|

Гален Монев, народен представител от АТАКА и координатор на партията за Южна Централна България: Всеки глас за АТАКА в Кърджали е победа

В област Кърджали партия АТАКА води изключително трудна битка. Това е една област, където не може да се поръча дори хляб на български език. Там всеки глас за АТАКА е победа и вярвам, че ще удвоим резултатите си от изборите от 2013 г., защото нашият лидер Волен Сидеров никога не би седнал да пие кафе с лидера на ДПС, нито пък би се продал на някоя друга политическа партия. В област Хасково на последните парламентарни избори не позволихме на ДПС да вземе втори мандат, въпреки че Лютви Местан беше водач на листата там и затова искам да благодаря на всички координатори на АТАКА от Хасковска област.
Народният представител от АТАКА от Пловдив област Магдалена Ташева е сред най-активните народни представители в избирателния регион. Редом с партийната работа тя води предаване по телевизия АЛФА, пише статии за в. “Атака”. В един много труден район, като Смолян, Атака има депутатски мандат, нашият представител Димитър Аврамов, също работи доста активно.
В област Пазарджик на последните избори АТАКА е втора политическа сила, което показва, че работим добре и че сме в правилната посока и на  предстоящите избори трябва да затвърдим резултатите си.
В Пловдив град имаме 2 000 повече гласа на последните избори в сравнение с 2009 г., което показва категоричното покачване на доверието към АТАКА в Южна Централна България.