|

Доц. д.и.н. Владимиров в с. Тръстеник: На изборите хората ще определят съдбата на децата си

Доц. д.и.н. Любомир Влади­миров от АТАКА посети с. Тръстеник, общ. Иваново. Там той каза пред местни жители, че целта на срещи­те и в най-малките населени места на България е не само, за да се запознае с ежедневни­те проблеми на българите, но и да получи информация от „извора“, определящ бъдещото управление на страната.

На срещата с местното население бяха обсъдени об­щополитически въпроси, програмата на атакистите „Планът Сидеров”, с която да се спре колонизирането и източването на България, борбата с монополите в енергетиката, хранителна­та и банковата сфера. Па­триотът бе категоричен, че държавата трябва да се завърне в икономиката, за което АТАКА настоява вече 9 години.

Жителите на с. Тръстеник обърнаха внимание и върху проблемите им на местно ниво. Като по-сериозни те изтъкнаха голямата безработица, тормоза на населението от местен животновъд и липсата на перспектива за живеещите по селата.

Доц. д.и.н. Владимиров зая­ви, че с вота си на предсто­ящите избори хората ще определят не само своето бъдеще, дали да продължи да е колониално и зависимо от чужди господари, но и бъде­щето на децата си.