|

Сидеров в Сапарева баня: Трябва да се осигури перспектива за младите хора

Граждани и симпатизанти на АТАКА от Сапарева баня се снимаха с лидера на националистите Волен Сидеров

 

Волен Сидеров и депутатът на АТАКА от 42-то НС Илиан То­доров посетиха Сапарева баня. Там те проведоха среща-раз­говор с местното население. Патриотите бяха посрещнати с питка и мед, което се пре­връща в традиция, при посе­щенията на представителите на патриотичната партия из страната.

В препълнената зала Сидеров запозна присъстващите с при­оритетите на АТАКА, свързани с просперитета на българите. По думите му първото нещо, което трябва да се осигури, е перспектива за развитие на мла­дите хора в малките и големите населени места в България.

Според партийния лидер АТА­КА е единствената политическа сила, която остро се противо­поставя на налаганите ни от­вън евроценности. Сидеров зая­ви, че ако българският народ не се противопостави категорично, то до 2-3 години и у нас ще се узаконят бракове между хора от един и същи пол.

Националистът подчерта, че една от големите лъжи на прехо­да е, че членството на България в Европейския съюз предоставя право за свободно пътуване извън страната ни. Това е гарантирано още в 1948 г. във Всеобщата де­кларация за правата на човека на ООН.