|

Близък на Бойко и Цветанов уличен в наркотрафик

ГЕРБ отворили политически чадър над общинския съветник Орлин Алексиев

Нека секретната информация на Йовчев за наркотрафика да стане достояние на българското общество и ще се разбере, че ГЕРБ са престъпници, отсече Чуколов

Автокъщата на общинския съветник Орлин Алексиев е била разработвана за пране на пари и бартер на амфетамини срещу луксозни возила още през 2006-2007 г., но разработката е била спряна

АТАКА ще поиска разсекретяване на класифицираната информация за наркотрафика, изнесена от вътрешния министър Цветлин Йовчев по повод аферата „Кокаинови крале“. Това обяви зам.-председателят на ATAKA и член на вътрешната парламентарна комисия Десислав Чуколов, по чието искане в Народното събрание бе извикан на изслушване във вторник вътрешният министър Цветлин Йовчев. Атакистът не скри изумлението си след чутото, как така още Орлин Алексиев е на свобода. Той е общински съветник от ГЕРБ, над когото Борисов и Цветанов разпъвали политически чадър.
„Обобщението ми е, че в тази зала има хора, които са директно свързани с наркотрафика! И както знаете, през последните години всичко се подслушваше, всичко се следеше, напълно се обяснява защо тези хора не са хванати – защото са били под чадъра на висши ръководители на ГЕРБ, това е моят извод“, отсече Чуколов след края на засекретеното заседание. Според националиста Йовчев много детайлно обяснил как са прани парите и по какви схеми. „Все едно четях сценария на семейство Сопрано!“, направи сравнение Чуколов.
„И с боклука, и през автокъщи… И просто се чудя как още Орлин Алексиев е на свобода и се чудя защо българската прокуратура с тези данни не предприема никакви действия! Просто е скандално това, което беше изнесено, и съображенията, че е класифицирана информация, не важат. Ние ще искаме това нещо да бъде разсекретено и да стане достояние на българското общество. И тогава ви уверявам, че ще рухне легендата, която от ГЕРБ си създаваха, че те са борци с престъпността и ще се разбере, че всъщност те са престъпници“, допълни Десислав Чуколов.