|

Тези, които разпалиха Първата и Втората световна война, работят за трета

Уважаеми дами и господа,

Поканен съм на този форум като лидер на единствената в българския парламент партия  „Атака“, която заявява ясно антиглобалистка и православна позиция. Партията, която създадох през 2005 г. е за военен неутралитет на България, за излизане от НАТО, против неолиберализма и дивия капитализъм, който опустоши родината ми през последните двайсет и четири години. Ние смятаме, че Евросъюзът трябва да се преустрои или да се разтури, защото сега той една огромна пирамида, незачитаща мнението на обикновените хора в Европа. Пирамида със задкулисна власт и управляван на практика от САЩ. На предстоящите избори за Европарламент

нашата партия излиза с идеята
за съюз на отечествата,

а не гигантска бюрократична конструкция, каквато сега е ЕС.
По отношение на събитията в Украйна партия „Атака“ също беше единствената в българския парламент, която остро осъди фашистката и криминалната власт в Киев след преврата там, извършен от т.нар. майдановци, финансирани и подпомагани от САЩ. Ние единствено в България застанахме на категорична позиция, че не трябва да бъдат налагани санкции срещу Русия, нито да се налагат забранителни списъци на руски политици и бизнесмени. За съжаление днешното правителство у нас не се вслуша в нашия призив и подкрепи антируските санкции. Убеден съм, че това е огромна стратегическа грешка на сегашното българско правителство.
И тъй като темата на нашия форум е геополитическа, тук правя връзката с днешните тревожни събития в Украйна и отношението на европейските държави членки на ЕС към тези събития. Смятам, че международната общност трябва да осъди военните действия на незаконното правителство в Киев срещу собствените граждани. Днешните управници  в Киев трябва да бъдат поставени в изолация и принудени да предадат властта на едно легитимно правителство след свободни и наблюдавани от международни наблюдатели парламентарни и президентски избори.
Преди идването си тук в София аз се обърнах с призив към българското правителство да осъди избиването на цивилни граждани от военните части на киевското правителство, но този призив остана без отговор.
И стигам до основния въпрос – къде е връзката между днешните актуални събития и двете световни войни, чиито годишнини отбелязваме сега – 100 години от Първата световна война и 75 години от Втората световна война. Изключително здрава връзка има и тя може да се обобщи с едно изречение: традиционната битка между атлантическото и евразийското пространство. При тази битка винаги е имало стремеж на атлантическите държави -

Англия и САЩ да забиват клин между континенталните европейски държави

Да рушат възможността да се образува здраво евразийско пространство, което би било по-голяма политически и икономическа сила от атлантическите държави.
Така се планира и провокира Първата световна война. След един терористичен акт в Сараево, извършен по поръчка на масони, Англия умело и двулично насочва Германия към война с Русия, като подлъгва германското ръководство, че Англия ще остане неутрална при една бъдеща война. Целта на атлантическа Англия е погром на Русия, която станала твърде силен конкурент на Англия в началото на ХХ век. Френският икономист Р. Тиери пише в книгата си „Русия през 1914 г.“: Населението на Русия през 1948 г, ще достигне 344 милиона жители – повече, отколкото на трите най-големи европейски държави, взети заедно. Ако нещата на Русия вървят между 1912 и 1950 г. така, както вървяха в периода 1910-1912 г., то в средата на столетието Русия ще доминира в Европа както в политическо, така и в икономическо и финансово отношение.“
Ясно ли ви е сега, уважаеми дами и господа, защо бяха проведени операциите Първа и Втора световна война? Как световното задкулисие на атлантиците ще допусне една православна държава да бъде най-голямата велика сила в Европа? Впрегнати са всички средства Германия да бъде хвърлена във война срещу Русия. Няма никакви обективни и логични причини Германия да обявява тази война.
Англичаните излъгват германците, че ще пазят неутралитет, вкарват и САЩ във войната. Става ясно, че централните сили губят. И тук започва операция в операцията. Как ще излезе като победител Русия от тази война? Ще засили влиянието си, разбира се. Това не трябва да се допуска. И се задействат операциите „Февруарска революция“ и „Октомврийска революция“. Истинската работа свършва февруарската, защото само за два месеца разбива държавността, войската и администрацията на една огромна и добре действаща държава. Днес има достатъчно данни, че т. нар. Февруарска революция е предизвикана и финансирана от външни фактори, като основна роля играят английските агенти. А защо февруарска? Ами защото през април 1917 г. цар Николай II е планирал завземането на проливите и Константинопол. Нещо, за което съюзниците на Русия са знаели и не са имал какво да кажат. Но са можели да направят. И са направили. През април царят вече е свален, в Русия властват хаос и анархия, а Контантинопол остава турски.
Т. нар. Октомврийска революция е извършена главно от хора с неруски произход, финансирани с пари на американски банкери като Яков Шиф и също на германски банки.
Какъв е резултатът от тази война. Петнадесет милиона убити, огромни материални щети и срив на три монархии – руската, австроунгарската и германската. Основната цел – руската православна монархия е ударена. Русия вече не може да изпълни прогнозата, дадена от френския икономист Тиери – да бъде европейски лидер в средата на века.
Втората световна война също е насочван и манипулиран процес. Всички знаят, че Хитлер е започнал войната, но кой създаде и финансира Хитлер, не можеш да прочетеш в енциклопедиите.  Всъщност това са същите банкери и кръгове, които финансират Троцки, Ленин  и техните сподвижници през 1917 г.
Колко студенти по история днес знаят например, че когато спрат да заредят колите си на бензиностанция с марка „Шел“, имат работа с фирма, чийто основател е бил почитател и финансов спонсор на Хитлер. Хенри Детердинг,

