|

Черната кампания срещу Русия цели удар по износа на газ

Натискът на Щатите и изпълнението на военни провокации чрез украинските марионетки ще се сблъска здраво с руския юмрук

Ударът по износа на руски газ ще нанесе удар върху печалбите и мощта на Русия, защото продажбата на газ и нефт е основно перо в руския бюджет

Аз, като лидер на ПП АТАКА, заедно с Десислав Чуколов и Магдалена Ташева бяхме на посещение в Москва миналата седмица. Там се убедихме с очите си, че Русия е държава, в която всичко си е на мястото и има всички атрибути на държавността. Това отдавна го няма в България.
Реакцията на Русия на провокациите, които украинските бандити в Киев правят, е следната: „Русия ще отговори, ако интересите й бъдат атакувани“, казва външният министър Лавров. По думите му, ако ги атакуват в Украйна, ще отговорят така, както стана с Грузия. Няма съмнение, че Русия ще защити своите национални интереси. Много бих искал днес България да е също като Русия силна, самостоятелна и защитавайки държавните интереси, реагирайки правилно и адекватно на всички провокации. Това ще бъде така, когато АТАКА управлява България.
Реакцията на Русия означава, че натискът на Щатите и изпълнението на военни провокации чрез техните украински марионетки ще се сблъска здраво с руския юмрук. А както знаем, от него много боли.
Цялата черна кампания, която тече срещу Русия, цели удар по износа на руски газ, съответно върху печалбите и мощта й като държава, защото продажбата на газ и нефт е основно перо в руския бюджет.
В Европарламента ЕНП, в която влизат гербаджии, вече подкрепиха резолюция за спиране на „Южен поток“. Т.е. те подкрепиха резолюцията, която работи срещу българските интереси, тъй като „Южен поток“ носи печалби на България.
Нашите държавници не реагираха на това. Единствено министърът на енергетиката Драгомир Стойнев се опита да каже, че въпреки резолюцията ще се опитаме да реализираме проекта. По този въпрос обаче мълчат премиерът, президентът, председателят на Народното събрание.
Откъде накъде ЕНП или т. нар. десни (в които няма нищо дясно) в Европарламента ще решават дали България да строи газопровод, или да не строи,  само и само да бъде наказана Русия, защото така са казали от Вашингтон. Затова АТАКА казва, че първата задача е ЕС да се еманципира от САЩ. Съюзът трябва да престане да бъде марионетка, която танцува според ръката на Вашингтон. Това е основна тема, която АТАКА ще постави в Европарламента.