|

Първите ни мъже мълчат за случващото се в Украйна (Снимки)

В края на миналата седмица АТАКА поиска извънредно заседание на Народното събрание, както и

да се свика Консултативният
съвет по национална сигурност

при президента заради случващото се в Украйна. Премиерът Пламен Орешарски, президентът Росен Плевнелиев и председателят на парламента Михаил Миков обаче запазиха мълчание по тази тревожна тема. Народното събрание трябваше да направи анализ на случващото се и България да излезе с ясна позиция. Според АТАКА

България трябва да осъди
поведението на киевската хунта

Онези, които се опитаха да избягат през прозорците, бяха доубивани

Бандитите от Киев на групички подпалвали палатки по улиците на Одеса. Възможно е да е било за отвличане на вниманието

Наемниците (виж с червените ленти) хвърлят павета и коктейли “Молотов” срещу мирните граждани на Одеса

което се изразява в избиване на мирни цивилни граждани. Да призовем Европейския съюз също да заклейми това поведение, да призовем към изолация на сегашното управление в Украйна и в България да се организира референдум – трябва ли страната ни да продължава да бъде член на военния блок НАТО.
По всички тези въпроси българското държавно ръководство запази мълчание, което е абсолютен позор. Не се чу и мнението на бившия премиер Бойко Борисов, който преди дни обясняваше как овцете щели да проговорят, колко лева получавала една овца по негово управление, а пък сега колко получавала. Такива глупости коментира по Националната телевизия в предизборен репортаж и нито дума не каза за разпалващия се пожар, който може да мине в трета световна война.
В репортаж новият политик Бареков също дума не каза за това, което се случва в Украйна. Илияна Йотова от БСП пък говори пред симпатизанти в Смолянско и обясняваше как „ние ще си помогнем, като усвояваме по-добре еврофондовете“ и пр. клишета.
Само представителите на АТАКА на срещи с гражданите говорят за  отношението, което България трябва да има към тези събития.
Сегашното управление по нищо не се различава от предишното. В медиите се представят като опоненти и уж спорят за нещо. Всъщност

всички партии без АТАКА чакат
мнението на Брюксел и Вашингтон

и го повтарят като папагали. Те казват, че трябва да заклеймим Русия, която била агресивна. Но в какво точно се изразява агресията на Русия – няма отговор. Това, което се случва, е дело на киевската криминална хунта, която сега управлява Украйна. Тя избива собствените си граждани, а получава одобрението на САЩ. Хунтата беше подтикната от най-високото ръководство на американската държава, което отиде в Киев и каза: „започвайте остри, провокационни действия срещу Русия, ние сме зад вас, спокойно“. И те започнаха.