|

България е данъчен рай за колонизаторите

По традиция Сидеров бе посрещнат с хляб и сол в югозападния град

Повече от 120 човека бяха изпълнили залата в кюстен­дилския град Бобошево. Те, заедно с лидера на Атака Волен Сидеров и колегата му Илиан Тодоров обсъдиха начините за достигане до успех а предстоящите избори. В началото на срещата с граждани, всички се изправиха на крака, с кое­то почетоха жертвите на Илинденско–Преображенското въстание. „Благодаря ви за топлото посрещане! Виждам, че залата е пълна, което означава, че има интерес, има буд­ни хора. Благодаря ви за цялата подкрепа, която давате през годините”, обърна се към бобошевци Сидеров.

Идеологът на АТАКА заяви, че политиката е средство, чрез което животът на хората трябва да се подобрява, но българските политици явно нямат изгода от това. „През последните 10 години не видях да се подобрява жи­вотът на хората. Не видях нещата да тръгнат по-добре, да дойде правителство, което да направи нужните неща, да направи ревизия на приватизацията или как да се въз­станови икономиката. Напротив, става по-зле. Затова се налага да продължаваме напред”, категоричен бе Сидеров. Според него това е национално предателство, защото в страната ни е имало демокрация тогава, когато при тези които сега ни учат на нея, е имало общества на племенна основа. По думите му за България е „необходимо патрио­тично, националистическо, атакистко управление”.

Сидеров коментира и четвъртата позиция на България в света за най-ниски данъци. „Едни от най-ниските данъци в света са тук. Чуждестранните фирми идват, обират каквото могат и накрая плащат най-ниските данъци в света, защото ние сме много ларж. Никъде в Европа няма 10% плосък данък. Там е прогресивен. Тук наложиха плосък данък и беднякът и богаташът плащат еднакво”, възму­ти се председателят на АТАКА.

Сидеров продължи и през тази седмица обиколката си в Южна България. Повече за срещите му с българския народ четете в следващия брой на вестник „Атака”.