|

ВОЛЕН ПРЕД ЖИТЕЛИ НА САНДАНСКИ: БЪЛГАРИНЪТ ЖИВЕЕ ПО-ЗЛЕ, ОТКАКТО СМЕ В ЕС

Сидеров бе категоричен пред санданчани, че евроизборите не са показател и АТАКА е в подем

 

Където и да отидем, ни посрещат обичайно с 2-3 основни проблема – липса на работа, ниски доходи, обезлюдяване на цели селища. Така обобщи срещите си из България до момента пред жителите на Сандански лидерът на АТАКА Волен Сидеров. Той посети югозападния град миналата сряда, който е част от обиколката на националиста в страната.

Сидеров каза пред санданчани, че народът е обезверен. По думите му след влизането на България в Евросъюза хората прогресивно обедняват. „Не съм срещнал досега хора, кои­то да ми кажат, че откакто сме в ЕС, ставаме по-добре. Като цяло българите живеем по-зле, откакто членуваме в съюза”, заяви председателят на АТАКА и добави, че млади­те българи все повече бягат от родните си места, за да търсят препитание в по-големи градове или в чужбина.

Националистът коментира и отминалите евроизбори, като каза, че те не са предизвикали интерес в симпати­зантите на АТАКА и не са показател. „Нашите поддръжници не припознаха тези избори, не искаха да гласуват за европарламент, защото знаят, че ЕС не носи нищо добро за хората”, категоричен бе патриот №1.

„Ние сме давали култура на другите народи, така че не знам какво са европейските ценности”, коментира Сиде­ров по повод редките посещения по райони на колегите му от други партии, където проповядват евроатлантически ценности.