|

Димитър Димов, народен представител от АТАКА, координатор на партията за Югоизточна България: За 9 години АТАКА се утвърди като единствената патриотична партия в България

„Честита 9-а годишнина на АТАКА. За тези девет години се утвърдихме като единствената патриотична партия в България, защитаваща християнските ценности и съпреживявайки проблемите на хората от малките населени места.
За последната година партия АТАКА в град Бургас увеличи много доверието си. Създадохме регионално студио на телевизия АЛФА, което всеки ден търси истината и я показва на българите. Откриването на телевизионен център допринесе много и за организационната дейност на партия АТАКА в Бургас. Сигурен съм, че ще постигнем добър резултат на предстоящите евроизбори. В региона, за който отговарям Бургас, Стара Загора, Сливен и Ямбол, възстановихме много партийни структури, които са в бойна готовност за изборите.
На парламентарните избори през 2013 г. АТАКА затвърди позицията си на трета сила в Сливен и изпревари ДПС. Убеден съм, че ще го направим и на тези избори, за да покажем, че сме единствената патриотична партия в България, успяла да се утвърди в последните девет години. В област Ямбол през последната година и половина възстановихме много структурите, като една от тях е в град Елхово. Благодарение на общинския ни координатор там Гергана Йовчева се разпространяват идеите на АТАКА. Конкретно в град Ямбол, благодарение на лидера на АТАКА Волен Сидеров, успяхме да направим мащабна инициатива „Православна солидарност“. Всеки месец там помагаме на сто социалнослаби семейства с хранителни продукти. Отворихме нов клуб на АТАКА и в град Стралджа. В Стара Загора създадохме телевизионен център на телевизия АЛФА. Очернящата кампания, която тече по телевизия СКАТ към партия АТАКА, вече ще срещнем сериозен отпор в лицето на местни кореспонденти на АЛФА.
Апелирам за мобилизация на избори за европейски парламент, за да покажем, че партия АТАКА е основна патриотична сила в българския парламент и ще бъде такава и в европейския.