|

Волен Сидеров на Трети март пред храм-паметника „Св. Александър Невски“: Не ЕС ни освободи, а Русия! Да живее православието, долу европедерастията!

Стига турцизиране, стига колонизация! искаме свободна България!

Не искаме нищо чуждо, но и своето не даваме!

На предстоящите избори нека покажем, че сме по-силни отвсякога, призова Волен Сидеров на митинга на АТАКА

Волен Сидеров държа емоционална реч пред хилядите симпатизанти на АТАКА по случай Освобождението на България

"АТАКА-Победа" скандираха хората пред Храм-паметника "Александър Невски" на 3 март

Това е един от многото плакати, които бяха издигнати на митинга на националистите

Скъпи братя и сестри, ние сме тези, които казваме ясно – ВЕЧНА ПРИЗНАТЕЛНОСТ НА БРАТСКА РУСИЯ! Ние сме тези, които казваме – вечна признателност на великия цар Александър Втори Освободител! Ние сме тези, които казваме – вечна слава на всички руски войни, загинали за България! Вечна слава на българските опълченци, които бранеха Шипка! Вечна слава на всички, които отдадоха живота си, за да бъде свободна България, да възкръсне от мрака на турското робство – ВЕЧНА СЛАВА И ВЕЧНА ПАМЕТ НА НАШИТЕ ГЕРОИ!
Днес е ден, в който празнуваме Освобождението си от турско робство, но днес е и ден, в който ще направим равносметка за нашата политическа дейност, за нашата битка за България. Тази битка беше трудна, премина през много страдание, но затова днес сме по-силни от всякога- без предатели, отцепници и хората, които продадоха каузата. Всички знаем, че без АТАКА няма България и без България няма АТАКА.
Ние сме тези, които казват истината за случващото се в България. Няма друга политическа партия, която да поставя народните искания, освен АТАКА. След два месеца, когато хората ще гласуват, трябва да избират между два варианта – АТАКА и всички други, които са произведение на всякакви чужди фактори и посолства, но не и автентични партии, каквато е АТАКА.
Знаете, че създадохме организацията АТАКА от нашите души и сърца, защото искахме да има една партия, която да не се влияе от  вътрешни и външни фактори и да се бори за това, което българският народ иска да постигне. Това е суверенитет. Това е НЕ на колониализма, който ни мачка сега, това е НЕ на турцизацията на България, това е НЕ на всичко това, което ни превръща в роби в нашата родина. Сега, когато се появяват някакви новоизпечени политици и ми обясняват какво е ДПС и какво е Турция, аз ги питам – къде бяхте през тези години, когато ние викахме – долу ДПС!
Къде бяха, когато ние водихме битки по улиците на София, когато ни гонеха, биеха, защото искахме да защитим българското национално достойнство. Когато дойде турският премиер Ердоган, нас ни блъскаха като животни, защото искахме да кажем, че България трябва да получи извинение от Турция за геноцида. АТАКА е единствената партия, която казва в очите на турските държавници, че ни дължат 10 милиарда за заграбените тракийски имоти. Защо нашите държавници се страхуват да поставят въпросите между България и Турция?
Аз и моите колеги ги питаме, но няма отговор, крият се като мишки. Преди дни направиха десетки маневри, за да скрият външния министър на Турция Давутоглу. Това с цел да не можем да го посрещнем с плакатите, на които пишеше: „Турция, извини се за геноцида над българите!“, „Турция, дължиш ни 10 милиарда“. Когато застанахме да чакаме външния министър, до нас нямаше някоя друга партия. Къде са тези патриоти и претенденти за властта? Няма ги. Патриоти са само на думи, но когато трябва да се върши работа на улицата, излиза единствено АТАКА.
За съжаление живеем в страна, чиито държавници не смеят да поставят българските национални въпроси пред нито един външен чужд гост. Искам да живея в България, в която външният министър да бъде на своето място, а не да обяснява, че няма никакви въпроси между нас с Турция. И затова казахме ясно на този външен министър, че трябва да си ходи. Той по нищо не се различава от предишния Младенов, от по-предишния Калфин и от всички онези, които играеха роля на външни министри, но по никакъв начин не защитаваха българското национално достойнство. Затова сега казваме на г-н Вигенин – ОС-ТАВ-КА!
Кога най-после българският народ ще узрее и ще изпрати в НС 240 български патриоти, а не дупедавци и всякакви българофоби? Не трябва да има само 23-ма патриоти в парламента. Защото ние вкарваме решение след решение, декларация след декларация, проектозакон след проектозакон и те се удрят в стената на българския национален нихилизъм и предателство.
