,убийства,ограбване и корипция,която толерират и проповядват ,вместо да вършат нещо полезно за обществото ,само предявяват какви ли не искове и какви ли не претенции.
    И ако обичаш ,след като имаш противна позиция на моята и заемаш ролята на опонент,недей да интимничиш и да ме наричаш „мила“,защтото е безспорно ,че нямаш ни най-малкото основание нито повод за това.

    • turçina казва:

     ne razvodnqvay…ATAKA mnogo çesto igrae na PR…taq statiq e nagleden primer…i ti se podvejdaş…dori mi kaza çe prisadata e proiznesena…nqma takova neşto…nikade v NET prostranstvoto nqma podobna novina…ako imaşe vav forumite kadeto uçastvam şteşe da gamji kato pçelen koşer…zvanqh na dvama poznati za sigurnost i te nqmat info…az sam ubeden çe si misleşta dama zatova se korigiray…za „iskaneto“ na Turciq-beşe poiskano samo pravo za rstavraciq,konservaciq i podrajka na Osmanski arhitekturni i kulturni pametnici…az razglejdam vaprosa za Osmanskoto nasledstvo samo v konteksta na balgarskoto pravorazdavane…ne motivi i politiçeski podlsedstviq… :)

     • VP казва:

      Има,виж на страницата на старозагорския съд .Регистрирай се с електронен подпис и поискай информация от прес центъра,така както са направили репортерите от АТАКА,които са писали тази статия.Мисля ,че тази информация може да получи всеки ,който се легитимира.Така ,че наслука.
      Ако обаче предпочиташ да останеш анонимен под ник турчин,ти остава единственно да повярваш на това което ти поднася пресцентъра на в.Атака,който ти поднася тази достоверна информация.В противен случай може да обвиниш вестника за поднасяне на фалшива информация или пък обратното.

 9. Хахаха казва:

  Точно в това е проблемът, ВъПъ. Ако всички българи изкупят цялата българска земя, нямаше да има нужда от вашите псевдопатриотични напъни. Но, разбира се, че е много по-лесно и ефектно да се биете в гърдите и да се правите на националисти.

  • VP казва:

   Защо е нужно българите да си изкупуват собственната земя?
   И от кого трябва да я закупят?Трябва ли патриотизмът да се купува?
   Дали се продава някъде на кило ,или на метър ,а може би на м2 или м3
   Дава ли закупуването на земя или имущество ,на някого право да се нарича националист или патриот или българин?
   Не ми е известно някой чорбаджия да е бил голям патриот ,въпреки земите с които разполага.За сметка на това са били винаги подлеци и доносници при всяка власт…

   • Крум казва:

    Ако беше чела нещо друго освен парцала в който си на щат, щеше да знаеш, че ЦЯЛОТО ни Възраждане и ВСИЧКИТЕ ни национално-освободителни действия (култура, църковна независимост, въстание) са финансирани от чорбаджиите.

    • Очевидно парцала си ти, след като не знаеш, или се правиш че не знаеш, че в голямата си част, чорбаджиите са били против освобождението на България от турско робство!?????? Те повсеместно са вършили предателства както по време на въстанията, така и по време на Руско-турската освободителна за нас война!??? Те са били част от зараждащата се тогава османска буржоазия и са защитавали „бизнеса“ си за сметка на народа от който произхождат!??? /Прочети например романа „Синият аметист“ / Спокойно може да се направи паралел с днешната червена буржоазия, която предава националните ни интереси в полза на нео-османска Турция!??? Тази тема е много интересна и актуална, за това се надявам да намери място във вестник АТАКА!!!

 10. Нелегален казва:

  V.P., ти да нямаш роднински връзки в Васко Нубиеца, че си толкова веща по халифати и султанати?!

  Много си неориентирана, но не мисли, че всички са „умни“ като тебе. :)

  Чети малко повече, преди да се дънеш като кифладжийка… не че не си де, ама карай!

 11. VP казва:

  нелегален
  Нямам никаква представа,какви бръмбари вишисти прехвърчат през замъгленото ти и гладко като турски джам мозъче.
  Защо си мислиш ,че за да има някой представа от някаква тема,трябва непременно да има роднински връзки с авторите на дадената тема?
  Още не мога да разбера за теб,дали в ироничен смисъл поставяш т.н.от теб васконубиеца,като универсална енциклопедия,википедия и т. н.
  Много пъти под всякаква форма ти писах ,че нямам никакви претенции,нито монопол върху понятието „умна“ и с никого не се състезавам нито по интелект ,нито по правопис,нито с теб нито с когото и да е било друг.Мисли си каквото пожелаеш,за мен ,но да ми хвърляш обидни епитети и разни твои презумции,като неоспорими обвинения и то публично,това не говори нищо добро за теб,а само детински или зловреден начин да се въргаля в мърсотии някого ,за това че си е написал мнението.Ако не си съгласен с това ,което пиша ,пиши го ,а не злослови напразно.
  Никога не е късно тези които не са ориентирани да ги заковат на лентата на отметките,но тогава ще бъдат просто заковани на някаква лента ,а аз предпочитам свободното движение ,не само из европа ,но и до други места ,макар и виртуално .
  Вещината може да придобие,всеки който желае и има желание за повече познания ,независимо за какво.
  По тази ми заинтересованост по много и различни теми,още от дете моят брат ме наричаше
  „вещото лице“.
  Това си е черта от характера и тя не може да се огъне ,дори и от такива упорити лайномети като теб.
  Аз лично съм доволна от това което зная,защото това ми помага да съм дори с един нос напред от някоѝ друг.
  Може би трябва да открия кабинет по врачуване та поне да има полза от това.

