|

Човекът на НФСБ Славчо Бинев защити гейовете

Гласувал в европарламента в подкрепа на доклад за нови привилегии на педерастите по нареждане на шефа си – най-крупния разпространител на гей порно в България Валери Симеонов

Ето доказателство за това, че Слави Бинев е подкрепил (със зелено пръстче нагоре) скандалния документ, даващ привилегии на хомосексуалните

 

 

Човекът на Националния фронт за спасение на България Славчо Бинев е подкрепил в Европейския парламент нови привилегии за сексуалните малцинства или с две думи педерастията. Определящият се като националист и пазител на семейните ценности евродепутат е гласувал в подкрепа на доклада, наречен „Пътна карта на ЕС за борба с хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност“.
Със скандалното си гласуване Славчо Бинев реално е отворил вратите за гей общността в Европейския съюз. Новият коалиционен партньор на Валери Симеонов се обявява за свободно движение и равни права на еднополовите двойки, сключили брак в друга страна, член на ЕС. Този факт показва истинското лице на Славчо Бинев и псевдопатриотичната партия НФСБ, която уж милеела за семейните ценности и запазване на християнските устои на България. Архонт Бинев с гласа си в Европарламента практически подкрепя експанзията на гей общността в Европа. Парадоксално, но факт!
Припомняме ви, че партия АТАКА предложи да се забранят митингите и манифестациите с цел публично демонстриране на хомосексуалната ориентация и принадлежност. Разликата между патриотичната партия АТАКА и скатаджии е категорична!
Положителният вот на Славчо Бинев в Европейския парламент по този скандален доклад е факт при положение, че срещу приемането на документа беше проведена мащабна кампания на граждани от цяла Европа. Общо над един милион души са се включили с конкретни действия срещу приемането на този доклад (в петиции, писма, протести и обаждания). Само през последните дни над 210 000 души от Европа подписаха петиция с искане за отхвърлянето на документа. Този пореден скандален вот на Славчо Бинев в ЕП поставя огромния въпрос за представителството на България в Европа.
На фона на предстоящите евроизбори е важно избирателите да направят своя избор – да подкрепят Слави Бинев и обществото на гейовете, лесбийките и трансексуалните или да изберат АТАКА, която се бори за запазване на традиционните български ценности.

 

В Холандия направили партия на педофилите

Ад ван ден Берг настоява законовата възраст за сексуални отношения да падне на 12 години.

 

В Холандия, която я дават като страна за образец на европейската цивилизация, са направили партия на педофилите. Ад ван ден Берг е създал партия, която се казва „Благотворителност, свобода и  разнообразие“. Той настоява законовата възраст за сексуални отношения да падне на 12 години, а впоследствие изобщо да отпадне такова ограничение на възрастта.

 

Припомняме

Псевдопатриотите от СКАТ – крупни разпространители на гей порно

 

Ето офертата на СКАТ, с която се предлага гей порно канали

 

Като става въпрос за тези извращения и опитът болното да бъде представено за нормално, няма как да не добавим още факти, свързани с български политически измекяри, които се представят за патриоти. Групировката СКАТ е най-крупният разпространител на гей порно в България. Тази групировка е на политическата сцена с претенция да бъде националистическа и патриотична партия. В офертата на кабелния оператор СКАТ се предлагат над 20-24 порно канала, като четири или пет от тях са гей порно. АТАКА е сезирала бургаската прокуратура, но там се оказа, че са по-склонни да гледат гей порно, отколкото да го заклеймят. Славчо Бинев наскоро напусна ГОРД и се присъедини към бизнесгрупировка НФСБ, която е доставчик на гей порно канали. Преди няколко години Бинев в едно телевизионно участие на въпроса кое му се струва отвратително, той казва, че най-отвратителното нещо, което може да си представи, е гей порното. А сега отиде при кого? При най-големия разпространител на гей порно в България Валери Симеонов Балевски. Това са фактите, а изводите са ваши.

 

Евродепутатка иска сексът между баща и дъщеря да се узакони

Друга персона от Европейския парламент шведката Моника Грьон, която е лява социалдемократка казва: „Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син, баща и дъщеря“. Депутатката Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци, трябва да имат законовото право да правят секс помеджу си и това право да им бъде недвусмислено закрепено по юридически път.