|

Вижте днешното състояние на поделенията в България

Ето резултата след „великото“ ни членство в НАТО

Това е военно поделение в Средец (бившото Грудово). В момента то е разграбено до основи от местните цигани

Това представлява 10 години НАТО. И затова (по-горе) Расмусен получи орден „Стара планина“. Единствено АТАКА излезе и посочи опасността от факта, че Щатите ни тласкат във военни действия срещу Русия. Ние нямаме нужда от НАТО, ние нямаме нужда от военни блокове. Данните показват, че членството ни в алианса е довело до абсолютна военна разруха, следователно трябва да излезем от блока и да бъдем неутрални във военно отношение. Това ще ни даде много по-голяма гъвкавост и разумна позиция в отношенията ни с други държави, които не са в НАТО. Сега всяко действие на наша територия се приема като враждебно срещу Русия, която следи внимателно какво се извършва на десетки километри от нейните граници.
Ние сме воювали единствено за обединение на всички братя и сестри българи в границите на родината ни. Не за превземане на други територии, не за колонизиране. Това е българският патриотизъм и национализъм – защитен и единствено запазващ българската цялост. Затова българският народ като цяло е против санкции срещу Русия. Това го показват и последните проучвания. Ние трябва да проведем референдум ЗА или ПРОТИВ членството ни в НАТО и Евросъюза.
Позицията на АТАКА е гласът на повечето българи, който ще се чуе в Брюксел и Страсбург след изборите за ЕП.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделението в Червен баир също е разрушено

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившата казарма в Симитли

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Самолетът МиГ-17, борд 68 от поделението Червен баир край Ямбол, както и поделението бяха подложени на системни и разрушителни разграбвания от ромите от Ямбол

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На тъжна гледка се натъкваме и във военното поделение в Бояново

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившите военни поделения в Радомир

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старите казарми в Звездец, Малко Търново в момента изглеждат така

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Танкове Т-72 в движение, предназначени за продажба...или за скрап