|

Ваксини убиват деца

Само АТАКА настоява да няма задължителни имунизации, а родителите да решават сами дали да ваксинират децата си

Народните представители Деница Гаджева и Димитър Димов заявиха в Стара Загора категорично мнението си срещу задължителното ваксиниране

 

Народните представители от АТАКА Деница Гаджева и Димитър Димов се присъединиха към протестен митинг в Стара Загора срещу задължителното ваксиниране на деца. Миналата неделя стотици граждани се събраха  в центъра на  града, за да покажат съпричастността си към семейство Стефанови, които преди броени дни изгубиха 3-месечното си бебе. Малкият Павел издъхна 8 дни, след като му бяха поставени две ваксини.
Събралите се да подкрепят семейството обясниха пред екип на АЛФА ТВ, че приветстват идеята на партия АТАКА за отмяна на задължителните ваксинации. Тя бе одобрено и от почернения бащата на малкия Павел. Според него родителите трябва да имат право да вземат сами решение дали да се поставят ваксини на децата им или не.
Подкрепа в трудния момент дойдоха да окажат и отец Евгени Янакиев и отец Силвестър. Янакиев разказа, че след интервенция, една от дъщерите му се разболява. „При една от ваксинациите за морбили детето ми вдигна висока температура и изпадна в истерия. Гледаше в една точка и викаше. Това беше следствие от тази проклета ваксина“, спомни си Божият служител, който е баща на девет деца. „Поинтересувах се и открих 3 смъртни случая от ваксина в България“, допълни отец Силвестър

Майките искат сами да решават дали да ваксинират децата си

 

„Всеки трябва да има право на избор. Не може държавата да ти налага нещо, с което може да увреди детето ти. Ако имах право да избирам, повечето ваксини нямаше да ги сложа на детето си. Ние искаме да бъде препоръчително“, изрази личната си позиция на родител депутатът от АТАКА Димитър Димов, а съпартийката му Деница Гаджева допълни, че е виждала много деца, които са увредени от ваксини. „Дават се милиарди за тези ваксини, след което се поставят и никой не носи отговорност след това. Живота на семействата се преобръща, защото една ваксина просто трябва да бъде купена, а парите да бъдат дадени на фармацевтичната компания“, продължи националистката.
Народните представители разговаряха със събралите се граждани, които настояват да отпадне задължителното ваксиниране на децата им. Патриотите казаха, че ще внесат предложение за изменение в закона за здравето. Те ще настояват ваксинирането от задължително да стане препоръчително. Атакистите заявиха, че няма да спрат да защитават интереса на българските граждани, защото тяхната битка и тази на АТАКА е ориентирана към благото и достойнството на българския народ.