|

Защо нито една медия не заклейми киевската хунта?

В обзорното си седмично предаване „Студио АТАКА“ лидерът на националистите в България Волен Сидеров показва втория задкулисен план на последните събития в страната ни и в чужбина. В предаването си по телевизия АЛФА той казва какво реално се случва, за разлика от лъжовните така наречени български медии, които ни заблуждават.

През изминалите дни светът навлезе във война. Това не са силни думи. Волен Сидеров алармира за тази опасност преди седмици и от парламентарната трибуна и на заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност при президента. Още тогава националистът каза ясно, че влизаме в много тревожни събития, които могат да доведат и до трета световна война. Някои се подсмихваха, други, които разбират за какво става дума като шефове на службите, бяха сериозни.
След посещението на американския вицепрезидент и на шефа на ЦРУ в Киев хунтата там започна военни действия срещу собствените си граждани. Събитията, които текат през последните денонощия, не се представят обективно в България. Затова в следващите редове ще ви разкажем какво наистина се случва в градове Славянск и Одеса, за да опровергаем деформираните информации от агенция Ройтерс, която обслужва натовските интереси и прозападните информационни агенции у нас и в Европа. Нито една медия не заклейми киевската хунта и не показа как правителството там изпраща танкове, самолети и хеликоптери срещу собствените си граждани и ги обстрелва с ракети. Вместо това т.нар. информационни средства в Западна Европа и в България обясняват, че Русия е лоша и че трябва да се увеличат санкциите срещу нея. Дават предупреждение към Русия и дори обявяват вече Руската федерация за враг.

*Предаването „Студио АТАКА“ с Волен Сидеров, излъчено по ТВ „
Алфа“ на 4 май 2014 г.