|

С какво се различава назначеният от САЩ украински премиер от Саддам Хюсеин?

Щатите имат дълга практика в изкуството как да се убиват мирни хора

 

Арсений Яценюк

Саддам Хюсеин

Хора с пълно бойно снаряжение пристигат с хеликоптери в Краматорск и нападат невъоръжени граждани

Изтекоха кадри, от които се вижда как десантът на украинските военни в Краматорск слиза от хеликоптерите и хора с пълно бойно снаряжение започват да избиват цивилни, невъоръжени граждани. Пратениците на киевската хунта убиват граждани на Украйна.

Измежду жертвите е възможно да има хора с български произход

Външното ни министерство обаче няма да изтъкне това и дори няма да го научи. Толкова го и интересува за българите в Украйна.
Чули ли сте някой в Европейския съюз да се възмути от тези военни действия? Спомняте си световните медии как описваха Саддам Хюсеин като злодей, който обгазявал кюрдите и затова трябваше да бъде обесен. И действително показаха кадри как го бесят. С какво се различава днешният украински премиер, назначен от САЩ, от Саддам Хюсеин?

Праща войски срещу собствените си граждани и ги избива по абсолютно дивашки начин

Но той е представен като положителната страна. Това е дяволското огледало на днешните медии в Европейския съюз, Щатите и за съжаление и България.
Във в. „Билд“, а след това препечатана в руски медии, изтече информация, че „агенти на ЦРУ и ФБР инструктират, консултират Киев“, т.е. киевската военна хунта е под прякото ръководство на ЦРУ. Лично шефът на ЦРУ беше в Киев преди броени дни и даде ясни наставления. Той също така е завел там инструктори, които

подготвят как
да се убива

Киевската хунта остави след себе си трупове на мирни граждани на Украйна

Щатите имат много дълга практика в това изкуство как да се убиват мирни хора. Те са го практикували десетилетия след Втората световна война в над 100 държави от света и продължават да го практикуват. Само в Ирак американските военни избиха над 150 000 човека, а колко ранени, изчезнали има, един Господ знае. Даже не могат да бъдат преброени.
В България всички държавници слушат какво ще каже Меркел, а тя казва това, което Обама й заръча, защото Германия след Втората световна война не е суверенна държава, тя е колония на САЩ. Там дори патриотични партии вече не позволяват да се появяват.