|

САЩ предизвика братоубийствена война между Русия и Украйна

Вицепрезидентът на САЩ отиде в Киев да даде кураж на бандитите да нападат с военни сили градовете и областите с руско население

Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън се срещна с незаконния премиер на Украйна Арсений Яценюк в Киев, за да напомни на украинците, че могат да излязат на война срещу Русия

В Киев (града, основан от брата на Кубрат Шамбад) пристигна г-н Джо Байдън. Там той се срещна с незаконния премиер на Украйна Арсений Яценюк, за който имаше данни, че е уличен в педофилия и хомосексуализъм. Но това за американците няма значение. Те такива ги обичат. Байдън кацна в Киев, за да напомни на украинците, че могат да излязат на война срещу Русия. Той им обеща втечнен газ и всякакви други благини, дори 1 милиард евро. Вицепрезидентът на САЩ отиде в Киев, за да даде кураж на майдановците, които с помощта на Евросъюза и Вашингтон взеха властта в Украйна и сега управляват страната незаконно. Там се канят да колят, да избиват жидовете и мускалите, което означава евреите, руснаците. Къде са  бдителните правозащитни дружества? Къде е световната лига за борба с антисемитизма? Защо не се намесват и не пишат огнени декларации? Защо не се иска осъждането на тези управници на Украйна? Това е загадка, за която трябва да отговарят американските ръководители. Те обаче не го правят. Вместо това отиват в Украйна и казват на бандитите да не се страхуват и да действат, като нападат с военни сили градовете и областите с руско население. Хората в Славянск, Донецк и други, както в Крим пожелаха да се отделят от Украйна. Те искат независимост, защото се чувстват застрашени от бандити в Киев. Срещу тях сега Джо Байдън изпраща войски. Естествено не американски, а украински военни, които да се бият срещу руснаците. Това е братоубийствена война. Вече се лее кръв и има убити.
За това обаче българските медии не говорят. Мълчи се, че украинските военни части убиват наред, където населението иска да се самоопредели. Нападат се столиците на тези области, атакуват се сгради. Убиват се мирни, цивилни хора. Продажните, васални т. нар. български медии, не пишат за тези събития. Единствено ТВ АЛФА ви дава истината, защото е телевизията на истината. Истината за това какво се случва днес в държавата, наречена Украйна.
Това военно насилие беше поощрено от американския вицепрезидент. Това означава, че САЩ в лицето на своето държавно ръководство за пореден път инициира, провокира и финансира военни конфликти Ще загинат невинни хора и тогава кой ще поеме отговорността? САЩ? Никога!