|

САЩ разпалват огън, който може да завърши в Трета световна война

България трябва да определи за какво е – за война със своята освободителка Русия или за неутралитет

Бандитите от Киев, които в момента незаконно управляват Украйна, започнаха да избиват собствените си съграждани. Всичко това се одобрява от циничната и подла криминална политика на САЩ. Българските коментатори ги няма. Великите водещи журналисти дума на казват за това, че САЩ започва една много опасна игра, разпалват огън, който може да завърши с трета световна война. Къде са писачите на статии, които много бързо се намесват, когато трябва да се изплюят по АТАКА или да направят черна пропаганда срещу Сидеров. Няма ги, защото те вече са си продали душичките и не съществуват като свободни журналисти. Свободна журналистика в България няма, освен на територията на телевизия „Алфа“ и в. „Атака“, които ви показват това, което наистина се случва.
И понеже на 25 май има избори за Европарламент, замислете се колко от водачите на листи, които се натискат да отидат в Брюксел, имат позиция по това, което става. Единствено

Сидеров никога не е мълчал по темата
и е имала категорична позиция за случващото се.

 

Станишев, не лъжи избирателите, вие сте ЗА санкции срещу Русия!

 

За да бъдем обективни, освен Волен Сидеров председателят на БСП Сергей Станишев също е направил коментар, който гласи „потресен съм от мрачните новини от Украйна“. Възможно е наистина Станишев да е потресен. Новините са си потресаващи. Но политик, който е бил премиер, а в момента е председател на Социалистическия алианс в Европа и който претендира да бъде водещ политик в България, не може да има такава позиция. Все едно е имало земетресение и той е потресен от това, че има жертви, без да посочи кой е виновен.

Когато има убити хора,
ти трябва да посочиш кой
ги убива и да заклеймиш убийците

Това е позиция на истински политик. Другото са безадресни приказки, без никакъв ефект и стойност. Станишев казва още, че никоя политическа цел не оправдава жестокото избиване на мирни хора. Каква политическа цел, г-н Станишев? В случая има бандитско управление, мирни граждани бяха запалени живи по един варварски начин. Станишев в коментара си отива към директна лъжа. Той казва, че са били против санкциите срещу Русия, с която заблуждава своите избиратели. Неговите избиратели наистина са против санкциите, но самият Станишев, партията му и неговият представител в Консултативния съвет за национална сигурност Янаки Стоилов застанаха зад становището на Плевнелиев, в което се казваше ясно, че срещу Русия трябва да бъдат приложени санкции. Тогава АТАКА направи протест пред президентството и много ясно заяви позиция си

срещу становището на
Плевнелиев, което е писано в американското посолство

Зад това становище застана партията на Станишев, така че нека да не заблуждава избирателите си, които не са глупави хора. Така наречената  Социалистическа партия отдавна не е социалистическа, а капиталистическа.
След войната в Украйна Европа няма да е същата. Войната може би ще сложи начало на много по-големи събития и България ще бъде въвлечена в тях, защото страната ни е част от военния блок НАТО. България е част  и от Европейския съюз, а тези две организации заемат ясна проамериканска политика, която предвижда включително и военни действия.
България трябва да определи за какво е – за война със своята освободителка Русия или за неутралитет.