|

Деница Гаджева, народен представител от АТАКА, член на централното ръководство на партията: За близо 10 години само АТАКА не изневери на идеите си

АТАКА влиза в своята десетагодишнина. 10 години партията е в опозиция и се бие на фронта. АТАКА няма нито един ден в управлението на Република България. Запитайте се дали можеше партия ГЕРБ да издържи 10 години в опозиция?! Може ли партията на г-н Бареков да издържи 10  години в опозиция? Не, не могат, защото това са партии, изградени върху фалшив фундамент и поради тази причина те няма как да оцелеят.
Искам да поздравя всичките 22 населени места в София област, откъдето съм избрана за народен представител, и да ги информирам, че от 16 април те вече имат възможност да гледат свободно телевизия АЛФА, която се излъчва ефирно.
Първото основно оръжие на партия АТАКА е вестник „Атака“. В определени зони медията е покачвала резултата на партия АТАКА с 2-3%. Другото оръжие е телевизия АЛФА, която вече се гледа в цялата страна. Тя е качена на всички големи доставчици.
От една година функционира в интернет пространство и радио „Атака“, което има и свои сайт и може да се слуша свободно. Радио „Атака“ достига до места, до които не може да достигне нито едно друго радио, а именно в администрацията на държавни учреждения и банки. Съвсем скоро радио „Атака“ ще бъде излъчвано аналогово, тоест ще може да се хваща на FM вълни в Североизточна България. Може би до една година радиото ще достига да максимален брой хора, като се излъчва аналогово.
АТАКА е единствената политическа партия, която не изневери на идеите си за тези близо 10 години. Знаете, че само АТАКА от всички партии в България се обяви в подкрепа на референдума в Крим и против санкции за Русия. Нито партията на телевизия СКАТ, нито на Бареков го направи. Дори обратно, те казаха, че ще защитят европейските ценности и това, което Европа им продиктува.
АТАКА ще бъде изненадата на тези избори и ще вкара повече от двама евродепутати.