 12. Нелегален казва:

  Ти, лично, четеш ли своите форумни творения?! :) :) :)

  ================================

  VP казва:
  29.01.2014 в 17:03

  „Султански държави като Саудитска Арабия,…“ :!:

 13. VP казва:

  понякога освен правописни грешки,човек допуска и стилни такива ,понякога понятията се разминават,но според мен много по-малко време виждам че ти отнема отбеляялязването на тази или друга грешка ,вместо пороя който изсипа по този повод.Да се чете исламски държави,вместо султански…държави..като

 14. VP казва:

  понякога освен правописни грешки,човек допуска и стилни такива ,понякога понятията се разминават,но според мен много по-малко време виждам че ти отнема отбеляялязването на тази или друга грешка ,вместо пороя който изсипа по този повод.Да се чете исламски държави,вместо султански…държави..като…

 15. Нелегален казва:

  Виждаш ли колко е просто. Никой НЕ е безпогрешен – важи и за вашата ПП Атака.

  Това ти намекнах, но карай да върви.

 16. VP казва:

  Благодаря ти за намека и за това че започна да се отнасяш по-цивилизовано към опонентите.
  Това е добър признак ,но малко ме притеснява ,че няма дълго да се задържи.Все пак…
  Аз нямам никакви претенции за безгрешност,всеки прави грешки и от това се учи.
  За това няма нужда да си вишист ,за да си учен ,живота и грешките са най-добрият учител.
  АТАКА е партия която се състои от много и различни хора ,които на последните избори праедставлява 14,6 %от гласувалото население на България.Да се твърди ,че всеки един от тези гласоподаватели,както и всичките активисти и депутати,са абсолютно безгрешни,е наистина нелепо,а и никой не го е правил.
  Грешките в писането на коментари във веб са общоприети и не са от някакво същественно значение.Освен тези които с тези грешки извършват дейност във вреда на обществото.
  По важното е от тези от които действително зависи нещо същественно,те да не правят грешки или ако правят да не ощетяват народа ни и държавата.

 17. VP казва:

  нелегален
  Благодаря ти за намека и за това че започна да се отнасяш по-цивилизовано към опонентите.
  Това е добър признак ,но малко ме притеснява ,че няма дълго да се задържи.Все пак…
  Аз нямам никакви претенции за безгрешност,всеки прави грешки и от това се учи.
  За това няма нужда да си вишист ,за да си учен ,живота и грешките са най-добрият учител.
  АТАКА е партия която се състои от много и различни хора ,които на последните избори праедставлява 14,6 %от гласувалото население на България.Да се твърди ,че всеки един от тези гласоподаватели,както и всичките активисти и депутати,са абсолютно безгрешни,е наистина нелепо,а и никой не го е правил.
  Грешките в писането на коментари във веб са общоприети и не са от някакво същественно значение.Освен тези които с тези грешки извършват дейност във вреда на обществото.
  По важното е от тези от които действително зависи нещо същественно,те да не правят грешки или ако правят да не ощетяват народа ни и държавата.

 18. ЦИК до VP казва:

  На последните избори за Атака са гласували 258 481 избиратели, което е 3,73% от регистрираните избиратели и 7.29% от гласувалите.
  Две блондинки седят в едно кафе!
  Едната към другата….
  – Абе, я ми кажи, като си толкова отворена, как е правилно – Ирак или Иран?!?

 19. Нелегален казва:

  – Абе, я ми кажи, като си толкова отворена, как е правилно – Ирак или Иран?!?

 20. Нелегален казва:

  Отговарям: Правилното е и Ирак, и Иран, защото първото е столица на Катар, а второто – на Саудитска Арабия. ;) :) :) :)

 21. VP казва:

  Ето ,процентите изнесени по-горе от мен са верни ,но само с малка промяна на мястото и годината в която са се състояли.Една или две малки неточности ,водят до пълна обърквация на четщяите я и с това се получава недоверието ,което човек има в политиците.За мен ,като пишещ в този сайт няма нито последствия ,нито може да ми се потърси някаква отговорност и мога да си пиша каквото си пожелая,дори и да е само желание и няма нищо общо с действителноста.
  Ето точно тази безгрижна безнаказаност прилагат не само политиците ,а и имамите,които в случая се ръководят единственно само от своите егоистични потребности и желания,като ги свързват умело с религията,както и това прави всеизвестно най-кръвожадната след алкаида организация,която непрекъснато величае алаха при всеки убит ,при всяка отряѝана глава на християни,шеити ,алевити при всеки унищожен живот,крещят кръвожадно и посвещават мародерството си и невиждана жестокост на алаха.Същевременно като бъдат притиснати и заплашени от затвор,се правят на невинни и се позовават на корана на някакви измислени и пригодени за модерна употреба терористични сури фатви и какви ли още не измишльотини на болни мозъци от сунитски течения на мюсулманството.Истинският ислам,проповядва добродетели и добри неща за хората.Това обаче което проповядват тези имами по внушение на интересите на терористи ,няма нищо общо с мир и религия,нито с държавност и зачитане правата на когото и да е било.
  Това се видя и днес от процеса в Пазарджик.
  турчина
  (а не в Стара Загора,присъдите за които писах не са произнесени,а поискани от обвинението
  днес изнесох една малка неточна информация за теб с цел да ти покажа ,а и всички четящи да видят нагледно как биват манипулирани от медиите,че данните и проучванията ,които ти така прилежно търсиш и събираш от който и да е коментатор преминават през неговото аз и почти винаги съдържат пожелания или са преразказ на нещо,зтова и се наричат коментари ,а не новини или научни трудове на научни сътрудници ,нито писания на журналисти…

 22. .БАШИБОЗУК казва:

  По делата се разпознават и душмани и приятели.Утре слънцето пак ще изгрее….

Free WordPress Themes