|

АТАКА казва:

 НЕ на гей-браковете
 НЕ на кръвосмешенията
 НЕ на педофилията

На 3 март 2014 г. Волен Сидеров издигна лозунга "Не ЕС ни освободи, а Русия! Да живее православието, долу европедерастията!"

Христос Воскресе! Още сме в дните, в които се поздравяваме с този християнски поздрав, който не е сред евроатлантическите ценности. АТАКА държи на православните ценности. Ние не сме гей-дружество, нито западноевропейска зелена партия, която да иска кръвосмешението и педофилията да станат легитимни. Не искаме гей-браковете да станат законни, нито пък да има „трети пол“, тъй като Господ-Бог, създател на всичко видимо и невидимо, е определил да има мъжки и женски пол.
Днес определени групи и личности в Европарламента настояват да се признае правото на „трети пол“. По този начин започват да се женят помежду си първи, втори и трети пол и цялата бракосъчетателна система изпада в пълен хаос. АТАКА е против всички тези неща. Досега не съм чул в България някоя политическа сила, освен АТАКА, да е казала ясно, че е против гей-браковете. Зам.-председателят на групата на Зелените в Европарламента Комбендит настоява за узаконяване на кръвосмешението, което означава дядо и внуче да могат да се съешават помежду си и това да не се наказва от закона, независимо дали внучето е на 5, 6 или 10 годинки.