|

Малките селища са напълно съсипани от управниците ни

България ще цъфти, когато атакистите в НС са 220, а душманите 20

 

Симпатизанти на АТАКА от Търговище се снимаха за спомен с лидера Волен Сидеров

Навсякъде видях незавършени строежи, продължаващи с години, заради парите, кои­то трябва да се откраднат. Това каза на среща със симпа­тизанти в Търговище Волен Сидеров във вторник. Той заяви, че явно управниците в града не могат да се спогодят кой да ги вземе. „Кой ги прави тези неща? Кой управлява тук в Търговище? ДПС. ДПС и БСП. Те са в общинския съвет. ВиК ре­монтите са започнати и при упра­влението на ГЕРБ, които също продължават повече от година, подчерта Сидеров.

Лидерът на националистите отбеляза, че при посещението си в село Мараш, Шуменско, където е една от най-силните организации на АТАКА, е видял безнадеждност. Всичко, което е работило по времето на социализма, сега е в разруха. Минералните извори отдавна не се използват, защото държавата и община­та нямат пари. Сидеров отново припомни, че са се намерили 3,5 милиарда, за да се спаси банката на олигарсите, а за обикновения народ няма пари. Той припомни, че в с. Мараш е имало работещи оранжерии и продуктите са изнасяни извън България, а сега се внасят ма­кедонски и йордански зеленчу­ци. Сега земята пустее или е в ръцете на турски фирми, кои­то са тук от десетилетия. Сидеров попита кой ги е до­пуснал дотук. „Не АТАКА, раз­бира се, не аз. Тези, които поведоха България по пътя на колониализма, на турцизирането, на ислямизирането и на предателството. Всички те трябва да се явят на съда на ис­торията. Защото аз от 10 години повтарям едно и също. България беше предадена от­вътре. Тя беше раздадена без пари“, отсече той.

Сидеров показа по ТВ АЛФА разрушените улици в центъра на Търговище, които се ремонтират с години

Пред жителите на Търговище лидерът на АТАКА за пореден път обясни, че в момента България е колонизирана държава и призова, който не вярва да посети тези градове и села, за да види колко са пусти, безнадеждни и в които живеят само възрастни хора и ци­гани. „Тези места умират бавно и мъчително, защото няма млади хора”, смята председа­телят на партията. Сидеров обясни, че Бъл­гария е докарана дотук – цъфтящи селища, намиращи се на плодородна земя, да пустеят, а хората да нямат работа. Виновни за това са политиците, които и сега са в парламен­та, допълни той. Сидеров обърна внимание на факта, че близо 10 години в парламента 20 депутати на АТАКА се изправят срещу стена от 220. „Ние се блъскаме в една стена, когато искаме да подобрим нещата. Когато искаме да управляват българи, а не ДПС. Когато ис­каме нашите блага да работят за българите, а не да са в ръцете на чужди фирми. Когато искаме доходите да се повишат, се сблъск­ваме със стена от 220 човека. Двадесет сме срещу 220-ма. Вие се замислете следващите 240 какви ще бъдат. Дали пак 20 срещу 220 или най-после ще се събудите от сън, ще раз­берете, че ние, АТАКА, трябва да сме 220, а отсреща всички душмани на България да са 20. Само тогава ще има напредък, истински добър живот за българина в собствената ни родина“, заключи Сидеров.

 

Патриотите посетиха Попово

В клуба на АТАКА в Попово активисти на партията поздравиха Сидеров за последователната политика

Град Попово бе поредната спирка от обиколката на пред­седателя на АТАКА Волен Сидеров. В населеното място лидерът на българските националисти се срещна с актива на местната партийна организация, както и с жителите на града. В клуба на патриотите Сидеров бе поздравен за политиката, която отстоява от създаването на пар­тията. „Никога не съм се срамувала, че съм атакистка и дерзая за осъществяването на идеите на АТАКА, защото над всички трябва да стои България”, каза пред Сидеров и народния представител Николай Александров гражданка на Попово. Пред събралите се хора, националистите комен­тираха, че ако преди година не бяха спрели ГЕРБ да се върне на власт, те щяха да вкарат РЗС и СКАТ в парламента.