|

9 години АТАКА 9 години битка за вяра и родина

Волен СИДЕРОВ

Когато преди девет години създадох АТАКА, нямаше медийно отразяване и светска суматоха. Не ми помогнаха нито бивши, нито настоящи ченгета. Нито влиятелни кръгове, нито банкери, нито чужди посолства, нито масонски ложи.

Помогнаха ми българите, които ме прегръщаха от град на град и ми даваха цялата енергия на света. Помогна ми Бог, за Който владици псалми пеят и големци свещи палят. Но колко от тях тайно смятат себе си за повече от Бога?

И тези, които ми пречиха през тия девет години не бяха малко. Но бяха малки. Дребни  душици, непонесли мисълта, че някой прави нещо по-голямо от тях. И сега кръжат като нощни пеперуди, вечно раздвоени между мрака и светлината. Мракът е тяхната родна утроба. Светлината ги привлича, усещат смътно, че там е истината, но не могат да я понесат и падат овъглени, щом я доближат.

Днес все повече българи разбират, че идеологията, с която създадох АТАКА, е вярна. Част от нея се краде нагло от празноглавци с претенции за вождове. А празна глава и лидерство е по-страшно съчетание от ядрена глава .

Все още много българи  са зомбирани от медиите на мрака. За тяхното събуждане работим. Струва си. За тези девет години АТАКА и другите четиридесет и девет мой живот, разбрах: човек живее този материален живот само с една единствена мисия – да се раздава. Тогава и Бог помага. Иначе – не.

АТАКА не е обикновена партия и вие го знаете прекрасно. АТАКА влиза в сърцата като ученическа любов и остава там завинаги. Нашето дело е право дело.  Когато сте уморени или отчаяни, спомнете си какво пише на българската непобедима сабя: „С нами Бог!”И ще ви мине за следващите 99 години!

Да живее България!