Чувам критики защо сме крепили този парламент. Ние не крепим това НС заради Бойко, Станишев или Местан. Крепим го, защото българският народ ни е избрал и защитаваме нашите принципи. Ние ли сме виновни, че ДПС пак влезе във властта?! Не сме виновни ние, а тези, които се заблуждават, като пускат бюлетината за ГЕРБ, БСП, ДПС и други партии, които изкривяват българския национален интерес. Ние сме най-малко виновни за това, че България беше ограбена. Ние нямаме вина и за това, че България продължава да бъде турцизирана. Напротив. Знаете, че в цяла България не спряхме да водим тази борба. Ние посочвахме през цялото това време, че турцизирането на България ще доведе до разцепването на нашата родина. Ние сме тези, които предупреждаваме и сега, че ако така продължават нещата, утре ще отцепят цели райони от България и ще ги нарекат с някакво друго име, но те вече няма да бъдат България. Това е реална опасност и говоря за нея с болка на сърцето от години наред.
Има една заспалост у много хора, които казват – „какво от това, че има новини на турски език“. Това е пряк удар срещу българската идентичност. Много пъти внасяме в парламента предложението да паднат турските новини, но се сблъскваме с една стена. Ние искаме да паднат турските новини от държавната телевизия БНТ, защото това е една подигравка с Конституцията на България. Там пише ясно, че  българският език е официалният. Сега пак внесохме предложение да паднат новините на турски език. Проследете кой как ще гласува, когато това стигне до пленарна залата. Ние сме с чиста съвест и няма от какво да се притесняваме, защото АТАКА означава патриотизъм! АТАКА означава истински, просветен национализъм, в който поставяме и социалните, и антиколониалните искания. Няма друга политическа сила, която да излезе с програма и в нея ясно да бъде написано – край на колониализма. В „Планът Сидеров“ посочих виновниците за това положение, в което е българският народ и тези управляващи, които разпродадоха България за жълти стотинки. Това са отпадъци от сини, тъмносини, които сега се наричат реформатори. Те са за затвора, а не за НС.
Ако стана министър-председател, още на следващия ден няма да чуваме в четири и десет следобед по БНТ „булгаристан“. Концесиите за златото ще бъдат развалени в най-кратък срок и в български ръце ще се върнат милиарди, които сега се крадат от чужди, колониални фирми. И това беше позволено именно от тези, които сега се наричат реформатори. Вътре са миш-маш – туркофили, ислямисти, Касим Дал, Меглена Кунева, седесари, костовисти. Всички тези, които грабеха България, лъжеха, че трябва да затворим АЕЦ „Козлодуй“ и сега искат отново да управляват. Ние им казваме – НЕ и срещу тях ще настане АТАКА!
Те трябва да разберат ясно, че докато има един жив атакист ще има кой да ги разобличава и, ще настъпи възмездие за всеки един от тях, ако управлявам България. Ще бъдат възстановени индустриалните мощности, които те разрушиха. Ще бъдат отворени блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, които те закриха с измама и лъжа.
Много от тях ще се наредят на официалното тържество по случай националния празник, за да се правят, че празнуват деня на Освобождението на България. На България, която всъщност те загробиха и заробиха.
Ние се освободихме от турско иго благодарение на нашите братя руснаци, на великия император Александър Втори, на всички наши предци революционери и националисти. Те дадоха кръвта си не да бъдем колонизирани, ислямизирани и турцизирани, а да бъдем свободна и суверенна България. За такава България се бореха те, не за България в лапите на ЧЕЗ, ЕВН, Енерго про.
Какво щеше да каже Левски за тези предатели, ако днес беше жив? Куршум за тях, както го е написал в Наредбата за работниците за освобождение на България.
Искаме ясно да кажем на тези в Брюксел, че не искаме техните правила. Отхвърляме педерастките бракове, кръвосмешението, педофилията и всички тези извращения, които искат да ни наложат.  И на всички объркани мозъци, които се правят на ранобудни (а всъщност са дълбоко заспали), искаме да кажем, че нямаше да сме свободна държава, ако братята руснаци не бяха тръгнали на бой да проливат кръвта си за нас. Това трябва да го повтаряме всеки божи ден, защото това е нашата православна солидарност. Без православие няма България! Да живее България!
Тези, които на официалната част по случай националния празник ще започнат да говорят обичайните глупости за евроатлантическите ценности, трябва да знаят, че няма евроатлантически ценности. Има християнски, православни, български стародавни ценности. От 7000 години на тази земя живеят българи и за това има безспорни факти. И трябва да им кажа, че не ни освободи Брюксел от турско робство, не ни освободи Англия, Франция, Белгия, Австро-Унгария, нито Италия. Освободи ни православна, братска Русия, на която ние дадохме светлина, писменост и духовност. Тя ни върна свободата.
На тези, които говорят за евроинтеграцията, искам да им кажа, че западноевропейските консули в България са давали помощ на султана, когато нашите борци за свобода са измирали срещу турското робство. Когато са заловили Левски и неговите съратници, чуждите консули от Англия, Германия и Австро-Унгария са предлагали военна помощ на султана срещу българските бунтовници. Английският посланик в Цариград непрекъснато е работил срещу българските интереси. Той и неговият наставник Дизраели са виновни България да бъде накъсана на парчета и нашата родина да не бъде обединена в нейните етнически граници така, както русите-освободители бяха начертали Санстефанска България. Тя беше нарязана бездушно от едни безчовечни хора, които оглавяваха тогавашния ЕС – англичани, французи, германци.