основател на „Роял Дътч Шел“ открито финансира партията на Хитлер

от края на 20-те години до смъртта си през 1939 г. За Коледа през 1936 г. дори подарява на Хитлер сандъче с платина, което е намерено от съюзниците през 1945 г. Съдружник на Детердинг е евреинът Марк Самюел, негов банков представител Джеймс Ротшилд. Изглежда тези високопоставени еврейски банкери не са имали нищо против Хитлер. Най-голямата немска компания „И.Г. Фарбен индустри“, без която създаването на германската военна машина е невъзможно, е в корпоративни връзки през периода 1929-1945 г. с Рокфелеровата „Нейшънъл сити банк, с американската компания „Дюпон“, С американската компания „Доу“ и също с американската компания „Стандарт Ойл“. Представител на И.Г. Фарбен индустри в „Стандарт Ойл“ е германският евреин Паул Вартбург, а брат му Макс ръководи „И.Г. Фарбен индустри“ в Германия.
Излиза, че икономическата власт на Хитлер е осигурена от тези, с които той воюва.  Но когато анализираме внимателно тези на пръв поглед парадокси, проумяваме защо германският фюрер пощадява близо половин милион английска армия при Дюнкерк през 1940 г. и я оставя да се измъкне невредима, а на  следващата година напада Русия, нарушавайки собствения си пакт за ненападение.
Сега се говори много за „лошия комунистически Съветски съюз“, но неговата армия спаси Европа от нацизма, а САЩ и т.нар. съюзници се намесиха на европейския военен театър, когато руската армия вече беше решила изхода на войната.
Когато давам примери за този втори план на историческите събития, винаги през годините като публицист в стотиците мои статии и няколкото книги, на които съм автор, правя връзката между отминали исторически сюжети и днешния ден.
Сега също правя тази аналогия и посочвам днешните тревожни и опасни събития в Украйна като част от тази геополитическа игра на атлантиците против евразийските държави. Защото какво се случва днес в Украйна. Финансирани и инструктирани от висшето ръководство на САЩ, нелегитимните власти в Киев извършиха военни нападения над цивилни свои съграждани, извършиха масови избивания на хора в собствената си страна.  Това бе провокация, поръчана от вицепрезидента на САЩ и шефа на ЦРУ, които бяха дни преди военното нападение на Славянск и дадоха указания то да се извърши. Целта отново е Русия, която през последните години засили своя държавен и икономически статус и стана реален контрапункт на САЩ в доскоро еднопюлюсния свят.
Ето я подлата игра на тези, които пак така, чрез чужди ръце, чрез свои инструменти разпалиха Първата и Втората световна война. Искат ли сега да разпалят трета световна война?
Този сериозен въпрос стои пред цяла Европа днес. Аз мисля, че след   украинските събития Европа няма да бъде същата. Европейският съюз трябва да реши ще бъде ли наистина съюз на европейските държави, или ще продължи да е американска марионетка. Партия „Атака“, която ръководя, както и сродните на нея партии, ще имаме много по-силен от досега глас в Европарламента и ще поставяме този въпрос.
Месеците и годините, които предстоят, ще бъдат исторически. Евразийското преобразуване на Европа предстои и пред всеки европеец ще стои въпросът на коя страна да застане – на страната на двуличието и подлостта, атлантическата страна, или на страната на истината и справедливостта – евразийската.
Не можеш да служиш и на Бога, и на Мамона е казано в Евангелието.
Идва време на избор.