|

Какво ще отстояват Българските партии в европарламента?

АТАКА: Повече България, по-малко масонска ложа, наречена Еврокомисия

Гербаджии, бесепари, депесари, ББЦ, НФСБойко и т.н. работят за едно и също – централизирана Европа. Това е една пирамидална структура, която означава по-малко национален суверенитет (по-малко България), повече масонска ложа, наречена Еврокомисия. Това е тяхната кауза. Каузата на АТАКА е – повече България, по-малко масонска ложа, наречена Еврокомисия.

 

Тези ще защитават санкции срещу Русия, т.е. срещу България

 

Това е листата на ГЕРБ за евроизборите. Този отбор до момента подписваше всичко, което ЕНП иска, включително санкции срещу България и спиране на субсидии. Тази групичка ще защитава гей-браковете, кръвосмешението, централизирана структура на Евросъюза, т.е. ограбване на колонизираните държави, липса на национална сигурност и идентичност, санкции срещу Русия и евентуално дори военни действия срещу Руската федерация. Това ще защитава в Европарламента тази група на ГЕРБ.

 

 

 

 

 

 

Тези ще защитават глобалистките идеи

 

Това е отборът на БСП. Листата води лично председателят на партията Сергей Станишев. В тази листа е Георги Пирински. Ако върнете лентата назад, като председател на Народното събрание и като външен министър той беше човек, който защитаваше глобалистките идеи, т.е. антибългарските. Така че може да си представите за какво той ще работи в Европарламента. Ще работи за масонската ложа, която, се опитва да ръководи целия Евросъюз, и до голяма степен успешно го прави, и която иска държавите, особено такива като България, да бъдат колониална територия и нищо повече.
В Европарламента тези хора ще защитават същото, което ще защитават и евродепутатите от ГЕРБ – централизирана, пирамидална структура на ЕС. Предимство на монополите и наднационалните корпорации пред законодателство, което да работи за обикновения човек.
Станишев подкрепи като член на Консултативния съвет за национална сигурност санкциите срещу Русия. Тогава с какво се различават от ГЕРБ? ГЕРБ или БСП са все едно една и съща бюлетина.

 

 

 

 

Тези ще защитават масонската ложа

 

Това е отборът на Движението за права и свободи. Те ще защитават либералната концепция, която е същата като на ЕНП и като на ПЕС. Няма никаква разлика, т. е. централизиран Европейски съюз, пирамидална структура, повече масонска ложа, наречена Еврокомисия, по-малко България, колонизиране на държавите-членки и санкции срещу Русия. Всичко това те го подкрепиха и сега във вътрешните проявления на политиката си по време на Консултативния съвет при президента. Отново виждаме братя-близнаци на ГЕРБ и БПС. Няма нищо, което да ги различава.

 

 

 

 

 

 

„Продадени невести“ като Кунева нямат място в ЕП

 

Това е групичка на т.нар. реформатори, някои ги наричат деформатори. Водач на листата е Меглена Кунева. Най-големият неин грях е, че тя беше човекът, който унищожи АЕЦ „Козлодуй“. Реално тя беше преговарящият, който осигури на България най-лошите условия за членство в ЕС. Поначало съюзът ограничава националните държави но имаше държави като Полша, Литва и др., които се пребориха за своя интерес. България не беше сред тези държави, заради Кунева. И сега няма как да го забравим това, когато тя излиза начело на листата. Кунева изглежда се продаде още когато беше преговарящ за членството ни в ЕС, така че сега просто отива към ЕП като продадена невеста. В листата е и Корман Исмаилов. По време на изборите през 2013 г. за парламент у нас той разпространи в 1-милион тираж снимка, на която е с Реджеб Ердоган на фона на турското знаме. Целта беше да се каже, че човекът на Ердоган в България е именно Корман.

 

 

 

Тези помагат на Борисов

 

Това е листата на АБВ. Интересна формация, която Първанов създаде и която се опитва да помогне на Бойко Борисов. Те имат старо приятелство. Още когато беше главен секретар на МВР, Борисов получи своето генералско звание лично от ръката на г-н Първанов, за което лобирал Ахмед Доган. Така гласи моята информация. Т. е. Борисов стана генерал благодарение на Доган и Първанов. Борисов пък си върна жеста към Първанов през 2006 г., като отказа да се кандидатира за президент и по този начин улесни избирането на Гоце.
Начело на листата е Ивайло Калфин, бивш външен министър по време на тройната коалиция. Той е член на международни тайни общества поради своя произход. И е с двете ръце за централизирана Европа, повече масонска ложа и по-малко България. Тогава за какво излизат с отделна листа? По какво се различават от БСП, ГЕРБ и Реформаторите?

 

 

 

Тези пак ще защитават гей-браковете

 

Това е листата на Националния фронт за спасение на Бойко – партията, която съществува благодарение на това, че плюе по АТАКА. Те нямат друга кауза. Партията беше създадена с рамото на ГЕРБ и по моя информация получава рамо и помощ от чужди посолства. Валери Симеонов води листата, но привидно. Всъщност водач на листата е Славчо Бинев, лицето, което извърши тежко предателство спрямо АТАКА.
Бинев по време на пребиваването си в Европарламента подкрепи гей-браковете. За какво ще се бори, ако стане пак евродепутат? Пак за същото. Припомняме, че СКАТ е най-големият разпространител на гей-порно.