|

Холокостът в Одеса (Снимки)

Това са труповете на хората, които майдановците изгориха живи в Одеса

В Одеса бяха жестоко изгорени десетки хора. Беше нападнат и запален българският културен център от майдановците. Жена, която е станала свидетел на тези събития, каза следното: „Срещу нас имаше сигурно около 2000 човека бойно въоръжени от Харков, Киев и Лвов. Де да бяхме и ние въоръжени, щяхме да им отговаряме“. Представители на десния сектор, за да покажат, че са водили война стрелят и по своите, за да се каже после, „ето, вижте, по нас стрелят и ние трябва да отговорим“. Тези провокации се владеят много добре от спецслужбите и винаги се прилагат по този начин, за да може след това в медиите да се каже, че се води равностойна война от двете страни. Всъщност няма нищо равностойно. Има над 2000 опитни главорези срещу няколко десетки невъоръжени хора. Запалва се профсъюзният дом в Одеса и се заливат със запалителни течности жени и възрастни хора.
Това е холокост, което значи масово изгаряне. Къде тогава са организациите, които защитават правата на хората? Къде е Хелзинкският комитет да се изправи и да каже, че се извършва зверство? Нима българските политици не са видели тези кадри.

 

 

Момче и момиче със счупени вратове.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Г-н Вигенин, подайте си оставката, защото вие отидохте в Киев и легитимирахте убийците, които извършиха зверствата в Одеса.

 

 

 

 

Г-н Орешарски, ако не поискате оставката на Вигенин, който легитимира киевските бандити, вие самият ставате съучастник в престъпление.