|

Брюксел ни налага кръвосмешението

Пълната гавра с християнските ценности вече е стройна политика на ЕС

Деница Гаджева и Илиан Тодоров от АТАКА настояха за забрана на хомосексуалните обществени прояви

 

Народните представители от АТАКА Деница Гаджева и Илиан Тодоров защитиха позицията на партията относно отхвърления в Народното събрание законопроект за забрана на хомосексуалните обществени прояви. Те засегнаха и два други проблема, за които в България не се говори, а Европа е на прага да ги приеме като нещо нормално – инцеста* и зоофилията.
Първо гей парадите, след това гей браковете, осиновяване на деца от хомосексуални двойки, следва зоофилия, инцест и т.н. Това е пирамидална градация, която навсякъде е започвала. Ние сме против тези изродщини на Европа и не мога да се съглася с това, че някой, който е хомосексуален, трябва да парадира по улицата, че е такъв. Това заяви народният представител от АТАКА Илиан Тодоров в предаването „Тази сутрин“ по бТВ. „Бъди си хомосексуален. Защо трябва да парадираш с обратната си сексуалност?“, каза още Тодоров. Според него

подобни прояви пречат
на нормалните хора,

на майките, на бащите и техните деца. Точно заради това не трябва да има подобни паради, подкрепи го колежката му Деница Гаджева и допълни, че целта на законопроекта на патриотите не е преследване срещу хомосексуалистите, а срещу демонстрация на това. „Много е важно да се каже какво е записано точно в текста на закона. Той е срещу това да се пропагандира пред децата и пред цялото общество, че видите ли хомосексуалистите са потиснати“, поясни националистката.
За кръвосмешението в няколко държави от Европа в момента върви дебат, наред с този за осиновяване на деца от хомосексуални двойки, за които депутатката от АТАКА изрази сериозното си безпокойство. Притесненията й са, че зад гей парада Европа се опитва да замаскира желанието си да обърне полюсите на нравствените норми и стереотипи като ненормалното бъде признато за нормално и обратното. Тя смята, че в момента нормалният човек всъщност е този, който бива дискриминиран, а не различният. „Защото ако си гей, си намираш много по-лесно работа“, допълни Гаджева.
Събеседниците на народните представители от АТАКА Гергана Гиздина и Веселин Желязков дадоха пример как гей парадите и прочее са приети за нещо нормално на запад. Разбира се, те не бяха запознати, че в много от даваните за пример държави като Съединените щати и Германия има специални ферми, където извратеняци си плащат да правят секс с животни, за което Илиан Тодоров любезно ги информира. Той не пропусна да им покаже интересните играчки и книжки за деца като „Порасни, за да бъдеш обратен“, „Сватбата на моя чичо“ и други, които на запад широко се разпространяват. Тодоров риторично попита дали това е нормалността и допълни, че

децата не бива да
бъдат учени на
педерастия

от малки. „Благодаря ви САЩ, Европа, ние от АТАКА това не го искаме в България“, завърши националистът.
Деница Гаджева се върна към инцеста и попита събеседниците им дали приемат като нормално баща да се ползва от правото на това да извършва сексуален акт с дъщеря си, защото това е на дневен ред в ЕС, заедно с дебатите за еднополовите бракове. Тя допълни, че се получават аномалии, когато има кръвосмешение в семейството. „Ако Европа иска да вкара като норма инцеста, ние смятаме, че в тази Европа не трябва да участваме като страна. Кръвосмешението се издига като нова европейска ценност“, завърши Гаджева.

Инцест – Сексуално отношение между членове на едно семейство или един род. При кръвосмешение има засилено генетично предразположение към болести заради родството им и не се разрешава да се женят.