|

Г-н президент, какви заслуги към България има Расмусен за ордена „Стара планина“?

САЩ искат да въвлекат България във война

Без никакво основание президентът Плевнелиев връчи най-високото държавно отличие орден „Стара планина“ на натовеца Размусен

 

С тайната дипломация и посещения у нас какво всъщност целят държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд, генералният секретар на НАТО Андерс Расмусен и неговият заместник Тери Стаматопулос, който също беше в България преди дни? Искат да въвлекат България във война. Ни повече, ни по-малко! Това, че визитите им са предизвикани от големия интерес към България са приказки за пред публиката. Интерес към България никога не е имало, освен когато тя трябва да се колонизира, когато трябва да се подчини и да и се унищожи бойната военна техника. След Нюланд в България дойде заместник генералният секретар на НАТО  Стаматопулос и накрая генералният секретар на алианса Расмусен. Малко преди да напусне поста, той получи орден „Стара планина“, който се дава за изключително големи заслуги към българската нация. Той се дава на чужденци. АТАКА пита – каква е голямата заслуга на г-н Расмусен, за да получи това най-високо държавно отличие от ръката на българския президент?

Какво е направил той за България?
Какво е помогнал на страната ни?
С какво е повишил жизнения стандарт на българите?

Нищо не е направил за България. Този орден „Стара планина“ отдавна девалвира и се раздава като нафора и затова вече няма никаква стойност. АТАКА като контрапункт и реплика на безсмисленото награждаване, закачи тиквен медал на оградата пред президентството, защото строгият кордон от жандармеристи и полицаи казаха, че ако се закачи на вратата на президентството, ще бъде заплаха за националната сигурност.

Сидеров символично връчи тиквен медал на шефа на НАТО пред президентството миналия петък

 

По този начин АТАКА изрази отношението си към посещението на НАТО у нас. Патриотите са наясно, че натовецът идва в страната ни, за да ни натиска да станем част от плацдарма на Щатите за някакви по-сериозни действия спрямо Русия. А това е изключително опасно и ще вкара България реално във война с Русия. Това искат от Вашингтон. Щатите нямат какво друго да правят. Те вече са една куха икономика и им е необходимо непрекъснато напрежение било то в Ирак, Либия, Сирия или Украйна. Но за тях най-добре в Украйна, защото там влизат директно в тялото на Русия и забиват клин между Европа и Руската федерация. Това е стара мечта на Америка да разделят естествени съюзници.
САЩ искат нашите държавници да вземат враждебна позиция към Русия и вече го постигат в лицето на пионката Росен Плевнелиев – един несъстоятелен президент, сложен на „Дондуков“ 2 да топли мястото на Борисов.
Всъщност Плевнелиев се оказа истинска опасност за националната ни сигурност. Той е готов да даде всичко на американците, което България може да предложи, за да се засили напрежението спрямо Русия. Поведението му е изключително безотговорно, недържавническо, антибългарско. На Консултативния съвет за национална сигурност самият Плевнелиев предложи идеята за разширяване на НАТО. „Да има повече НАТО в региона“, бяха точните му думи на съвета.
Тези високопоставени гости идват у нас всъщност, за да дават наставления на нашите държавници и да тласкат България към война.