|

АТАКА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ТРИ МЕСТА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Националистите се регистрираха в ЦИК за предстоящите избори

Сидеров подчерта, че Евросъюзът трябва да бъде съюз на нации, които са суверенни да решат какво могат да правят

 

АТАКА внесе необходимите подписи за регистрацията на предстоящите избори за Европейски парламент в Централната избирателна комисия. Волен Сидеров, придружаван от зам.-председателя на партията Десислав Чуколов и група депутати, депозираха 5200 подписа във вторник сутринта.
На излизане от ЦИК Сидеров каза за медиите към каква политика ще се стреми оглавяваната от него партия в бъдещия Европарламент. „Не искаме гей бракове, кръвосмешения и други извращения, които в момента са основна ценност в Евросъюза. Не искаме съюз, построен пирамидално. Искаме съюз на нации, които са суверенни“, категоричен бе лидерът на националистите. Той даде за пример Унгария, която води правилна политика с повече самостоятелност и по-малко колониализъм. „В резултат на тази политика Виктор Орбан отново печели изборите.
Нашето присъствие в Европарламента ще бъде глас за суверенитет. То ще бъде присъствие против двойните стандарти на Евросъюза, против орязването на България като субсидии и като отношения, и ще бъде категорично против измислените ценности – ние сме защитници на традиционните християнски и православни ценности“, добави Сидеров.
По думите му българските националисти ще бъдат единствените, които ще казват, че искат категорично еманципиране от диктата и влиянието на САЩ. „Европейските държави най-после трябва да имат собствена политика. ЕС трябва да се отърси от васалното поведение на Вашингтон“, заяви лидерът на АТАКА. Три места в Европейския парламент е числото, което ще гоним като успех, посочи още Сидеров. Изборите за нов Европейски парламент ще са на 25 май.