Сега, когато идват евроизбори, трябва ясно да кажем на европейските структури, че не приемаме техните извращения и не искаме в България да има гей-бракове. Не искаме да се узаконява кръвосмешението. Това в България няма да го позволим! Питайте обаче гербаджии, социалисти, депесари, реформатори, десни и жълти какво е тяхното мнение по този въпрос. Защото когато предложихме да има санкции за педерастките паради в София, парламентът го отхвърли. АТАКА казва ясно – НЕ НА ГЕЙ-БРАКА!
Предстоящите избори може да ви се струват маловажни, защото са за Европарламент, но те са важни, за да наложим нашето присъствие на политическата сцена, тъй като срещу нас работи един гигантски заговор. Срещу нас са впрегнали всякакви средства, ресурси, чужди фактори, вътрешни предатели и българофоби. Те работят заедно – медии, социолози, агенции. Целта им е да мачкат АТАКА и да представят нещата така, че АТАКА си отивала, че тя залязва и повече няма да я има. Колко пъти сме го чували това обаче? И колко пъти АТАКА е доказвала, че не е загивала и няма да загине, защото се храни със силата на българския дух.
А българският дух се храни от силата на Света Троица, Светия Дух, така че българският дух е неизтребим, неунищожим и нищо няма да помогне на тези, които се борят срещу АТАКА. Нашето дело е право дело. На тези избори трябва да докажем, че сме по-силни от всички псевдопатриоти, които се опитаха да късат от нашия вот и вашето доверие с лъжи, измами и нападки срещу нас. На всички тях им отговаряме, че няма да успеят, защото не се гаси туй, що не гасне! Никога няма да погребат АТАКА!
Всеки един от вас е един Волен и на тези избори ще докажем, че сме номер 1, че сме най-автентичната, най-истинската, най-българската, най-народната партия.
Мечтата на българофобите е да видят парламент, в който няма атакисти. Искат да няма кой да застане срещу турчина и да му каже – „искам извинение от теб за геноцида, искам да платиш обезщетенията, искам да не ми се месиш във вътрешните ни работи“. Това е мечтата на васалите, слугите, българофобите и на тези, които не знаят що е то българско сърце да бие в гърдите ти. Защото аз не знам какво имат в гърдите си тези хора, които сега се снишават пред всеки турчин и европедераст, който дойде тук. Българомразци се надяват да ме видят уморен и да падна на колене, но няма да доживеят този миг, защото, братя и сестри, аз имам вашата сила и енергия. Да сте живи и здрави. Обичам ви от сърце и вие сте моята сила и моят живот!
Каквито и лъжи да сипят, не ги слушайте. Аз бях този, който излезе и каза – „стига робство, стига турцизиране, стига грабене, стига колонизация! Искаме свободна България! Искаме България да бъде на българите! Не искаме нищо чуждо, но и своето не даваме.
Българинът не е завоевателен, империалист, шовинист, нито пък колонизатор. Колонизатори са англичани, французи и други, които ограбваха десетки народи и богатееха от това, а след това ни обясняват как там имало демокрация. И няма какво да ми ги дават за пример. Те са за позор и презрение, защото бяха срещу българската свобода и удължиха нашето робство.
АТАКА е тази, която се бори за високи доходи, национално достойнство, против турцизирането, ограбването на България и против това да ни се месят разни чужди посланици и да ни казват какво трябва и какво не трябва. Не ми трябва германският или френският посланик да ни казва какво трябва да правим. И както казва дядо Вазов – „на Европа й е все едно мрем ли или живеем!“ И сега е така, нищо не се е променило от 136 години насам. Затова трябва да сме наясно, че ние, българските патриоти, не си правим илюзия, не говорим за евроатлантически ценности, а говорим за български, православни ценности, защото други няма.
И нека, братя и сестри българи, на предстоящите евроизбори пак да им  развалим сценария. Ще им покажем, че сценариите, които се пишат извън България, тук няма да минат, защото тук е България! Имаме този дълг към нашите предци и към всички, загинали за България. Дългът да разваляме сценария на българофобите и на тези, които искат да бъдем колонизирани с ниско наведени глави. Нищо не трябва да ви плаши. Казвам ви го като човек, който е минал през много препятствия. Нищо да не ви плаши и да нямате страх от нищо, защото вие се борите за правото дело – за БЪЛГАРИЯ!
Ние сме АТАКА и трябва да се борим за свободна България така, както се бориха Левски, Ботев, Бенковски и всички паднали за свободата на България! Вечна слава и вечна памет на героите! Да живее България!

*Реч на Волен Сидеров на митинга-шествието на АТАКА за 3 март